Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Sådan gør du: Vælg dit bedste familietelt (7-8 personer)

rss
Sådan gør du: Vælg dit bedste familietelt (7-8 personer)

Når du ønsker at købe et nyt familietelt, er der et par ting, du først skal tænke på. 

For det første skal du se på dit budget.

Det billigste familietelt, som OLPRO laver, erWichenford polet

Wichenford 3.0 er vores største Poled telt og er velegnet til at gå væk med en stor familie eller en stor gruppe venner. Der er 2 store indre telt, en i hver ende af teltet og et stort boligareal med plads til et bord i centrum. For den ekstra smule plads under det pænere vejr er der to stålpoler medtaget for at holde dørpanelet op for at skabe et baldakin. Den vandtætte Ripstop Polyester med 5.000mm H / H og syet i grundpladen holder dig varm og tør i alt vejr. Teltet indeholder 3 soveværelse indvendige telte - et 4 sovepladser med en aftagelig skillevæg og to 2 sovepladser indvendige telte, alle med lynlåslåse og flymesh.

 

En anden ting, du måske vil overveje, er, hvor meget boligareal du har brug for. 

Teltet med de bedste og største boligareal erOdyssey

Odyssey Breeze af OLPRO er et ekstra stort oppusteligt telt med 8 pladser med alt hvad du behøver fra et familietelt og mere. Teltet er fyldt med unikke funktioner, herunder vinduer i alle paneler, der fylder teltet med lys, så du altid har en fantastisk udsigt. Teltet har fordel af en stor lukket baldakin med separat bunddæk og et frontdørpanel, der kan fjernes helt. Sovesensoren er lavet med et mørkt materiale, der muliggør en god nats søvn, og de lynlåsede skillevægge kan rulles tilbage for at skabe større soveværelser. Et fuldt syet i jordark holder alle bugs ude. Odyssey er lavet af et ovennævnte standard 150D Oxford, fuldt vandtæt materiale, med en vurdering på 5000 hydrostatisk hoved og drager fordel af fuldt tapede sømme. De fem oppustelige bjælker giver ekstra stabilitet, og ekstra stormstropper er inkluderet. De tre døre har fordelen ved flymesh-skærme for ekstra privatliv og for at beskytte dig mod de irriterende bugs.

  

Det er vigtigt at tænke over, hvor længe du er villig til at bruge pitching dit telt.

Det Wichenford Breeze er vores hurtigste telt til at slå op, tager kun 10 minutter. 

Wichenford Breeze er vores største telt og er velegnet til at gå væk med en stor familie eller en stor gruppe venner. Der er to soveværelser indre telt, en stor åben en og en med divider for at skabe to små soveværelser. Wichenford Breeze har et stort opholdsstue med plads til et bord i centrum. For den ekstra smule plads under det pænere vejr er der to stålpoler medtaget for at holde dørpanelet op for at skabe et baldakin. Den vandtætte 190T OLTech Polyester med 5.000mm H / H og syet i grundpladen holder dig varm og tør i alt vejr. De oppustelige bjælker gør pitching dette telt en Breeze, der kun tager 10 minutter at oprette, Wichenford Breeze er meget hurtigere og enklere at tonehøjde end et poleret telt. Teltet indeholder 2 soveværelse indvendige telte. 1 x 4 Soveplads med en aftagelig skillevæg og 1 x 4 Soveplads stort indvendigt telt, alle med lynlåsdøre og flymesh.

 

Vores bedste familietelt at købe til største baldakin er voresBestræbelse 7 personers telt. 

Endeavour 7 Berth Family Tent er et rummeligt, robust telt, der er ideelt til en stor familie eller en gruppe venner. Teltet har en fuld stålramme, der holder teltet sikkert i al slags vejr. Det drager også fordel af et massivt opholdsstue med tre døre og tre vinduer, der fylder teltet fuld af lys. Soveværelserne kan rumme syv personer og består af et indre med to sovepladser, et indre af fem sovepladser, der kan opdeles i et tre og et to med en skillevæg. Endeavour har en stor baldakin, der er perfekt til afslapning udendørs. Endeavour har fly mesh på alle døre, og alle vinduer kan dækkes med persienner og har kabelindgangssted og lanternehage. Hvis du har brug for et telt med masser af plads og et unikt design, er dette teltet for dig.

 

Og endelig mener vi, at en anden kategori at tænke over er hvor mange soveværelser du ville kunne lide.

Vores Odyssey oppusteligt telt har 4 soveværelser med dobbeltsenge. Dette er det bedste ud af ethvert OLPRO-telt. Sovebælgen er lavet af et mørkt materiale, hvilket gør det muligt for dig at få en god nats søvn. De lynlåsede skillevægge kan også rulles tilbage for at skabe endnu større soveværelser.

 

Vi håber, du har en klar idé om hvilket telt der passer bedst til din familie efter at have læst denne blog.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du bare sende os en besked på sociale medier eller e-mail til sales@olpro.co.uk. Alternativt kan du ringe til vores kundeservice på (+44) 01299 896959. 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Florence Love
-->