Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Oprettelse af en perfekt campingpladsoplevelse i haven

rss
Oprettelse af en perfekt campingpladsoplevelse i haven

Hvis du normalt tilbringer din helligdag på vej til lejr i det store udendørs, er ideen om at tilbringe påskehelgen indesluttet indendørs muligvis ikke så tiltalende. Heldigvis er vi her for at redde dig. Denne uge støtter vi 'Stor have inde / udvendig lejr'for at hjælpe med at løfte din humør. Arrangementet finder sted den 10., 11. og 12. april, og er der for at give os lidt noget at se frem til i disse usikre og vanskelige tider. Vi talte for nylig om fordele, der følger med camping i din egen baghave, men hvordan kan du gøre det til en fornøjelig oplevelse for alle? Læs videre for vores top tip til, hvordan du skaber den perfekte havekampoplevelse!

1: Gør det hyggeligt
Når du har fået teltet op, er den første ting at gøre det behageligt og selvfølgelig ekstra hyggeligt. Lag jorden op med din teltæppet eller grundark og måske endda et par tæpper eller puder bare for at gøre tingene ekstra behagelige - især hvis du har nogle nøjeregnende sviller, der deltager! Hvis du ikke har et komplet sæt soveposer til hele familien, skal du ikke bekymre dig - bare tag dine dyner og puder for at gøre tingene lidt mere hjemlige!

2: Tilføj nogle personlige berøringer
Især hvis du har yngre børn, der aldrig har slået lejr før, kan dette være en god måde at få dem begejstret for tingene på. Sæt nogle Fairy lys op for at få det til at se hyggeligt ud sammen med nogle farverige puder eller måske endda få børnene med til at skabe nogle bunting eller dekorationer til uden for dit telt. Hvis de stadig er lidt tvivlsomme over det hele, så opfordre dem til at medbringe deres egen pude eller måske endda deres foretrukne koselige legetøj, så bogstaveligt talt hele familien kan deltage.

3: Kog indeni, hvis det er lettere
Mens du måske ønsker at bryde campinggrillen for at tilberede nogle burgere til middag, skal du huske, at det smukke ved at campere i din baghave er, at dit køkken ligger kun få meter væk! Især hvis du har nysgerrige små, der løber rundt, og du er bekymret for sikkerhed, kan det være lettere at udføre hovedparten af ​​din madlavning indendørs og derefter fremlægge den færdige fest for alle at nyde i teltet. 

4: Har en gadgets-regel
Når du først har spist, og det begynder at blive lidt mørkt, kan det være fristende at krølle sammen i dit telt og se noget på din tablet eller smartphone - men det besejrer campingpladsen! Riv dig væk fra det kassesæt til en nat, og brug faktisk muligheden for at tale med dine kære og nyde lidt kvalitetstid sammen. Selvom du muligvis ikke ønsker at skille dig ud med din smartphone helt om aftenen, skal du slukke for dine underretninger og holde den utilgængelig for at undgå enhver fristelse. 

5: Layer Up
Hvis du er vant til hele campingoplevelsen, er dette en, du allerede er opmærksom på. Men hvis du er en campingbegynder, eller det er en anden i din gruppe, er det bestemt en, du skal huske på. Sørg for, at alle har fornuftigt tøj til at have på, og at du har masser af springere til rådighed, hvis temperaturen når som helst går ned. 

6: Hold ting godt oplyst
Selvfølgelig er den største fordel ved camping i din egen baghave naturligvis, at du har øjeblikkelig adgang til rene faciliteter! Sørg for, at du har en godt belyst sti fra dit telt til bagdøren, i tilfælde af at nogen har brug for toilettet i løbet af natten, eller du måske endda lægger et lys på i dit hus bare for at hjælpe dig med at få dine lejer - uanset hvor godt du kender din have, at vågne op midt om natten kan stadig være ret desorienterende. Du takker os senere! 

Så alt, hvad der er tilbage nu, er at slå det telt op! Vi ved alle, at dette ikke bliver den påskehelg, vi havde planlagt, men en campingpladsoplevelse vil bestemt være en måde at løfte disse spiritus og skabe den eftertragtede feriefølelse. Hos OLPRO er vi stolte af at støtte Great Garden Inside / Outside Camp denne påskehelg - det er den perfekte undskyldning for at nyde lidt familietid væk fra telly!

Skrevet af Amy JACKSON - Content Writer kl Kampagnekoder til - 6. april 2020

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->