Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Nye produkter til 2020

rss
Nye produkter til 2020

Vækst vores sortiment for 2020

Flere nye produkter end nogensinde før.

2020 ser udgivelsen af ​​nogle af de mest spændende produkter i OLPRO 8-årige historie.  

Hos OLPRO , et af de få UK-baserede camping- og campervanemærker, har vi føjet markant vores sortiment af telte og campingvogne markiser til 2020 samt introduceret vores første Caravan Markise nogensinde - igen med en typisk OLPRO twist.

En af de mest spændende udviklinger og noget, vi har arbejdet med i nogle år, er introduktionen af ​​to backpacking-telte. Vi er alle Walkers og i år har OLPRO Malvern fra Oxfordshire uden penge eller elektroniske enheder. 

Vi elsker alle et godt eventyr, og lanceringen af ​​Pioneer og Voyager-teltene fra OLPRO betyder, at du og en ven kan gå og udforske et nyt sted og få noget at overnatte. Utroligt med kun 725,14 kr. & 806,62 kr. er disse telte 1,9 kg i vægt med lette 400 g legeringsstænger og 210T ripstop polyesterstof.

Dette er avancerede telte, der fås direkte fra OLPRO til utrolige priser. 

For familier, der ønsker at tage længere pauser, har vi Wichenford Breeze tilbage på lager til 2020, og vi lancerer det utrolige nye Explorer 4-køkken oppustelige telt (ovenfor). 
 
Det er et telt, som mange allerede har kaldt vores bedste. 

Det er fuldt oppusteligt, har et stort soveværelse bagpå, der kan opdeles i to for at give to soveværelser, og hele teltet har Windows og persienner på hvert panel. Vi har også lagt ovenlysvinduer på tagpanelerne med en persienn, der kan trækkes tilbage eller bruges til at dække ovenlysvinduerne - hvilket giver dig muligheden for at slippe mere lys i løbet af dagen eller være i stand til at stirre på en aften.

Den har en stor baldakin foran og er et ikke-holder spærret kvalitetstelt til, utroligt, kun 4.065,69 kr..
 
Du kan se videoen til Explorer her: https://www.youtube.com/watch?v=n94qMrgAVN8

Inden for vores polerede række af telte har vi tilføjet den meget tilpasningsdygtige Orion 6-køje og den rummelige 7-kajse Endeavour. 
 
Som med alle OLPRO telte nu er de OLTech Polyester 5.000 H / H-moduler og for 2020 leveres en 2-års garanti som standard.
Ud over telte lancerer vi en polet version af vores bedst sælgende oppustelige campingvogntelt - The Cocoon (nedenfor), til hvilken vi allerede har modtaget nok ordrer til at sælge den første levering. Vi råder kunderne til at afgive ordrer på forteltet Poled Cocoon Campervan så hurtigt som de kan for at garantere, at de får deres i 2020.
Og for første gang nogensinde har vi vovet os ind i Caravan Markiser ved at lancere The View Caravan Markise i to størrelser. Denne oppustelige fortelt passer til alle campingvogne, og alle leveres med det på fastgørbart anneks, så du kan give dig selv mere plads, når det er nødvendigt. Frontpanelerne kan alle fjernes, og de leveres med gardiner og tonede ovenlys.

Vi har skabt campervand markiser i længe nu og bruger denne oplevelse og erfaringerne fra teamet, der har skabt prisvindende campingvogn markiser i fortiden, vi vidste, at det ville være godt at lægge noget derude til campingvogne der ville have noget forskellige og, igen, godt prissat.
 
Med disse produkter og mange flere 2020 vil det blive et spændende år for OLPRO .

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->