Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO 2021 Kalender Konkurrence

rss
OLPRO 2021 Kalender Konkurrence
For at fejre genåbningen af ​​campingpladser efter nedlukning lancerer vi en kalenderkonkurrence, hvor du kunne vinde 823,00 kr. OLPRO-værdikuponer og indgå i vores OLPRO-kalender for 2021.

For at deltage skal du blot e-maile jack@olpro.co.uk med dit bedste foto, der indeholder OLPRO-produkter, inden den 4. august-frist.

Billedet kan være taget i din næste campingferie, eller det kan være et foto, du har taget i din have under låsningen, eller det kunne endda være taget før lockdown. Billedet kan også være af alle OLPRO-produkter, hvad enten det er et telt, markise, melamin... hvad end du kan lide!

Dommerne vælger 24 af deres foretrukne fotos, som vil blive lagt ud på OLPROs konti på sociale medier i løbet af august. De 12 fotos, der modtager flest 'likes', vælges automatisk til optagelse i OLPRO-kalenderen, og det foto, der modtager flest 'likes', vinder en 823,00 kr. OLPRO-voucher.

Du kan kun indsende et foto pr. Person. For at få din bedste chance for at vinde, skal du sørge for at indsende et billede i høj opløsning. Alle indsendte fotos kunne indeholde OLPRO2021-kalenderen og fremtidig markedsføring.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->