Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPROs nye træplantningsinitiativ

rss
OLPROs nye træplantningsinitiativ
Den 5. oktober lancerer vi forudbestillingerne til vores nye 2021-serie af større udendørs fritidsprodukter sammen med et løfte om at plante et træ for hvert solgte produkt.

Til fejring af vores 10-års jubilæum som forretning vil den helt nye serie 2021 være tilgængelig næste år og inkluderer det nyeste inden for innovative telte, markiser og campingudstyr.

Det nye produktsortiment inkluderer 4 nye telte:
- The Odyssey - OLPROs største oppustelige 8 personers telt,
- Tvillingene - et 4 personers vis-à-vis telt
- The Ranger - et rygsæktelt,
- The Pod - et køkken telt.
Serien inkluderer også 3 nye campingtelt:
- WRAP,
- Hive
- Månen.

Det træplantningsinitiativ, som vi har lanceret i partnerskab med UK-baserede Ecologi, forventes at føre til plantning af tusinder af træer inden for det første år. Det markerer også et vigtigt skridt i vores ambition om at blive en kulstofneutral virksomhed, der gavner miljøet og samtidig bevare den kvalitet, som OLPRO-samfundet elsker så meget.

Vi har plantet 22 træer i vores skov indtil videre, og vi kan ikke vente med at følge fremskridtene, når vi begynder at levere vores nye produkter! Vores finansiering er allerede begyndt at sænke niveauerne af CO2, 1,17 ton CO2e for at være præcis, og det er fantastisk at se, at det allerede er brugt direkte til at reparere vandboringer i Eritrea og til installation af solenergi i Maharashtra i Indien.
 
Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: "Hele OLPRO-teamet er virkelig begejstret for at lancere vores nye produktsortiment til 2021. Med OLPRO nu tilgængelig i flere lande end nogensinde før ser vi frem til at se flere kunder over hele verden nyde de produkter, som vores team har perfektioneret inden for produktudvikling. i de sidste 2 år. Efterspørgslen efter campingudstyr og campingferier generelt har været ulig noget, vi nogensinde har oplevet før, og vi ved, at mange campingpladser allerede er godt bookede selv i sommeren 2021. På OLPRO har vi næsten fordoblet antallet af medarbejdere, vi har ansætte i kundeservice, bare for at holde trit med denne øgede efterspørgsel. Så vi ved, at vores kunder vil være i stand til at booke i deres næste store ferie med den ekstra spænding ved at kunne nyde et nyt OLPRO-produkt i verdensklasse og den verdensklasseservice, der følger med det. "

Elliot Coad, administrerende direktør for økologi, sagde: "Vi er glade for at hjælpe OLPRO med at få betydelig indflydelse på klimatilfældet. Hos Ecologi stræber vi efter at gøre klimahandling så enkel som muligt, og vi er altid glade for at se, hvordan vores kunder implementerer vores ideer. Vi ser frem til at plante tusindvis af træer sammen med OLPRO-teamet. "

Sørg for at holde øje med vores hjemmeside for rækkevidden og for alle de nyeste opdateringer på området se vores sociale mediesider:instagram, Facebook & twitter. Du kan spore vores træplantningsfremskridt ved at klikke her.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Florence Love
-->