Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Din guide til camping hele året rundt

rss
Din guide til camping hele året rundt
For mange betyder slutningen af ​​sommeren ikke afslutningen på campingperioden. Så længe du forbereder dig med det rigtige udstyr, kan du nyde camping hele året rundt. Du vil også være en af ​​de heldige campister, der oplever at vågne op til et frostdækket felt eller nyde et krus varm chokolade fra komforten på dit eget lærred - hvilket bringer os til vores første oplagte emne, der skal dækkes:

Vejrforhold - Forberedelse er virkelig nøglen til at overvinde nogen af ​​de udfordringer, som de vanskeligere vejrforhold medfører. Et telt og fortelt, der er sat korrekt, skal kunne klare de fleste vejrforhold, selvom det ikke betyder, at de kan modstå en storm, så sørg for at holde øje med vejrudsigterne, når det er nødvendigt.

Hvilket udstyr skal man tage - Store uldne tøj og varmtvandsflasker hjælper helt sikkert med at beskytte dig mod det kølige vejr. Et telt tæppe hjælper også med at beskytte dig mod den barske kolde jord. At tage vandtæt tøj og fodtøj sparer dig for besværet med at skulle sidde i koldt, vådt tøj hele dagen.

Tag masser af belysning med dig - At tage en stærk fakkel og lanterne med dig hjælper med at holde alt synligt i de længere nætter om vinteren. Nogle campingpladser vil også give dig en elektrisk strømforsyning, så det er værd at overveje dine muligheder inden dine rejser. Dglem ikke at tage masser af ekstra batterier med i tilfælde af.

Pitch smart - Sørg for at slå dig i læ af en bygning, hvis det er muligt, da dette hjælper med at beskytte dig mod de kølige vinde. Et velplaceret vindfang vil også hjælpe dig med at bekæmpe vinden og efterlade mindre af det, der styrter mod lærredet i dit teltsoveværelse. Du bør undgå at kaste op ved åbent vand, da dette kan føre til kondensproblemer og undgå at kaste i bunden af ​​eventuelle skråninger for at undgå muligheden for lille oversvømmelse.

Faktor i den nærliggende underholdning - Nattene bliver mørkere meget tidligere i disse vintermåneder, så det er værd at undersøge, om din campingplads har underholdning i nærheden, som du kan stole på i løbet af de lange aftener. En nærliggende restaurant eller pub kan for eksempel virkelig hjælpe med at varme dig op og giver dig en perfekt undskyldning for at lade en anden lave mad til dig til en forandring. Jo nærmere disse interessepunkter er, jo bedre.

Tag det rigtige sengetøj med dig - Sørg for at købe og pakke dine fire sæsoners soveposer og tage dyner og tæpper hjemmefra. En sovepose med liner hjælper med at forbedre posens varme markant. Det kan også hjælpe at sove på en tyk, selvoppustelig måtte, da luften inde i et luftbed sandsynligvis bliver hurtigere kold. Du skal heller ikke være fristet til at tage en varm drink, før du går i seng, da du måske bliver nødt til at vågne op i løbet af den kolde nat om natten for at gå til toilettet!

Byg dig selv et lejrbål - Du kan ikke slå følelsen af ​​at sidde rundt om et lejrbål med venner og familie i løbet af en mørk nat, men det er selvfølgelig kun muligt, hvis det er tilladt inden for reglerne på din campingplads, så sørg for at tjekke først! Den bedste måde at opbygge et stærkt lejrbål på er at opbygge det gradvist, tilføje større træstammer i etaper - men pas på ikke at bygge det for højt, og pas på vindretningen, da du kan få røg i dit telt, som kan forårsage skade.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->