Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Sådan camperes sikkert midt i COVID-pandemi

rss
Sådan camperes sikkert midt i COVID-pandemi

Når regeringen lemper reglerne for nedlukning og tillader campingpladser at åbne igen fra 4. juli, vil mange af os glæde os over tanken om at slå teltet op igen. Som med de fleste aspekter af hverdagen nu, vil tingene bestemt være anderledes. Campingpladser i Det Forenede Kongerige bliver nødt til at følge strenge retningslinjer, som regeringen har fastlagt for at sikre social afstand og forebyggelse af infektioner, og sikre, at vi alle forbliver i sikkerhed, men som campister, hvad kan vi gøre for at holde os sikre? Uanset om du slår op i teltet eller tager af sted i din campingvogn, i dag ser vi på, hvordan du med sikkerhed kan nyde en campingtur i sommer sammen med et par af de foranstaltninger, som campingpladser vil have plads til os. 

 

Sådan kan du være sikker på din campingtur

Besøg campingpladser, der er tættere på hjemmet

Mens mange af os vil være desperate efter en ændring af kulisser, kan det være en god ide at besøge campingpladser, der er tættere på, hvor du bor. Populære campingpladser vil uundgåeligt tiltrække folk fra hele landet, og dette har potentiale til at øge risikoen for, at virussen spreder sig. Plus, hvis du er i stand til at bo tæt på hjemmet, er det en fantastisk måde at støtte dine lokale virksomheder, som uden tvivl vil have oplevet et par meget vanskelige måneder. 

Tag din ansigtsmaske

Vi ved alle, at det nu er obligatorisk at have ansigtsbeklædning på offentlig transport, men hvad betyder det for os campister? Selvom du ikke behøver at bære en ansigtsdækning i udendørs rum, kan nogle campingpladser muligvis kræve, at du bærer dem i fællesarealer, såsom vaskeblokke. Tjek med din campingplads, inden du tager ud af, hvad deres regler er, men for at være ærlig er det bestemt værd at sørge for, at alle i dit fest har en ansigtsmaske. 

Pak Anti-Bac

Vi er nu mere forsigtige end nogensinde når det kommer til hygiejne, så hvordan kan du holde det op, når du camping? Uden tvivl vil vaskeblokke og toiletter være fuldt udstyret med antibakteriel sæbe, og mange campingpladser har også håndrensningsstationer, men for ekstra ro i sindet er det altid værd at medbringe din egen forsyning. 

Overvej et værktøjstelt

Selvom kommunale faciliteter sandsynligvis har ekstra rengøringsprocedurer på plads, er det kun naturligt, at nogle af os stadig vil være tilbageholdne med at bruge dem. Det her er hvor det kan være værd at investere i enredskabstelt hvis du ikke allerede har gjort det, da dette kan være et nyttigt og mere privat alternativ til at bruge fælles vaskerum og toiletter. 

Hold dig til små grupper / dit husstand

Fra 4. juli kan to husstande mødes i alle omgivelser. Selvom dette teknisk betyder, at du kan gå på camping med dine venner eller en anden familie, er det vigtigt at huske reglerne omkring denne ændring. Den første ting er, hvis du camperer med en anden familie, så husk, at de alle skal være fra samme husstand. Du skulle kun dele et telt med folk i din husstand, så det er værd at huske på, hvis du camperer med en anden familie og siger, at børnene deler et telt sammen. Selvom folk fra forskellige husstande får lov til at mødes udendørs, er dette stadig kun tilladt for op til seks personer, så husk dette! Det er også værd at nævne, at nogle campingpladser muligvis også har grænser for, hvor mange mennesker de tillader i gruppebestillinger også, så sørg for at kontrollere dette. 

Hvad gør campingpladser for at holde os sikre? 

Som alle supermarkeder, butikker og andre steder har campingpladser et sæt regeringsretningslinjer, der skal følges, når de åbner igen den 4. juli for at sikre alles sikkerhed. Men hvad kan vi forvente nøjagtigt?

Kontaktløs indtjekning

Stort set alt går kontaktløst som følge af pandemien, og det gælder også campingpladser. Dette afhænger naturligvis af indtjekningsprocessen på hvert enkelt sted, men mange vil nu have procedurer på plads, der er designet til at minimere fysisk kontakt. 

Social afstand

Vi burde alle være bekendt med social distancering nu, og ting, vi nu er vant til at se på offentlige steder, såsom gulvmarkører og skilte, vil være almindelige på tværs af campingpladser, og tilskynde os til at holde os i en sikker afstand, især når det kommer til fælles områder såsom toiletter og vaskeblokke. Vi kan også forvente, at campingpladser også øger afstanden mellem pladser. 

Yderligere hygiejneforanstaltninger

Ud over ekstra rengøringsprocedurer på fællesarealer vil mange campingpladser have installeret ekstra håndrensningsstationer og håndvaskefaciliteter overalt. Det er også sandsynligt, at du vil se en hel del tegn, der opmuntrer dig til at desinficere dine hænder også, hvoraf nogle vil være i områder, hvor vi ikke altid er vant til at se dem, såsom modtagelsesområder, så sørg for at være opmærksom til dem og gør som du bliver fortalt!

