null
×
tæt
Brand ambassadører

Brand ambassadører

 

OLPRO-produkter ser bedst ud, når de er ude i naturen og bliver brugt til deres fulde potentiale. For at vise dig dette har vi opfordret en dejlig gruppe af campister, campister og caravanere til at være OLPRO Brand Ambassadors. Nedenfor er lidt om dem og links til deres blogs og sociale medier, hvor du kan se billeder og læse om deres eventyr med deres OLPRO telte, markiser og tilbehør.

Maniske morsdage

Jeg er Cassie, en mor til 3, (det meste af tiden har jeg ikke haft mulighed for at glatte mit hår eller drikke en varm kop te), der prøver at jonglere med livet, som vi alle er, og fejler noget af tiden, men prøver at se mit glas som halvt fyldt!

Min familie og jeg elsker ferier, ophold, gåture, svømning og landskabet, og vi gennemgår regelmæssigt dage i det nordøstlige. Jeg nyder også at anmelde teaterforestillinger for nogle af de fantastiske steder, vi har rundt omkring i regionen, og jeg elsker at skrive og læse masser af gode bøger til at anmelde på bookstagram. En af mine passioner er fotografering, og der er masser af fantastiske muligheder rundt omkring mig. Jeg er måske en manisk mor, men jeg elsker at stoppe op og slappe af, at nyde roen og freden, så meget jeg kan.

 
       Blog

Spring over og hop

 

Hej! Mit navn er Matt Thomas. Jeg er freelancefotograf og filmskaber baseret i Wirral, Storbritannien. 

Min familie og jeg er enormt passionerede omkring friluftsliv og opnåeligt hjemmeliv. Vi bruger det meste af vores fritid på at tage mod bakkerne og kysterne over England og det nordlige Wales.

Jeg deler mine udendørsoplevelser, hjemmelivsstil og balancen som en fungerende visuel kreativ på www.skipandjump.co.uk

 
 
        Blog

Camping med stil

 

Shell elsker alt, hvad rejser og udendørs er, og er en naturelskende, behagelig campingpige. Shell startede Camping with Style-bloggen efter en alvorlig snowboard-ulykke, som efterlod hende med en brækket ryg. På trods af dette brugte hun naturens store udendørs og helbredende kraft til at hjælpe sin bedring, og hun fortsætter med at tilbringe tid udendørs, når hun kan, deler sin kærlighed til camping og opmuntrer andre til at bruge mere tid udenfor.
Fra svømning i åbent vand, snowboarding og kajaksejlads til bakkevandringer og meditation deler Shell sine rejser og mikroeventyr her på bloggen, og i forskellige publikationer, hun har skrevet for, har Shell en særlig interesse i at fremme velvære og de mange fordele ved naturterapi.

 
 
         Blog

Karavane-mumien

  

Vi er en familie på 4 plus hund, Rachel, Lex, Benji, Toby og Hugo minigravhunden.

Vi er nye til campingvogn i 2019, efter at vi købte vores allerførste campingvogn (ved navn Bailey) og startede på et kæmpe eventyr som en familie. Vi dokumenterer det gode, det dårlige og det grimme ved karavanelivet, mens det sker!
Vi startede tilfældigt vores campingvognsrejse, efter at Lex havde en idé, da han var på ferie på en spansk campingplads i en statisk campingvogn med turpladser. Vores ultimative mål er at slå op der i fremtiden og se ud over havet!
Få dage efter hjemkomsten var vi på jagt efter den perfekte campingvogn i typisk britisk vejr med silende regn. To måneder senere var vi de stolte ejere af en splinterny Bailey campingvogn, intet som at springe i fod først!
Det har været en stejl læringskurve, og vi lærer stadig hver eneste tur, men vi elsker hvert sekund og kan ikke vente med at komme ud at turnere i 2021, vi har vores yderligere tur planlagt ned til Cornwall i år!

 
 
       

Kystmumien

 

Hej, mit navn er Rebecca og jeg er mor til 3! Vi elsker udendørs eventyr og at skabe familieminder.

At bo på North Norfolk-kysten har opmuntret os til at have en kærlighed til det fri og nyde det, der er omkring os.

Jeg startede min blog, The Coastal Mummy i 2016, og siden da har vi haft nogle fantastiske muligheder, og vi kan ikke vente med at arbejde med OLPRO og starte vores camping familieeventyr!

