Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Camping med varmt vejr

rss
Camping med varmt vejr

Coping med Hot Weather Camping

Siani Driver
Resident OLPRO forfatter, social media queen og ivrig udendørs ekspert. 

Alle elsker en varm og solrig camping tur. Så meget bedre end en washout - men det kommer stadig med sine farer. Solstråle, varm øl, insekter, og være for varmt til at sove alle får i god vej. Så hvad kan du gøre? 

Gør det bedste ud af naturlig skygge

Ryd dig af de mest solrige dele af en campingplads og enhver åben grund, og prøv at lejre under skyggen af ​​et træ eller hæk. Der er en chance for at du kan ende med nogle faldende kviste eller fuglepude på dit telt - du kan altid rigge en beskyttende tarpe over det - men det vil være værd at give den kølige, skyggefulde luft, som du oplever som Resten af ​​stedet steg i den brændende sol. 

Hvis der ikke er skyggefulde pletter, skal du finde ud af, hvor solen skal stige, og læg dit telt med 'fodenden' mod solen - på den måde vil du i hvert fald ikke få dit soveværelse ramt af de brændende stråler klokken 4 , hvilket giver dig et par ekstra dyrebare minutter med lukkede øjne. 

Sørg for, at dit telt kan klare det

Få et telt med et anstændigt stof og en dobbelt hud i stedet for single. Dette giver dig ekstra isolerende egenskaber samt ekstra mørke. Jo mørkere teltvævet desto mørkere teltet - mange telt kommer nu endda med mørkede soveværelseskamre eller endda fuld blackout-teknologi. 

Sørg for, at dit telt har masser af ventilation. Fly mesh på alle døre, og vinduer er et must - du vil være i stand til at åbne dørene for at lade vinden gå igennem, men samtidig udelukke eventuelle irriterende fejl. 

Hold hovedet koldt

Du bliver dehydreret meget hurtigere i varmt vejr. Der er et par skridt, du kan tage for at holde dig afkølet og undgå varmeslag og dehydrering. 

  •  Undgå middagssolen. Prøv at hvile i den varmeste del af dagen, og spar vandre- og andre campingaktiviteter senere, når det er køligere. Det er den ideelle tid at vove sig ind i en skyggefuld skov snarere end en flammende clifftop-gåtur.
  • Brug solcreme og en hat og løst, tyndt bomuldstøj. Solskoldning gør det sværere for din krop at regulere dens temperatur, så forebyggelse er bedre end helbredelse. 
  • Drik rigeligt og spis masser af vandige fødevarer. Vandmelon, druer, ferskner, ice lollies og masser af vand vil holde dig kølet. 

Leder til ørkenen

Find dig selv en skov- eller seaside campingplads. Træets skygge vil holde dig kølig, og at gå i skoven er flere grader køligere end i åben grund. 

På stranden vil brisen og surfen hjælpe dig med at køle af. Rockpooling, grotteforskning og surfing sikrer alle, at du og hele familien er friske og kølede. 

Nogle af de bedste vi har fundet er Whitemead Forest Park i Forest of Dean og Whitesands Bay Campsite nær St Davids i Wales. En skyggefulde, en lige på stranden - ideel til at holde sig køligt, mens du lejr. 


Forrige indlæg Næste indlæg

-->