Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Enkle campingopskrifter

rss
Enkle campingopskrifter

Madlavning mens camping kan være udfordrende, så det er bedst at have et par opskrifter, som du kan stole på at være lette og pålidelige. 

 

Vi har smidt nogle af vores personlige yndlingscampingkokke sammen i håb om, at det kan inspirere nogle af dine måltider!

 

Hvorfor ikke prøve disse opskrifter på vores Campingaz Camp Bistro 2 Komfur?

 

MORGENMAD

Den ultimative morgenmuffin

Hvad skal du lave 1:

- Pølsekød

- Engelsk muffin

- 1 æg

- 1 skive cheddarost

- Smør

- Tørret salvie, salt og peber til sæsonkød

 

Metode:

- I din gryde skar du den engelske muffin op med lidt smør, indtil den er gylden og sprød. Sæt til side.
- Bland en knivspids salvie, salt og peber med pølsekødet. Form til en patteagtig form og steg, indtil den er kogt.
- Steg æg.
- Fyld engelsk muffin med pølsepatty, løbende stegt æg og et stykke cheddarost. Pak det i folie og læg det over ild, indtil osten er smeltet.
Tjene!

 

FROKOST

Pan Veggie Pizza 

Hvad du har brug for:

- 1 gul peber (skåret i stykker)

- 1 Courgette (medium skiver) 

- 1 rødløg (skåret i kiler) 

- Selvhævende mel (225 g)

- Olivenolie (2 spsk & 1 tsk) 

- Tomatpasta sauce (5 spsk)

- Cheddarost (50g) 

 

Metode:

- Anbring peber, courgette og rødløg i folieform. Drys med 1 tsk olivenolie. Sæson godt og kast for at kombinere. Steg i brand, indtil den er blød og begynder at blive brun. Sæt til side.
- Krydder melet godt, og bland det i den store skål med den resterende olie og 4-5 spsk vand for at danne en blød dej. Ælt kort, rul derefter ud på en melet overflade til en grov cirkel på 20 cm. Overfør dejen til en stor letolieret stegepande og steg, indtil undersiden begynder at blive brun. Vend om og kog i cirka 5-8 minutter igen. Spred tomatsauce over bunden, spred den med den ristede grøntsag og drys derefter med cheddar. Placer ved siden af ​​ilden, og vent på, at varmen smelter osten på toppen. Tjene. 

 

AFTENSMAD

Én gryde Lasagnesuppe

Hvad du har brug for:

- 1 spsk olivenolie
- 450 g kalkhak
- 1 medium løg hakket
- 1 peber hakket
- 1/2 tsk Salt
- 1/4 tsk peber
- 3 fedder Hvidløg knust
- 2 teskefulde italienske krydderier
- 2 spsk tomatpuré 
- 2 700 g krukker tomatpasta sauce
- 4 kopper kyllingelager
- 130 g vand
- Lasagneplader ca. 8 ark, opdelt i bidestørrelsesstykker
- 60 g hakket frisk spinat
- 100 g strimlet mozzarellaost
- Ricotta og / eller parmesanost til servering

 

Metode: 

- Varm olivenolie i en stor gryde over medium varme. Tilsæt kalkunhakket, løg, peber og kog, omrør ofte, indtil kalkunen er brun (dette tager cirka 5 minutter). Sæt med salt og peber.
- Rør hvidløg, italiensk krydderi og tomatpuré i. Rør derefter tomatsauce, kyllingekraft og vand ind. Forøg varmen til høj og kog den.
- Rør lasagneplader ind, og reducer varmen til medium kog. Kog i 10-12 minutter, eller indtil lagen er kogt al dente, omrør lejlighedsvis.
- Fjern den fra varmen og rør den hakkede spinat ind.
Drys på mozzarellaost. Serveres med ricotta og / eller parmesanost, hvis det ønskes.

 

One-Pot svampe og kartoffel karry 

Hvad du har brug for:

- 1 spsk olie 

- 1 løg, groft hakket

- 1 stor kartoffel, hakket i små bidder

- 1 aubergine, trimmet og hakket i stykker

- 250 g svampe med knap

- 2-4 spsk karrypasta (afhængigt af hvor varmt du vil have det)

- 150 ml vegetabilsk lager

- 400 ml kokosmælk (tin)

- hakket koriander til servering 

 

Metode: 

Varm olien i en stor gryde, tilsæt løg og kartoffel. Dæk, og kog derefter over svag varme i 5 minutter, indtil kartoflerne begynder at blødgøre. Smid auberginen og svampene i, og kog derefter et par minutter mere.

Rør karrypastaen i, hæld lageret og kokosmælken over. Kog det, lad det simre i 10 minutter, eller indtil kartoflen er øm. Rør gennem koriander og server alene eller sammen med ris eller naanbrød.

 

 

5 ingrediens en gryde pasta med kyllingepølse

Hvad du har brug for:

- 8 kyllingepølser

- 1 peber (enhver farve)

- 340 g pasta 

- 700 g tomat (& basilikum hvis muligt) Pastasauce

- 130 g revet mozzarella 

 

Metode:

- Varm en stor stegepande over medium varme og spray spray let med madlavningsspray.

