Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Hvordan man laver det perfekte lejrbål!

rss
Hvordan man laver det perfekte lejrbål!

At lave det perfekte lejrbål er ikke altid så simpelt som man kunne forvente, så her er vores tip til, hvordan man gør det så godt som det bliver.

Et første punkt for at sikre, at du er opmærksom på, er at du altid skal have en vandkilde eller en spand fuld af vand og en skovl i nærheden til enhver tid i tilfælde af en nødsituation.

En taske med træstammer og nogle pinde skal være nok til et par aftener. Sørg også for, at du har et ord med børn om brandsikkerhed.

Til at begynde med kan du bryde et par ildtændere op og sætte dem i basen. Dette kan bare tage lidt tålmodighed.

Du kan også prøve et web med små tørre pinde. Placer nok til virkelig at få ilden i gang, før du tilføjer dine større logfiler. Du kan også bruge trækulbriketter, da dette forlænger ildens levetid og giver en konstant varme uden at have dansende flammer.

Hvis du skruer lidt papir op og skubber det ned omkring pindene, kan du sætte lys på ildtændene uden at brænde fingrene på flammerne. Selvfølgelig, hvis du ikke har ildtændere, er der brug for mere papir - dette drejes bedst i spiraler og lægges ned, før pindene tilføjes.

Når pindene brænder godt, kan du tilføje et par logfiler. Hvis du forlader dette for sent, ser pindene ud, inden de tættere træstammer begynder at brænde. De mange forskellige trætyper, plus hvor tør det er, betyder, at du bliver nødt til at bruge din egen vurdering af, hvornår og hvor meget du skal tilføje.

Ilden skal være helt i gang på dette tidspunkt, men prøv at modstå fristelsen til fortsat at tilføje større træstammer for en enorm flamme. Du kan holde ilden mindre og sidde tættere, hvilket for det første giver dig mulighed for at holde lige så varmt, men det giver dig også mulighed for at bruge mindre af dine logs osv., Så det er også billigere!

Når du har det perfekte lejrbål, hvorfor ikke bruge nogle af vores picnicware at ledsage maden?

Vi håber, at denne blog hjælper dig i dine lejrbål-eventyr!

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Florence Love
-->