Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Starry Dark Skies

rss
Starry Dark Skies

Vores gæsteblog denne uge fra Wanderlust Camper Co's Annah Todman.

Det Forenede Kongerige har nogle af de største områder med mørk himmel i Europa. Det er muligt at se omkring 100 Stars i din egen baghave underlagt lysforhold. Men hvad med at fordybe dig i en mørk himmel med over 1.000 Stars Hvad med at opdage Milky Way på tværs af nattehimlen?

Hvis du leder efter en pause med en forskel, en rigtig flugt fra hverdagen, en digital detox - en pause under de livlige Stars på et Dark Skies-sted er den perfekte mulighed. En pause med en campingvogn under Stars kunne være netop ting! Kombiner en campervan-pause (du kan altid ansætte, hvis du ikke har en!), Kombineret med en unik oplevelse af stjerne-stirring for en magisk pause. Med en lille planlægning af det perfekte sted at slå op til stjerne-blik, kan gæsterne skræddersy en virkelig unik campervan-stjerne-stirrende oplevelse ved hjælp af de informationer og tip, der følger med.

Det Forenede Kongerige har nu mere certificerede internationale mørkehimmelsteder (DSP) end noget andet land uden for USA. England har tre Dark-Sky-parker; Northumberland National Park, Elan Valley Estate (Wales) og Galloway Forest Park (Skotland) og en håndfuld Dark-Sky-reservater, herunder Brecon Beacons National Park, Exmoor National Park, Snowdonia National Park og South Down National Park.

Med Wanderlust Camper Co hovedkontor perfekt beliggende på porten til Wales, er det kun naturligt for fokus at være på de mørke pletter i det smukke landskab i Wales, og Wales er heldig nok til ikke at have en, men to Dark Sky Reserves.

Wanderlust Camper Co inkluderer mange toptips til deres Starry Dark Skies-oplevelsesforslag på deres hjemmeside. Som en oversigt er Wales 'to mørke himmelreserver inden for Brecon Beacons National Park og Snowdonia National Park. Der er et par hotspots til at stille op til en aften med stjerneoptagelser, såsom ruinerne af Llanthony Priory og Carreg Cennen Castle. Usk Reservoir tilbyder også fremragende stjerne-stirrende mulighed i magiske omgivelser. I Snowdonia Nationalpark er der adskillige søer (llyn på walisisk), der tilbyder store stjernesteder, såsom Llyn y Dywarchen beliggende over landsbyen Drws y Coed i Dyffryn Nantlle nær Rhyd Ddu, Llyn Geirionnydd, som ligger i Gwydir Skov, over Betws y Coed og Llynnau Cregennen-søerne, på fodbakkerne i Cader Idris.

Elan Valley, i Wales, er en Dark Sky Park. Der er adskillige gode steder at stjerne blik omkring Cwmdauddwr Common, hvor nordlyset blev set i 2016, og Graig Goch og Claerwen Dam parkeringspladser.

Wales tilbyder også tre Dark Sky-opdagelsessteder, der starter ved Rhondda Cynon Taf, cirka en times kørsel fra Wanderlust HQ, mens de andre spredes videre til det vestlige Wales, i Llandeilo og Pembrokeshire.

Wanderlust Camper Co's websted giver flere detaljer om, hvor disse mørke pletter er, nogle nyttige tip og tip til at få de bedste stjernekigsmuligheder og en runde op af nogle dejlige campingpladser at slå op ved, uden for allfarvej. Se på www.wanderlustcamperco.com

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->