- Fjern pølser fra skind og føj til stegepanden. Kog pølse, del den op med en ske, indtil den ikke længere er lyserød.

- I mellemtiden hugg paprika i små stykker.

- Tilsæt paprika til stegepanden med pølsen og kog i 2 minutter for at blødgøre.

- Tilsæt pastaen og tomatsauce til stegepanden.

- Fyld saucekrukken næsten op til toppen med vand og hæld også vandet i stegepanden. Røre.

- Lad det simre let, dæk og kog i ca. 15 minutter, indtil det meste af væsken er absorberet og pastaen er øm.

- Rør pastaen hvert 5. minut for at hjælpe den med at koge jævnt.

- Drys med revet Mozzarella-ost. God fornøjelse!

 

 Den ultimative pølsepølse

Hvad du har brug for: 

Til karamelliserede løg

- 2 spsk olivenolie
- 3 store løg (rød eller hvid), skåret i skiver
- Knivspids salt
- 2 spsk blødt brunt sukker
- 1-2 spsk balsamico

Til faktisk hotdogsrulle

- Pølser (vi kan lide svinekød)
- Hotdogsboller
- Dine yndlingssauce

 

Metode:

- Varm olien i en stor stegepande over svag varme.


- Tilsæt løgene med en generøs knivspids salt og kog langsomt i 30-40 minutter. Rør lejlighedsvis for at forhindre dem i at klæbe eller brænde, indtil de bliver bløde og gyldne. Hvis løgene begynder at fange, skal du tilføje et stænk vand til gryden og blande godt.

- Ved 30-minutters markeringen vil du sætte dine pølser på for at lave mad, da de tager cirka 15 minutter.


- Tilsæt sukker og eddike for at give dem en sød, let skarp chutney-smag. Fortsæt madlavning på lav varme i yderligere 5 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil blandingen er klæbrig, sukkeret er opløst og eddiken er reduceret.

- Føj din valgte sauce til bolle

- Tag dine pølser af og læg dem i bolle 

- Tilsæt dine karamelliserede løg ovenpå

God fornøjelse!

 

DESSERT

S'mores

Hvad du har brug for (for at lave 1 s'more):

- 2 rige te-kiks

- 2 bidder mælkechokolade

- 1 marshmallow eller 8 mini marshmallows

 

Metode:

- Skær 4 firkanter tinfolie ud, der er store nok til at pakke godbidderne ind.
- Sæt 1 kiks på hvert stykke folie og top med 2 bidder chokolade og en marshmallow. Læg den anden kiks ovenpå og pakk hver pakke tæt.
- Sæt s'mores på din lejrbål, og varm dem igennem i 2 minutter på hver side, så chokoladen og marshmallows bare smelter.
- Fjern det, og lad det køle af, inden du forsigtigt trækker folien af. Server straks.

 

DRIKKE

Mojito Mocktail

Hvad du har brug for:

- 1 spsk sukker
- Lille flok mynte
- 3 limefrugter, saftede
- Sodavand

 

Metode:

- Bland sukkeret med blade fra mynten ved hjælp af en pistil og mørtel (eller brug en lille skål og enden af ​​en kagerulle).
- Læg en håndfuld knust is i 2 høje glas. Del limejuice mellem glassene med mynteblandingen. Tilsæt et sugerør og fyld op med sodavand.

 

Vandmelon Mocktail

Hvad du har brug for:

- 1 store eller 2 små vandmeloner
- 250 ml citronsaft (fra en flaske eller klem din egen)
- 100 g gyldent strøsukker
- 1l flaske sodavand
- 1 kalk, skåret i skiver
- lille håndfuld mynte
- knust is

 

Metode:

- Skær toppen af ​​vandmelonen, og hul den ud med en stor ske, fiske ud eventuelle kerner undervejs. Mos kødet gennem en sigte i en skål. Læg kødet i en blender (eller brug en høj kande og stavblender) med citronsaft og sukker, pisk til en puré, og rør derefter sodavand ind.
- Hæld lidt is i den udhulede vandmelon og fyld den med limonadeblandingen. Server resten i en kande med limeskiverne og mynten. Har en skål ekstra knust is på siden, så folk kan hjælpe sig selv.

 

Ultimate varm chokolade

Hvad du har brug for:

- 50 ml dobbelt creme
- 150 ml sødmælk
- 50 g hakket mælkechokolade
- 25 g hakket mørk chokolade
- Et par mini-hvide chokoladeknapper

 

Metode:

- Pisk dobbeltfløden, indtil den holder sin form, og sæt den til side, indtil det er nødvendigt.
- Læg mælken i en lille gryde, og varm den forsigtigt op, indtil den simrer. Tilsæt mælkechokolade og mørk chokolade, rør derefter, indtil det er smeltet. Hæld i et krus og top med en dukke af dobbeltcremen og spred over et par mini-hvide chokoladeknapper for at dekorere.

 

Vi håber, dette har givet dig noget mad og drikke til camping!

 

(Fotokreditter: BBC Good Food, Kristines Kitchen Blog, Tesco Real Food, Adventure Bite) 

Forrige indlæg

  • Florence Love
-->