Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Vådt vejrcamping

rss
Vådt vejrcamping

Wet Weather Camping Tips

Camping er fantastisk. Camping i tørt vejr er bedst - men der er utvivlsomt en tid, hvor man finder dig langt hjemmefra, under lærred og himlen åben. Så pakker du op og leder hjem? Eller ophold og ru det ud, på trods af det mindre end gunstige vejr? Læs videre for nogle af vores bedste tip til at klare dig, når du går i regnen.

1: Sørg for, at dit udstyr kan håndtere det

Du får hvad du betaler for - så invester i et anstændigt telt eller campervan markise. Ideelt set et med en syet i grøftark og også et fodtryk underlag. Dette forhindrer undersiden af ​​dit telt at blive mudret, og også stop træk og vand fra krybe under kanterne af dit telt.

Det er også vigtigt at få et telt med et stort hydrostatisk hoved. HH er måling for vandtæt kapacitet. Jo højere tallet er, desto bedre vandtæt teltet. Så et telt med en rating på 5000HH vil holde du er langt tørre end en af ​​2000, for eksempel.

Et telt med en baldakin over døren hjælper dig med at blive tør, når du kommer ind og ud. Eller et telt med mere end en dør, så du kan vælge den side, der vender væk fra vinden og regnen til at bruge som indgang og udgang. Det vil bidrage til at forhindre et stænk af vandlanding på både dig og indgangen til dit telt, når du pakker ud døren.

2: Vær forberedt 

Hvis der er regnprognose (eller endda hvis det ikke er tilfældet, lad os se det er Storbritannien), skal du sørge for at tage noget udstyr for at gøre dit liv lettere, hvis himlen åbner. Inden afbrydelse skal du kontrollere dit udstyr for eventuelle skader og reparation og vedligeholde hvor det er nødvendigt. De fleste telte kræver en belægning af vandtætning hvert 4. år eller deromkring alt efter brug. Nogle søm tætningsmiddel, fastholdende tape, ekstra håndklæder, en ekstra presenning og en lidded plast opbevaringsboks vil alle hjælpe at gøre tingene lidt mere behagelige. Hvis du ender med en lækage eller en tåre, hjælper sømforseglingsmedlet eller fastspændingsbåndet, kan de ekstra håndklæder og tæpper mopre overskydende vand fra teltindgangen og skabe et våbenhusområde hvis du ikke har en udvidelse. En lydd plast opbevaringsboks betyder, at du kan forlade dit våde sko uden at gøre det indre af dit opholdsrum vådt og snavset.

Telt tæpper er en praktisk måde at stoppe indersiden af ​​dit telt bliver for fugtig og mucky også. Mange telte har et tæppe specifikt til mærke og model. En dørmåtte i indgangen hjælper også. 

3: Der er ikke noget som dårligt vejr, bare upassende tøj

Må ikke ende med masser af våde tøj hængende i dit telt - der er ikke behov for! Brug kun det rigtige gear for at stoppe dig med at blive våd i første omgang. Vandtætte bukser, jakker og tøj til alle - og dit underlag skal forblive tør. De pakker små op til opbevaring og tørrer hurtigere end våde stoflag.

4: Ventilere

Kondensation opbygges hurtigere i vådt vejr, så du kan ende med dobbelt problemer med regn plus kondensering. For at minimere dette skal du sørge for at udnytte al ventilation på dit telt. Åbn åbningerne, åben dørene, når regnstop, prøv at tørre vådt tøj udenfor imellem brusere eller på campingpladsens faciliteter. At holde tingene så tørre som muligt vil betyde, at resten af ​​dine ting bliver tørre, og du er mere behagelig.

5: Pakning ned

Pakning ned i regnen er svært. Få alt inde i pakken først, selvfølgelig, og brug sorte poser til at holde hele det våde vedlagt. Du skal uden tvivl lægge og tørre dit telt grundigt hjemme, så fold det ned som bedst kan du og da når du er hjemme, sætter den op igen, tørrer du mudder med varmt sæbevand og tørrer meget godt, før du vælger ned og lægger dig væk til næste gang.

Forrige indlæg Næste indlæg

-->