Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Lancering af ny 2-års garanti på produkter

rss
Lancering af ny 2-års garanti på produkter

OLPRO fejre anerkendelse af høje profiler med lanceringen af ​​ny 2-års garanti på produkter

Efter en række nylige vinder af høj profil, har OLPRO fejret ved at lancere en ny 2 års garanti på tværs af alle sine telte og markiser.

OLPRO, det britisk-baserede camping- og campervanlægsfirma, er for nylig blevet udnævnt til finalist for 'Årets digitale e-handelsvirksomhed' ved FSB's Small Business Awards. Dette følger på OLPRO 's succes med at blive udnævnt til West Midlands '' e-commerce Business of the Year 'og den nationale løber til priserne ved British Chambers of Commerce Business Awards 2019.

Som tak til sine kunder har OLPRO lanceret en ny 2-års garanti for alle telte og markiser, der er købt på OLPRO websted fra den 11. februar 2020 og fremefter.
 
Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Vi er meget glade for at se, at OLPRO anerkendt for så mange priser med høj profil, og jeg synes, det er en god afspejling af den opmærksomhed, der er forbundet med at fremstille vores produkter af høj kvalitet. Vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi værdsætter al deres support og positive anmeldelser, og vores nye 2-års garanti er kun en lille del af vores måde at sige tak.”
OLPRO seneste sortiment af telte, markiser og andre udendørs fritidsprodukter www.olproshop.com

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->