 
       Blog

Flashpacking familie 

Vi er en familie på 4 med to unge, eventyrlystne drenge (som for det meste kan findes ved at bygge huler, klatre i træer eller klatre op ad klippevægge). Før vi fik børn, rejste vi meget rundt i verden, inklusive en 12-måneders tur, der involverede 4 måneders vild camping gennem Afrika og 8 måneders overlanding gennem Indien, Nepal, Tibet, Kina og Sydøstasien.
Vi ville ikke stoppe med at rejse, da børnene kom, så vi fortsatte bare. De har nydt eventyr i Sri Lanka, Jordan, Sydafrika og Island samt omfattende roadtrips gennem Europa.
For nylig realiserede vi en livslang drøm og købte vores første VW campervan. Vi tager afsted på en episk 6-ugers roadtrip gennem Frankrig og Spanien og har planlagt en masse flere britiske eventyr. Børnene har det bedst, når de er vilde og frie, og vi elsker, hvordan camping med børn giver det perfekte miljø til dette.
Vi elsker også at tage billeder og give ærlige beretninger om vores rejser for at hjælpe folk med at planlægge deres egne eventyr med børn. Alle vores rejsetips og -råd kan findes på vores blog - FlashpackingFamily.com

      Blog

Familien Ashford

        

Vi er familien Ashford, og vi har altid elsket at være udendørs. I august 2020 efter at have gået glip af vores sommerferie og blevet låst, besluttede vi, at vi ville sikre, at vi udnyttede enhver mulighed for at udforske, vi kunne. Derfor foretog vi, hvad der viste sig at være vores livs investering, og købte vores 2008, VW T5 Campervan.
Camperen har givet os mulighed for at udforske sydkysten og bo nogle fantastiske steder. Børnene har svømmet vildt og har en nyfundet kærlighed til padleboarding.
For 2021 har vi besluttet at skubbe den oversøiske sommerferie til side og er begyndt at planlægge vores sommereventyr til Skotland for at køre NC500. Vi tager tre uger ud af rotteræset for at udforske de fantastiske steder omkring det nordlige Skotland, og vi kan ikke vente.
Vores Instagram er meget aktiv med masser af videoer, billeder og anmeldelser af vores eventyr i Bertha, og vi er lige startet på vores Youtube-vlog for at fange vores NC500-eventyr.

 

     

Mark Macfarlane

Hej mit navn er Mark, jeg bor i Skotland, hvor landskabet er fantastisk. 

Jeg har været vild på camping stort set hele mit liv, og startede med at gå ud med min afdøde far, og for omkring 6 år siden blev jeg diagnosticeret med en langvarig sygdom, som førte til 4 år af mit livs værste rejse. Omkring 2 år inde i den rejse begyndte jeg at campere igen, fordi jeg fandt ud af, at det hjalp på min sygdom, og efter 4 år med det, helbredte det mig mere eller mindre! Jeg tager på vandretur op ad Skotlands bjerge og søer, jeg elsker at være ude i sneen, vintercamping for mig er den bedste type camping, jeg tager også til campingpladser for en afslappende lejr og laver noget bilcamping.

Mine mål er at campere i polarcirklen og gå over en gletsjer, se op til nordlyset, mens jeg sover i et vintereventyrland.

Det udstyr, jeg bruger, er aldrig dyrt, men altid til at stole på, og at være en vild campist som mig selv, er det alt, du behøver.

Jeg er også en ivrig fotograf og elsker en udfordring der, jeg poster nogle af mine billeder på Instagram og videoer på YouTube, jeg er også administrator af et par Facebook-sider, hvor medlemmer giver tips og viser deres billeder og videoer.

      

Colin Russell

Mit navn er Colin Russell, jeg er en ivrig vild campist, der ikke kan få nok af den store udendørs. Jeg er ude at campere vildt rundt i Skotland hver weekend, primært i Galloway-skoven, men kommer til nogle fantastiske steder over hele Skotland. Der er ikke noget bedre end at komme ud i naturen i stedet for at sidde i huset, du kan bare ikke slå det, det er godt for sjælen. 

Jeg laver også meget madlavning ved bål, hvilket altid er populært samt nogle bjergvandringer/vandreture.

      

 

 

Emma Witherford

 

Hej, mit navn er Emma og efter at være vokset op på Malvern Hills, bor jeg nu i Nottingham. Jeg har altid nydt vandsport, og efter at have begyndt at sejle i kajak på floden Severn, blev min opmærksomhed hurtigt trukket til Freestyle-kajak, som i bund og grund er akrobatik i hvidt vand. Nu tæt på floden Trent, træner jeg de fleste dage som en del af Team GB Freestyle Kayak Team. I øjeblikket træner jeg til ICF verdensmesterskaberne 2021, der afholdes i Nottingham!
Jeg nyder at være udendørs og de fantastiske steder, jeg kommer til at se fra floden og folk, jeg kommer til at møde, både i Storbritannien og i udlandet! Kombinationen af ​​at sejle og være udendørs er noget særligt, som jeg helt sikkert har bygget mange minder fra, den forme den jeg er nu.
Tror Kenneth Graham havde helt ret, "Der er intet - absolut intet - halvt så meget værd at gøre som at rode med i bådene."

