Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Anmeldelse: Wanderlust Camper Co, For Familievenlige Road Trips

rss
Anmeldelse: Wanderlust Camper Co, For Familievenlige Road Trips

Denne blog blev først oprettet Jonglering på rulleskøjter og er skrevet af Zoe Holland. 

sovepladser: op til 5 personer i Sally

pris: fra 557,00 kr. / nat lavsæson

Beliggenhed: Indsamling fra Dymock, Gloucestershire

Wanderlust Camper Co er en uafhængig udlejningsvirksomhed, der ejes af Annah og Andy Todman. Baseret i Dymock i en landdistrikter del af Gloucestershire er varevogne det perfekte sted at udforske landet omkring grænseregionerne Hereford og Worcestershire eller påbegynde en biltur til Wales, Midlands eller West Country.

Jeg har fulgt udviklingen af ​​Wanderlust Camper Co med stor interesse i det forløbne år som så meget af, hvad de står for appellerer til min egen passion for familie eventyr. Annah og Andy besluttede at oprette deres skræddersyede flåde af familievenlige varevogne efter at have kæmpet for at finde egnede køretøjer til deres egne vejretlige eventyr, når de blev en familie. De forklarer,

'Da vores familie voksede, gjorde det også vores behov for rummelige, familievenlige hjem-på-hjul. De muligheder, der var tilgængelige for os som familie, var enten for små til at vi kunne holde os komfortabelt eller for store til veje (eller licens).'

De besluttede, at familierne havde brug for en anden mulighed og etablerede Wanderlust Camper Co i begyndelsen af ​​2017. Efter at have følt sig frustreret over det begrænsede valg, der i øjeblikket er på tilbud, gjorde de det til deres specialdesignede design af deres interiør, der skabte praktiske, delte rum med komfortabel sove, mens de stadig passer i et køretøj, der nemt kunne navigere på landeveje.

Foto med tilladelse fra Wanderlust Camper Co.

Wanderlust Camper Co van Flåden består af 3 specialkonverterede varevogne med navnet Sally, Lula og Amelia. Varevogne er straks slående med deres blanke himmelblå kropsarbejde. Jeg var begejstret over at blive inviteret til at gennemgå en af ​​deres varevogne til at fungere på bloggen og afprøve de praktiske egenskaber for mig selv. Så i oktober halv sigt kørte jeg 4 timer fra East Sussex for at møde Annah, så jeg kunne prøve Sally ... deres største varebil i 3 nætter ... med to børn i tow ....og ingen anden voksen sikkerhedskopiere! jeg havde brug for Sally at imødekomme vores behov eller jeg var i for en vanskelig dag!

Før opsamlingen af ​​køretøjet var Annah i kontakt med mig for at sikre, at hun havde al relevant dokumentation for forsikringsdækning. Kommunikationen i hele var fremragende ... da der er flere ordsomme "bokse", der skulle krydses, før jeg lovligt skulle blive dækket for at køre Sally. Annah var klar med at forklare alt, hvad jeg skulle gøre for at fuldføre denne proces og var både tålmodig og støttende i hele!

Ved ankomsten til Annahs hjem for at afhente vores hjem for de næste par dage blev vi introduceret Sally ....og hun er en skønhed! Sally sover op til 4 komfortabelt med en køjeseng bag førersædet, et køkkenområde med opbevaring i midten og et opholdsområde, der omdanner til et stort dobbelt soveområde bagtil. Alt har været kundedesignet og gjort betydningen af, at alt har et klart formål og en funktion.

Jeg fandt kørsel Sally overraskende håndterbar. Jeg kører en minibus i min rolle som speciallærer, så jeg havde lidt indsigt i de aspekter af stor køretøjskørsel, som jeg vidste var en personlig udfordring. Med dette i tankerne sørgede jeg for, at vi havde mere end nok mad til at få os gennem ugen, så jeg ikke skulle navigere nogle travle supermarked parkeringspladser og jeg planlagt dage ud med parkering og kørsel i tankerne. Disse beslutninger blev truffet på grund af min egen mangel på selvtillid. På trods af dette var i slutningen af ​​vores 3 dage med Sally min tillid stærkt styrket, og jeg fandt den daglige logistik meget mere ligetil, end jeg havde forventet. Det er køretøjer, som du kan køre som soloforælder, selvom du, som mig selv, ikke føler dig overbevist om det. De er nemme at køre og små nok til at manøvrere effektivt uden komplikationer.

