null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Almindelige eftersalgsspørgsmål

Almindelige eftersalgsspørgsmål

Vi har sammensat dette afsnit for at hjælpe med at besvare almindelige problemer eller ting, der dukker op fra tid til anden og kan løses enkelt

Den indeholder information om, hvordan du slår dit telt/fortelt op og får det til at se godt ud, hvordan du kan klare kraftige vinde, når du camperer, hvordan du sorterer en knækket bjælke fra, og hvad du skal gøre, hvis du ser vand i dit telt.

 

Vi har også lavet en oversigt over generel information, som kan være nyttig, når du bruger dit OLPRO telt eller fortelt.

Hints og tips til opstilling af et OLPRO-fortelt

 

Vi bliver ofte bedt om vores bedste tips, når vi skal sætte et af vores oppustelige camperfortelte op. Dette er den bedste måde, vi mener, at gøre det på og gøre det så stramt som muligt. Vi håber, at disse tips også virker for dig. 

 

Det vigtigste at huske er, at alle vores fortelte er skåret i samme størrelse og bruger de samme materialer, så du bør være i stand til at få forteltet til at se rigtigt ud ved at følge disse trin. 

 

Tilslut først beading til varevognen. Hvis du bruger stropper over varevognen eller fastgøres til en skinne, er det lige meget. Men vi vil først fokusere på tunnelen, så uanset hvilken forbindelse du foretrækker, så sørg for, at den er sat op på din varevogn. 

 

For det andet skal du sørge for, at alle døre er fastgjort og lynet op - inklusive hoveddøren på Cocoon. Vi anbefaler dette, da det at lade dørene stå åbne kan betyde, at forteltet, når det først er oppustet, kan se skævt ud, eller at dørene ikke lukker. Ved at starte i en position, hvor alt er færdigt, ved du, at når dit fortelt er slået op, og dine døre er åbne, kan du lukke dem. 

 

Fastgør alle fire hjørner af markisen med tilstrækkelig spænding, så markisen er så firkantet som muligt. Du vil gerne sikre dig, at din tunnel er pæn og stram, før du slår dine hjørner ned. Dette er den mest afgørende del for at sikre, at dit fortelt står rigtigt. 

 

Når du har fastgjort dine fire hjørner - Pump dine luftstråler op (hvis det ikke er et oppusteligt fortelt, så er det her, du skal rejse dine stænger. 

 

Når den er rejst, skal du gå ind og indsætte stormstængerne, og sparke alle bjælkerne ud med din fod (Breeze Range) Hvis noget af gulvet ser slapt eller krøllet ud, så løsne et hjørne og træk bjælken ud, indtil det er pænt og firkantet inden repegging. 

 

Ethvert problem med knæk eller skæve markiser er ikke problemer med bjælkerne, da de er fuldt oppustet ved 7PSI. Når du er glad for, at gulvet er lige, skal du skrue resten af ​​tunnelen og resten af ​​forteltet ud. Vi anbefaler at fastgøre hver bundlinje for at sikre en stærk struktur. 

Bøjede luftstråler

Det er sjældent, men vi får nogle gange opkald fra kunder, der siger, at deres luftstråle er knækket. Det er nemt at afhjælpe dette problem. Tjek først, at markisen er oppe, som nævnt ovenfor, og sørg for, at der er nok luft i bjælken. 

 

På hvert rør, i bunden af ​​den ene side, vil du se en lille sort hængelås. Brug noget lille og tænk på at åbne dette, en ståltråd er ideel. Når den er åbnet, luk melodien ud og tag plastikrøret indeni. 

Læg dette på gulvet og flad det ud, og sørg for at al luften er blevet udstødt. Når det er pænt og fladt, lægges det tilbage i røret og lynes op igen. Ved at følge disse trin skulle du have nulstillet luftstrålen, hvis den var blevet knækket. 

 

Klarer hård vind

Med høj vind - hvert telt, vi producerer, bliver testet i vindtunneller, MEN intet tager nogensinde højde for, hvad der kan ske, mens du er ude på opdagelse - ændrede vindhastigheder, vindretningen og hvordan teltene er monteret kan spille en stor rolle i træffer din beslutning. De fleste af teamet her hos OLPRO har eksisteret i lang tid og har arbejdet med andre mærker, så vi kan rådgive de bedste løsninger.

 

Bare et par tips til at hjælpe dig (ikke udtømmende):

 

1. Hvis det bliver slemt - tag det ned, eller flad i det mindste teltet og rejs igen, når det er sikkert. Hold øje med vejrudsigten for at vide, hvad der kommer.

 

2. Prøv at ankomme og gå, når vinden er roligere for at gøre livet lettere.

3. Sørg for, at den er slukket, hvis vinden tager til. Brug alle fastgøringspunkter, og sørg for, at du er fastgjort på linje med sømmene på teltet.