       Blog

 

Lisa Wells

Jeg er Lisa og mine hunde; The Beast og Billy og jeg lever vores liv udendørs så meget vi kan. 

Vi bor på kysten af ​​det nordlige Wales og har Snowdonia National Park som vores legeplads. Vi er utrolig heldige at kunne kombinere vores kærlighed til det fri med vandreture langs kysten, bjergvandringer og Stand Up Paddle boarding. Vi elsker også vild camping; der er ingen dejligere følelse end at blive krammet af 2 fnugbolde i en sovepose på en bjergtop og lukke døren til vores telt op til en fantastisk solopgang.

      

Donna Van Senior

Hej, jeg er Donna Van Senior - AKA 'The Lady in the Orange Van' - Hiker, Wild camper og Crag Dancer.
I arbejdstiden er jeg en mild måde, men dejlig fræk cateringassistent på et nord-øst hospice.
I min fritid forvandler jeg mig til en Super Me...Jeg elsker at være udendørs, solo vild camping i al slags vejr 12 måneder om året, og tager afsted med et øjebliks varsel i min trofaste rustne Orange Van. Jeg laver underholdende udendørsvideoer, der får folk til at smile. 
i 2019 slog jeg lejr i The Lake District, Northumberland, The Cairngorms, Isle of Skye, The Ydre Hebrider, Western Highlands og Skotlands østkyst. Jeg elsker det, og jeg ser virkelig frem til at dele mine 2020-eventyr med OLPRO.

 

      


Danielle 
lisle

Jeg er Danielle (31), jeg bor i Newcastle upon Tyne med min mand Andy og min datter Alice, som for nylig fyldte to år. At bo i det nordøstlige giver os det bedste fra begge verdener; vi elsker at bo i byen, men nyder virkelig, at vi kan være i det smukke landskab eller ved siden af ​​stranden på en kort køretur. At tilbringe tid sammen som familie er virkelig vigtigt for os, og at komme ud og rejse er vores yndlingsting at gøre; vi nyder at gå, udforske nye steder og prøve nye steder efter lækker mad! Jeg arbejder næsten fuld tid som embedsmand og udenfor det nyder jeg at blogge; at skrive om alle aspekter af vores liv, herunder familielivsstil, ting at gøre, spisesteder, gør-det-selv og interiør. Jeg har for nylig fokuseret min opmærksomhed på at renovere vores nye hjem og skabe et godt sted at opdrage min familie. Vores sommerplaner inkluderer masser af camping, at komme rundt i Storbritannien og tilbringe kvalitetstid som en familie.

            


Zoe Turner

Vi er Zoe, Aron, Oliver, Finley og Molly. Vi er en almindelig familie, der kan lide at have ekstraordinære eventyr. Hver weekend udforsker vi naturen, enten vandreture, camping, vild camping eller deltage i en aktivitet. Vi forsøger os med alt, hvad enten det er klatring, vandsport eller cykling. Vi kan bare godt lide at være aktive og eventyrlystne. Vores ferier består af at finde de lokale stier, og vores foretrukne måde at sove på er i et telt! Børnene elsker intet bedre end at sætte deres senge op og have en fakkel at fortælle historier med. Du kan normalt fange os op af et bjerg, i en skov eller omkring en sø, og 2020 er sat til at blive et fantastisk år med eventyr for os. Vi sigter mod at gå på Hadrians mur i slutningen af ​​juli, og vil være op og ned i landet med vores HikerKidz-kampagne. Vi sigter mod at opmuntre børn til at komme udenfor og arrangere gruppevandringer, så børn kan være med til det, vi er bedst til. Mere om dette kan findes på vores sociale kanaler.

 

         Blog


Natalie Ray

Jeg er Natalie, en blogger og forfatter fra Worcestershire. Jeg er gift med to piger på 5 og 7 år, en ophidset hund og en fræk kat. Vi er en aktiv, udendørs familie, og jeg elsker især svømning i åbent vand, selv om vinteren! Vi bruger så meget tid som muligt på at rejse rundt i Storbritannien i vores høje Mazda Bongo varevogn med hunden på slæb.

            Blog

 

Det Blackmore familie

Vi er Blackmore-familien, også kendt som "T4-familien", og vi er baseret i Somerset. Vi elsker at være ude og rejse rundt i hele Storbritannien, selvom vi ser ud til at bruge meget af vores tid i Cornwall og South-Wales.