Nedsatte tal

Som vi har oplevet i butikkerne, vil campingpladser også reducere antallet for at sikre, at social afstand kan følges korrekt. Som vi nævnte tidligere, kan nogle endda have begrænsninger på gruppebestillinger, så sørg for at tjekke dette ud. Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvad kan være bedre end en afslappende pause udendørs med bare din partner?

Køsystemer og tidslukninger til brusere og toiletter

Camping betyder naturligvis, at vi bruger kommunale brusere og toiletter, men hvordan fungerer dette, når det kommer til social afstand? Den officielle rådgivning fra regeringen er, at campingpladser skal tildele separate brusere til hver husholdningsgruppe, men det er måske ikke altid muligt. I disse tilfælde rådgiver de dybe rengøringsprocedurer og et system, der sikrer, at faciliteterne ikke er overfyldte - dette kan være i form af forskudt adgang eller endda tidspunkter til bruseanlæg og envejsanlæg i toiletter. 

 

Hvor kan vi gå? 

Der er masser af valg derude, når det kommer til, hvor du kan slå dit telt i sommer, så vi har listet nogle af vores valg nedenfor sammen med de foranstaltninger, de har fået på plads. For yderligere information om de foranstaltninger, som hver campingplads har på plads, se deres websteder.

 

Whitlingham Broad Camping - East Anglia

Whitlingham Broad Camping ligger i en smuk landepark på 80 hektar og er ideel til enhver, der ønsker at udforske de berømte Norfolk Broads. De foranstaltninger, de vil have på plads, inkluderer:

 • Nedsat kapacitet til at give mulighed for social afstand og mere plads mellem pladser

 • Hyppigere rengøring og sanitering, herunder dyb rengøring af glampefaciliteter og fællesarealer

 • Håndrenserpunkter uden kontaktdispensere uden for bestemte områder

 • Reduceret antal ved indtastning af faciliteter 

 

Tremorvu Camping - Sydvest

En smuk familiedrevet campingplads, Tremorvu Campingplads ligger mellem de smukke korniske strande i Praa Sands og Porthleven, hvilket gør det til det ideelle sted for surfere! 

 • Kontaktløs indtjekning

 • Ekstra afstand til pladser

 • Afstandsmærker til fællesfaciliteter

 • Dybrensning til glampefaciliteter og fællesarealer

 

North Lees, Hathersage - East Midlands

North Lees ligger i en romantisk skovindstilling og er den ideelle campingplads for par og er vidunderligt rummelig. 

 • Webstedet i sig selv er 'pladsfri', så besøgende kan vælge deres campingplads, men bliver bedt om, at de slår mindst 2 meter væk fra andre, når de opretter.

 • Reduceret antal til højst 60 personer

 • Begrænset mængde gæster i vaskerum og toiletfaciliteter 

 • Forøget daglig dybe rensning af toiletter og brusere 

 

Bodiam Camping - Sydøst

Omgivet af masser af træer og dyreliv er Bodiam Campingplads perfekt til at komme væk fra det hele og er kun en afslappet gåtur væk fra Bodiam Castle. 

 • Åbning af ekstra felter for at give mulighed for mere rummelige pladser

 • Begrænsning af en person ad gangen i toiletter og brusere (undtagen forældre og børn)

 • Regelmæssig dyb rengøring af toiletblokke

 • Håndrenser leveret uden for toiletblokke og skal bruges ved ind- og udgang

 

The Old School Camping - West Midlands

Ideel for dem der elsker at holde travlt, The Old School Campsite er en lille camping og glamping websted, der er fyldt med en vifte af fantastiske aktiviteter på stedet med alt fra adventure SPORTS til håndværksmæssige værksteder.

 • Forskudte tidsvinduer til brusere

 • Dagligt dybrens i fællesområder

 • Glampefaciliteter dybt rengjort mellem gæsterne

 • Afstandsmærker på bad og toiletfaciliteter

 

Her på OLPRO er vi over månen over, at vi officielt kan starte camping igen fra 4. juli, og vi er sikre på, at du også er! Vi håber, at vores guide har givet dig masser af tip til, hvordan du kan campere sikkert, men hvis du kun fjerner one piece råd, er det dette - sørg for at følge reglerne! Campingpladser har arbejdet utroligt hårdt med at få deres mål på plads, og i slutningen af ​​dagen er de der for at holde os alle sikre. Hold os til de nye regler sammen med de sædvanlige regeringsråd, vi nu er så vant til at følge, og sammen kan vi begynde at nyde en sommer med campingeventyr. 


Skrevet af Amy JACKSON - Content Writer kl Kampagnekoder til rabat - 26. juni 2020

Forrige indlæg Næste indlæg

 • Jack Barnett
-->