Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Den udvendige er din

rss
Den udvendige er din

Den udvendige er din

Har du nogensinde bemærket, at hvis dine børn eller børnebørn er uklare, tager du dem udendørs, og de slapper næsten øjeblikkeligt af og begynder at hygge sig? Dette er 'biophilia' - teorien om, at mennesker naturligt trækkes til natur og naturlige ting. 
Mens de fleste af os voksede op med at udforske vores udendørs omgivelser, bliver dagens børn opfostret med 'naturunderskudsforstyrrelse', hvor de holdes indendørs af frygt for fare, bortførelse, skade - og hvor de tilbringer meget mere tid foran en skærm end de bygger dens eller spiller i vandløb. 
Det er ikke underligt, at børns mentale helbred er ved at falde - de to stemmer bestemt ?! Så hvad kan man gøre for at modvirke denne barndomstravesty?

Få mest muligt ud af din fritid. I dagens verden arbejder begge forældre ofte, og dette kan give lidt tid til udendørs udforskning og eventyr såsom vandreture og campingture. Det behøver dog ikke være meget - selv at gå i skole, tage ud til parken, tage hunden ud - eller endda lege i haven - vil alle hjælpe med at føde behovet for det store udendørs. Hvis du selvfølgelig har mere tid, er det at planlægge i campingture eller gåture i nationalparker, skove eller ved siden af ​​strande en ideel (og overkommelig) måde at tilbringe mere tid udenfor med hele familien. Du kan være udmattet om aftener og weekender, men vi lover, at hvis du ALLE kommer udendørs og nyder naturen, vil du føle fordelene for alles psykiske og fysiske helbred. 

Deltag i en skovskolegruppe eller udendørs legegruppe.Tag leget udenfor - der er mange grupper nu, hvor du kan tilmelde dig ligesindede familier og tilbringe dedikeret tid i det store udendørs, når det kommer regn eller skinne. Bare søg online efter en i nærheden - og hvis du ikke kan finde en, skal du oprette en selv! Den, vi deltager i, er i et lokalt skovområde og involverer masser af sjove aktiviteter såsom ildbygning og madlavning, bygning og naturligvis spring i mudrede vandpytter. 

Deltag i National Trust's kampagne for at få børn tættere på naturen med'50 ting at gøre, før du er 11 3/4 '. Med 50 gratis eller billige aktiviteter, der alle er baserede udendørs, er du sikker på at finde noget inspiration tæt på hjemmet. 


Forrige indlæg Næste indlæg

-->