Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Kontakt OLPROs kundeservice

rss
Kontakt OLPROs kundeservice

Vi vil gerne takke jer alle for jeres tålmodighed i vores travleste tid i et hidtil uset år. Som mange af jer ved, ser vi i år rekordmange mennesker, der går på camping over hele verden. Dette er en tendens, der påvirker os hos OLPRO og mange andre populære campingproducenter. Som et resultat behandler vores kundeserviceteam et UTROLIG stort antal presserende e-mails, men det er også nødt til at håndtere e-mails, der ikke er presserende og i nogle tilfælde ikke engang nødvendige.

For at få det hurtigste svar på dine presserende forespørgsler og problemer, bedes du KUN e-maile til sales@olpro.co.uk en gang med alle oplysningerne inkluderet i en e-mail og med dit ordrenummer, hvis relevant. Afsendelse af flere e-mails til denne adresse vil bremse tiden for dit svar, og det vil også bremse responstiden for mange andre. Dette er en utrolig travl tid for OLPRO, og hvis din forespørgsel ikke er meget vigtig, skal du ikke forvente det øjeblikkelige svar, som vi normalt kan give.

Vi ved, at camping fortsat vil være en populær tendens næste år, og vi er allerede i færd med at skabe yderligere job i vores kundeserviceteam for at sikre, at alle vores kunder er tilfredse og kan fortsætte med at nyde deres OLPRO-produkter.

Tak for din tålmodighed.
OLPRO-holdet.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->