Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Ingen spildte weekender

rss
Ingen spildte weekender

Ikke mere spildte weekender

Er du nogensinde kommet til slutningen af ​​søndagen og indså, at du har brugt hele weekenden på at udskyde? Potter rundt om huset, ligger i sengen, binge ser Netflix og spiser snacks? Ser du tilbage med beklagelse på en anden mistet weekend? Her hos OLPRO ønsker vi, at du skal begynde at få mest muligt ud af den fritid, du har, og tage dig selv ud i det udendørs for nogle dejlige mini-eventyr. 

Der er mange måder at bringe naturen ind i din fritid. Tag din frokost udenfor og nyd en picnic i naturen. Tag en kollega og gå rundt om blokken - oplev nogle lokale stier. Stå tidligt op og gå op ad en bakke for en daggry tur før arbejde. Tag børnene vilde camping - selvom det bare er i haven. Find en campingplads i nærheden, og besøg bare en nat eller en weekend, stargaze og stege skumfiduser. Mikroeventyr, der giver dig en fornemmelse af god tid brugt. 

Hvad med priserne stigende, Brexit truende og miljøkrisen, er det let at sidde fast i den nationale dysterhed. Dog får vi kun ét liv. Et liv med en forventet levealder i Storbritannien på 81 år. 81 år, 52 weekender om året - det er vigtigt, at vi ikke spilder dem på skærmtid og sofaen. Mini-eventyr kommer den lokale økonomi, dit helbred og trivsel og miljøet til gode. At ferie tættere på hjemmet er fantastisk til at skære ned på dit kulstofaftryk, og din fysiske og mentale sundhed vil takke dig for at få mere motion og D-vitamin (vist sig at hjælpe med at øge dit humør naturligt). 

Den mentale sundhed velgørenhed Mind for nylig bestilt en rapport, der har vist, at det at være udendørs, uanset om det er at dyrke mad, havearbejde eller udføre bevaringsarbejde, har en enorm gavnlig indvirkning på mental sundhed. Camping, vandreture, picnic og gåture er nogle af de bedste måder at komme sig udendørs og have det sjovt, mens man lindrer psykiske belastninger og belastninger.

The Guardian siger, at 'vi er dobbelt så sandsynlige at være følelsesmæssigt nød, hvis vi er byer snarere end landdistrikterne (og fire gange mere tilbøjelige til at lide skizofreni). En del af grunden til dette er fremmedgørelse forårsaget af manglende eksponering for naturlige seværdigheder, lyde og lugt, til forskydning fra de naturlige rytmer i årstiderne, natten fra dagen. Økoterapier fungerer, fordi de igen forbinder os med naturen; dens ydre virkelighed, men mest fundamentalt, vores indre natur.'

Naturligvis foreslår vi ikke, at du opgiver din medicin eller terapi - men ved at tilføje mere tid udendørs, er du sikker på at føle dig lidt (eller meget) bedre. 

Find tiden til at komme uden for mere - og beklag aldrig din weekend igen. 

Forrige indlæg Næste indlæg

-->