Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Top 5 tip til at holde sig varm under campingpladsen

rss
Top 5 tip til at holde sig varm under campingpladsen

Den skiftende sæson er ingen grund til at stoppe camping - så længe du er ordentligt forberedt. Du kender ordsproget - 'der er ikke sådan noget som dårligt vejr, bare upassende beklædning', det samme gælder camping. Så længe du er godt udstyret, er der ingen grund til ikke at nyde den store udendørs hele året rundt. Foruden campingpladser, der er mere støjsvage i efteråret, har du den ekstra bonus med stjernehimmel, smukke træfarver og flimrende fyrlys. Vi har sammensat et par af vores bedste tip til at holde dig varm under campingpladsen. 

1: Isolering. Du mister meget varme gennem jorden, så hvis du camperer i koldere vejr, skal du sørge for at isolere din base. EN fodaftryk grundark er en god idé; som du kunne placere skummåtter eller skumfliser på, og derefter oven på det, a teltæppet. Disse lag giver dig den bedste chance for at holde chill fra dine tæer. 

2: Beskyt dine ekstremiteter. Tag tykke fluffy sokker, handsker og hatte - en masse varme går tabt gennem disse, især dit hoved. Bær en hat i sengen og bemærk en verden af ​​forskel. 

3: Teltvarmere. Hvis du er fan af den elektriske tilslutning, når du camper, er en teltvarmer en god idé i koldere vejr. Her er en sammenstilling af nogle af de bedste. Teltvarmere

4: Flasker med varmt vand / håndvarmere. Hvis du er mere en vild camper eller bare foretrækker at være off-grid, er en god, gammeldags varmt vandflaske en god idé. Det opvarmer din sovepose, fjerner chill, når du først kommer ind og holder i flere timer. Du kan nemt fylde den med din kedel og komfur. Alternativt er en masse billige håndvarmere, som du klikker for at aktivere, en god idé, og de kan genaktiveres den følgende dag ved at lægge varmt vand på. En flok af disse vil hjælpe dig med at varme op. 

5: Kram sammen! Folk er lig med varme. Bliv hyggelig med en ven, zip din soveposer sammen eller få endobbelt en - og få mest muligt ud af kropsvarmen for at holde sig varm. Ingen ven? Tag hunden.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->