Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Stigningen af ​​UK Camping

rss
Stigningen af ​​UK Camping

Hvis du for nylig har forsøgt at booke på en campingplads i Storbritannien, vil du være opmærksom på, at mange er udsolgt langt på forhånd, eller arbejder på en "først til mølle" -basis. Især i skoleferien er det almindeligt at opdage, at webstederne er fulde, især dem med de bedste faciliteter og Trip Advisor-anmeldelser. Borte er dagene med rocking op til et felt med en stinkende bad og toiletblok, betaler et par pund og nyder fred og ro i et par nætter. Min seneste tur var en weekend i sigt, og webstedet (forhåndsbestilte online uger i forvejen) var absolut kørt. Campingfora online er alt det raseri, med folk, der deler og sammenligner fotografier af deres opsætninger, komplet med oppustelige sofaer, tv og mikrobølgeovn, og telte, der er store nok til at skjule halvdelen af ​​Glastonbury. Mange større steder har tipis, safaritelt, træhuse eller glødende bælge - så selv dem, der 'hader camping', kan have en udendørs pause til halve prisen for et hotelophold eller en flyrejse til Barcelona. 

Så - hvorfor den tilsyneladende pludselige stigning i populariteten af ​​camping? 

Jeg påtog mig at undersøge noget for at besvare netop dette spørgsmål. Jeg postede i en campingvogn forum og a Camping forum, og begyndte med at spørge: 

Hvorfor lejr du? 

Svarene (266 af dem) kom tykke og hurtige, og flertallet af mennesker havde mere end en grund til deres kærlighed til at campere. 

Kathryn dækkede flere grunde i sit svar: "Med 2 voksne og 3 børn er det meget dyrt at rejse til udlandet, så vi har en tendens til at gøre det ulige byferie, da masser af camping - camping har tilladt os at have det sjovt sammen uden at bryde banken, og vi kan tage hundene" Omkostninger var det mest almindeligt forekommende tema, hvor 29% af de adspurgte angav omkostninger som en vigtig faktor i deres valg. Med ferie i udlandet, der nu koster 34% - 46% mere end før folkeafstemningen, det er klart det finanser faktor massivt i stigningen i opholdsstatus. Især når forældre er bøde for at have bragt deres børn ud af skolen på sigt, og mange ferieudlejninger eller rejser til udlandet kan fordoble deres priser i skoleferien - som Geoff siger, ”Skoler går fint nu. Camping giver os mulighed for at ferie, når børnene er ude ". 

Børn var en anden vigtig overvejelse for mange mennesker, med 21% af de adspurgte, der er enige om, at det er dejligt for børn at være udendørs, med friheden og evnen til at få nye venner, bedre søvn, frisk luft og motionere alt sammen meget gavnligt. Tilføj dertil de 6%, der satte pris på, at camping ofte er off-grid, og du har en opskrift på noget sunde udendørs sjov. 

Dog - såvel som de menneskelige babyer, pelsbørn kom temmelig højt på listen over grunde til at blive UK-side. Friheden til at tage deres hunde med på ferie, undgå adskillelse og dyre kennelgebyrer, var en faktor for 14% af de hunde, der ejer respondenter (og en kat). 

En følelse af frihed er grunden til, at 18% af mennesker elsker camping (især blandt campervan-samfundet). Evnen til at rejse sig og tage af sted i ørkenen med et øjeblik opmærksomhed, er en stor appel for mange, som Becky siger: ”Jeg kan tage hundene. Dejlige vandreture i det grønne. Frihed til at gå hvor du nogensinde tager din fantasi. Du kan være spontan. Hvis det vædre er godt, kan du nippe af efter arbejde på en fredag ​​i et par nætter. Og det er billigt. Og du møder dejlige mennesker." 

At komme tættere på naturen og bruge mere tid på at se det britiske landskab er virkelig vigtigt for 12% af mennesker. Juliette siger det bedst: 

"Skulle det være en nat eller to eller en uge væk, betyder det ikke noget, for at komme væk fra stressende liv og konstant roterende hjul er så vigtigt. Muligheden for at slukke din telefon / computer / enhver anden konformistisk kommunikation er en velsignelse. Det er uvurderligt at se solopgangen eller faktisk sætte den ned, enkelheden ved at læse en bog og vide, at du ikke vil blive afbrudt. Muligheden for at lytte til bare fuglene omkring dig eller skabningen af ​​små børn, der leger i et fjernt telt, får mig til at smile. Jeg elsker at regnen surrer ned, når jeg ved, at mine wellies er i bagagerummet, eller Mac'en er hængt op klar til at kaste på. Jeg elsker solskinnet, selv smelter chokoladen til mine marshmallows, før jeg selv beslutter, at de er min budding....Jeg elsker at sidde med tæerne udstrakte i slutningen af ​​min liggestol og smile, mens de glimter med sand fra stranden. Jeg elsker at se mine børn nyde det endnu mere end jeg gør til det punkt, at de nu også bringer deres børn ”

Så der har du det. Vi slår lejr på grund af friheden til at rejse sig og gå på grund af kærligheden til vores landskab. Fordi vi elsker at se børn løbe fri, fordi vi ønsker at tilbringe vores ferie med vores familier og kæledyr, og fordi det er overkommeligt, sjovt og enkelt. 

Er der nogen grunde til at tilføje? 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->