Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Nyt miljøvenligt lejeinitiativ 'Loan & Go' lanceret

rss
Nyt miljøvenligt lejeinitiativ 'Loan & Go' lanceret
Vil du have en pålidelig og emiljøvenlig måde at gå på din næste ferie? Vores "Loan & Go" -udlejningsservice er nu lanceret og hjælper dig med det undgå spild af plastikTeknologien, der styrker dette lejeproposition, blev muliggjort gennem et partnerskab med Fat Llama, Storbritanniens største lejemarked.

Vores nye 'Loan & Go'-service giver kunderne mulighed for at låne et hvilket som helst af OLPRO's telte eller markiser, wder har plads til 1 til 8 personerTeltene er tilgængelige til låntagning i blokke på tre dage og skal udlånes via vores hjemmeside.

Lejede produkter ankommer med kunden 2 dage før den planlagte lejeperiode og kunderne forventes derefter at returnere produktet med det inkluderede returmærke via Parcelforce inden for 1 dag efter udløbet af deres lejeperiode.

Vores 'Loan & Go'-system er meget mere omkostningseffektivt for kunder, så folk kan låne 1.466,58 kr. Knightwick 2.0s-teltet til 285,17 kr. i løbet af 3 dage, eller 5.450,80 kr. COCOON BREEZE Campervan Markise til 1.140,68 kr. i løbet af 3 dage.


Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Vi har lanceret vores nye udlejningstjeneste med det formål at hjælpe vores kunder med at blive mere grønne og give dem en billigere mulighed for at låne et komfortabelt telt af høj kvalitet.”

”Vi forventer, at når den anerkendte betydning af fysisk og mental velvære fortsætter med at vokse, vil flere og flere begynde at investere i udendørs fritids- og campingudstyr. Camping vokser allerede som en populær mainstream-mulighed for ferieboliger i hele kontinentet, og rapporter viser, at folk i Europa allerede bruger 5 dage om året på camping."

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->