Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Sikreste engelske campingpladser til post-lockdown

rss
Sikreste engelske campingpladser til post-lockdown
Forberedt på vej-sæsonen, har den skotske sammenligningswebsted for leasing af biler, LeaseFetcher, offentliggjort en liste over de 10 bedste 'sikreste' placeringer i England og deres bedst bedømte campingpladser og campingpladser.

Med data fra den britiske regering (COVID-19-infektioner), ONS (befolkningsdata) og Google Locations (Campingpladser), har LeaseFetcher bygget et flot bord, hvor ivrige vejtripere kan sortere destinationer og campingpladser efter ting som åbningsdato; Google-vurdering; COVID-19 infektionshastigheder; hvis toiletfaciliteterne er åbne, og afstanden til nærmeste butik eller tankstation.

Tabellen kan findes på LeaseFetcher-webstedet her.

Top 10 'sikreste' engelske destinationer er som følger:
1. Rutland
2. Cornwall
3. Dorset
4. Devon
5. Nordøstlige Lincolnshire
6. Wiltshire
7. Bath & North Somerset
8. Somerset
9. East Sussex
10. Knowsley

Will Craig, grundlægger af LeaseFetcher, sagde: ”Intet slår en god road trip, og især ikke nu, når vi langsomt prøver at fase tilbage det normale liv, mens vi prøver at holde Coronavirus i skak. Når du rejser i dit eget køretøj, skal du overholde de regionale retningslinjer og sove under de Stars du er omtrent lige så sikker som om du skulle bo på din sofa derhjemme. ”

”Der er kun så mange hjemmeforbedringer, man kan gøre, og det er kun så mange bananbrød, man kan bage, så det er det gode nyheder om, at landet endnu en gang åbner op for turisme! ”

På et tidspunkt, hvor turistindustrien lige er begyndt at åbne op igen, og med de strenge retningslinjer for sundhed og sikkerhed, bør chaufførerne forvente, at dette års roadtrip bliver lidt anderledes. Der skal reserveres pladser på forhånd, og campingpladser har sandsynligvis regler og forskrifter for, hvor mange campister der kan bruge faciliteter, check-in på én gang, og om du har lov til at blive som en gruppe af venner eller kun med din husstand.

De "sikre" placeringer på listen betragtes som det, da de har et lavt antal sager - og de vil bestemt holde det på den måde! Åbning af turistsektoren kommer igen med risici, så det er vigtigt, at alle feriegæster
træffe foranstaltninger for at beskytte sig selv og andre.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->