Vi har camperet som familie siden 2015, startende med et grundlæggende tunneltelt, og senere opgraderet til et oppusteligt telt. I 2017 hyrede vi en campervan i en uge for at udforske Wales, og straks blev vi hooked. Efter meget at have ledt efter vores perfekte varebil, købte vi et år senere vores campervan Gino, en Volkswagen T4 Transporter med pop-top.

Siden da har vi udforsket så meget som muligt, ofte sat en "base camp" op med et drive away-fortelt og derefter brugt varevognen til at komme ud og udforske lokalområdet. I sommeren 2019 var vi væk i 10 ud af de 12 sommerweekender og rejste så langt som til Yorkshire for en lang weekend væk.

Vi er ret aktive på Instagram og har i løbet af det sidste år fået et fantastisk antal kontakter med ligesindede eventyr, deler råd og tips om de bedste steder at bo, aktiviteter at prøve, shows at deltage i og produkter at købe.

Vores planer for 2020 er at komme på vejene og rejse op gennem landet og udforske ud over vores komfortzone. Vi er altid på udkig efter forslag til, hvor vi skal hen, så kontakt os.

      

 

Nyomi Winters

Nomipalony.com er en etableret familielivsstilsblog, der har været i vækst siden 2016. Nomipalony blogs og vlogs byder på mig selv - Nyomi (36), Papa Ginge (36) og vores to børn Arlo (8) og Lena (5). Vi er en lille Geordie-familie, der er kendt for at holde det ægte og have en sans for humor. Hvert forår og sommer rejser vi gerne rundt i det smukke Storbritannien i vores telt, og vi elsker især at campere på festivaler. Selv når vores børn (notorisk) ikke sov hele natten igennem (såsom overhovedet), sov de hele natten i et telt, hvilket nok er en stor grund til, at vores familie elsker at campere så meget. I denne altid hektiske og online-verden elsker vi intet bedre end at få noget kvalitetstid med familien og bremse livet ved at være udendørs og komme tilbage til det grundlæggende, alle puttet sammen og sove under stjernerne.

               Blog

Steve Stain

Jeg er amatør fotograf, der elsker vild camping i bjergene. Jeg har også en vw autocamper og de fleste weekender er jeg ude og kigge efter landskaber at fotografere. Jeg laver også en masse vild camping i autocamperen. 

Jeg har min egen YouTube-kanal, der optager mine eventyr.

Jeg har en OLPRO Cocoon Breeze Campervan Markise, vindfang, brugstelt, som jeg bruger i VW weekenderne.

      

Caro Davies

Vi er familien Davies; Caro, Dickie og vores 6-årige tvillingedrenge Bertie og Cosmo. Vi har en lille campingvogn ved navn Dolly (nu Dolly Mark III!), som vi tager med til festivaler og på campingture. Dolly har været katalysatoren for  mange fantastiske oplevelser; hun er bestemt mere som et medlem af familien (og et rigtigt hjem hjemmefra) snarere end 'bare' en campingvogn. Jeg skriver om vores liv og eventyr på min blog 'The Twinkle Diaries'; inklusive vores caravan makeovers, som har vist sig at være meget populære!

 

             Blog 

  

Lee Barton

 
 

Hej, jeg var ikke klar over, at jeg var et "friluftsmenneske", før jeg var over 40 - det er bare, hvad jeg altid har gjort. Min barndom omfattede masser af camping og fiskeri i Skotland, og det var mit naturlige valg, når ferien kom rundt - rejser, lejr, bakkevandring, lejr og hjemrejse. Jeg plejede at skrue ned for overarbejde på arbejdet for at tage ind til Snowdonia og værdsætte lyden af ​​stilhed på bakkerne, det var bare instinktivt at gøre det. Efter at have været selvstændig i mange år endte jeg med at gå med min passion og sælge campingtilbehør og ekspeditionsmad, før jeg blev involveret i Nearly Wild Camping. Jeg tror på værdifuldt campingudstyr, der både er vellavet og til en overkommelig pris, og som min YouTube-kanal viser, har jeg anmeldt mange små telte, der egner sig til vildere camping.

 
    

Claire Hall

Vi er en familie på fire, plus en hund, der har camperet og camperet siden dag dot. Min yngste datters første tur var, da hun var 13 dage gammel. Dengang havde vi en campingvogn, men vi er lige kommet med i campervan-fællesskabet med en VW T5 dagvogn. Vi elsker friheden ved campingferier i Storbritannien og Europa, og vi kan ikke vente med at fortsætte med varevognslivet. Min blog, Tin Box Traveller, deler alle vores tips til rejser med børn, herunder camping-, camping- og autocamperferier, samt en hel masse andre eventyr.

            Blog

Rul til toppen