Forsædet passer til en chauffør og to passagerer, som fungerede perfekt til vores lille biltur. Det var så sjovt at have mine par navigatorer sidder op foran med mig og de elskede helt sikkert det nye perspektiv forhøjet over resten af ​​trafikken på motorvejen.

Køkkenet er designet til at rumme så meget i sådan et lille rum ... det er forbløffende! Der er to gaskomfur til madlavning, med gas tændt som du parkerer til din aftenlejr. Der er også et underkøleskab, en vask til opvaskning (ved hjælp af en vandbeholder fyldt ved ankomsten), brødrister, kedel, rengøringsmidler, redskaber, porcelæn, bestik og masser af lagerplads til forsyninger. Gang imellem, da jeg brugte dette rum var jeg overrasket over, hvor funktionelle faciliteterne var. Små detaljer som den høje kvalitet OLPRO køkken ware tilføjede en følelse af luksus og deres holdbarhed blev værdsat med børnene i tankerne.

Siddeområdet er let omdannet til spiseplads ved at indsætte et bordstolpe og toppen i gulvpladsen. Vi sad komfortabelt som en 3, men jeg kunne forestille mig rummet kunne rumme op til 5 eller 6.

Børnene begge elskede køjesenge! Daisy var særlig tæt på hendes øverste køje. Logan, i en alder af 3 tendens til at rulle ud af bunden køje (meget til hans irritation) så sov med mig i dobbelt efter den første nat. Du skal medbringe dit eget sengetøj, så vi tog soveposer, puder og varm PJ (dette var oktober).

Vognen har et meget effektivt varmesystem, der springer varm luft på en timer, men vi besluttede, at det kunne være lidt støjende, der løber gennem natten. Heldigvis er Sally udstyret med en kompakt radiator, som vi sætter på en lav varme i løbet af natten og holder os toasty varme på trods af de lave temperaturer udenfor. Dobbeltseng var igen let at oprette og yderst behagelig. Annah har gået langt for at sikre, at hendes skræddersyede gardiner og persienner blokerer ud for hver smule lys, idet man ved, hvor vigtigt det er, at børnene ikke bliver vågnet for tidligt af naturligt lys, der strømmer ind. Med al ærlighed ... sov jeg bedre i Sally end jeg gør hjemme!

Vi tilbragte 3 nætter kørsel over Gloucestershire og Warwickshire i Sally og vi elskede virkelig hvert minut. Børnene blev hurtigt tilpasset til at "hjælpe" med rutiner som at fylde vandbeholderen eller holde vagt, da jeg forsigtigt vendte om. Vi blev et hold, og det var fantastisk! Der var øjeblikke hvor jeg blev stresset ... men det ville ske over hver 3 dage alene med børnene. Generelt elskede børnene deres unikke rum og snakket godt om deres ferie i Sally. Det er bestemt noget, jeg vil elske at gøre igen i fremtiden ....og jeg vil helt sikkert overveje at bruge Wanderlust Camper Co. Det forståelsesniveau, at Annah og Andy har behov for en familie på vejen, er noget andet. Jeg håber der vil være et andet Wanderlust eventyr i røret for 2019 ....men denne gang kan jeg bringe far til sikkerhedskopiering ... bare hvis vi løber tør for mælk !!

Du kan nu betale for dit Wanderlust Camper Co eventyr ved at betale i rater. Se her for detaljer.

Oplysning: Vi modtog et supplerende ophold i Sally takket være Wanderlust Camper Co. Alle tanker og meninger er mine egne.

Denne blog blev først oprettet Jonglering på rulleskøjter og er skrevet af Zoe Holland.

 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->