null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Karrierer

Karrierer

Kom med os

 

 

Hos OLPRO har vores kyndige team af eksperter en dyb og ægte passion for at komme udendørs. Vi har fokuseret denne passion for at levere en række unikke produkter af høj kvalitet, der ændrer ansigtet på udendørs fritid. Bliv en del af et iøjnefaldende brand, der ændrer campingbranchens ansigt et design ad gangen.

 

Vi er dristige i det, vi gør, hvad vi prøver, og hvad vi tilbyder. Vi er her for at skille os ud. Vi er fokuseret på vores brand, på bevidstheden om vores brand, og hvad vores brand betyder for mennesker. OLPRO betyder Standing Out, OLPRO viser tillid, OLPRO er teknisk og vidende. Vi skiller os ud i vores design og måden, vi arbejder på. Vi udvikler tillid gennem kommunikation og gør det nemt for folk at tale med os. Vi demonstrerer de tekniske egenskaber ved det, vi laver, og tilbyder viden til vores samfund. 

 

OLPRO er dedikeret til at fremme en støttende og inkluderende kultur blandt hele organisationen, fra top til bund. Det er i vores interesse at fremme mangfoldighed og eliminere diskrimination inden for arbejdsmiljøet. Vores mål er at sikre, at alle medarbejdere og ansøgere får lige muligheder. Hver medarbejder vil blive respekteret og værdsat og i stand til at yde deres bedste som resultat. 

 

Ledige stillinger

Kan du ikke finde det, du leder efter?

 

E-mail dit CV til sales@olpro.co.uk , og hvis vi får nogle ledige stillinger, du passer til - så kontakter vi dig. 

Rul til toppen