 

4. Spænd ikke fyrene for meget – tillad lidt bevægelse for ikke at rive tingene i stykker.

 

5. Stil din bil eller campervan i vejen for vinden. Når du slår op, sørg for at du ikke er ude i det fri - brug alt hvad du kan for at skærme vinden. Det er også værd at pitche i en vinkel i forhold til potentielle vindtunneller.

 

6. Brug pløkke med hård jord til at hjælpe med at forankre teltet - - og sæt ting i hjørnet af teltet for at hjælpe med at tynge det ned - Læg ikke noget, der kan vælte. 

 

7. Selvom vinden kan være dårlig, er det de vindstød, der kan forårsage skade (der er ingen anden måde at sige det på). 

 

8. Tag noget gaffertape med dig (en afgørende for enhver reparation), og et stangreparationssæt kan også være nyttigt. Gaffertape kan midlertidigt reparere en knækket stang, men du kan også reparere en stang, mens du er på stedet ved at bruge et stangsegment fra et reparationssæt. Hvis vinden blæser, er der aldrig behov for at tage hjem - bare slip teltet, bloker det og vent på, at det passerer. Reparer om nødvendigt og fortsæt. 

 

Vi har mest tænkt på polede produkter ovenfor, men det meste af dette gælder for luftbafler. Med luftprodukter vil du opdage, at de klarer høj vind bedre, men de er ikke immune og kan stadig lide skade, så overvej alt. Det, du sandsynligvis vil se, er et luftprodukt, der bevæger sig mere i vinden. 

Vand i teltet eller forteltet

Alle OLPRO telte og markiser er fuldt vandtætte. Stoffet er behandlet, så det ikke slipper vand ind (det kan holde op til 5 meter vand). Alle sømmene er varmeforseglet, så på alle de punkter teltet er blevet syet et tyndt lag tape på forsegler disse punkter.

 

Derudover er alle OLPRO telte opstillet og testet, inden de pakkes og sendes til dig. Dette gøres samtidig med, at bjælkerne testes (de står alle i en uge).

 

Hvis der alligevel dukker vand op i teltet eller forteltet, er der kun få muligheder for, hvad det kan være, der har forårsaget det.

Den første er, at den er bragt indenfor eller er kommet ind gennem et åbent vindue.


Den anden og mest almindelige er kondens. I 98 % af tilfældene, hvor vand er inde i et telt eller fortelt, er det kondens. Vi kan sige, at i alle vores år med undersøgelse af telte, der er 'lækket', er størstedelen endt med at blive kondens.

 

Det er nemt at se på en vandpøl og sige, at det ikke er kondens, ikke mindst hvis det er en stor vandpøl, men det er der stor sandsynlighed for.

 

På grund af den kølige luft i selve luftstrålerne vil du sandsynligvis få mere i et Breeze telt eller fortelt. Er det muligt at reducere chancerne for kondens - vi har samlet vores bedste tips nedenfor.

 

For det første er det vigtigt at huske, at kondens øges af tilstedeværelsen af ​​mennesker - så jo flere mennesker, jo større er sandsynligheden for, at du støder på kondens. Faktisk vil kun én person producere op til en pint kondens pr. nat.

 

Når den varme luft inde i et telt rammer det koldere teltstof, vil der sandsynligvis opstå kondens. Varm lufttemperatur inde i et telt kan være forårsaget af mennesker, varmeapparater og mangel på ventilation. Større telte med flere mennesker og ekstra varmelegemer indeni vil sandsynligvis skabe meget mere kondens, medmindre teltet er ventileret ordentligt.

 

Hvis du har et Breeze telt eller fortelt, cirkulerer der luft i bjælkerne. Hvis udeluften er meget koldere end inde i dit telt eller fortelt, er afkølingen af ​​luften i bjælkerne hurtig. Den varme, fugtige luft inde i dit telt eller fortelt vil kondensere på bjælkens område. Denne fugt vil fremstå som vanddråber på bjælkerne og kan skabe puljer af vand omkring bunden af ​​dem.

 

Du kan muligvis ikke se perlerne, da det vil være inde i ærmet. Så du har den varme luft i teltet og kølig luft i bjælkerne - hvilket skaber kondens på ydersiden af ​​plastikbjælken, der sidder inde i ærmet. Dette vil dryppe ud af bunden omkring bunden af ​​strålen. Du har måske set vandbassiner omkring bjælken. Dette er årsagen og ikke vandindtrængen.

 

Hvis dette sker, skal du sørge for, at du ikke har ting omkring bjælkernes bund.

På dage, hvor der er et betydeligt temperaturfald, kan det være udfordrende at forhindre, at der dannes teltkondens. Regnfulde forhold kan også øge chancerne for, at der opstår kondens, hvilket ofte fører til udseendet af et utæt telt.

 

Regnvand på ydersiden af ​​teltet, eller regnvand, der fordamper fra teltets yderside, får stoffets temperatur til at falde, hvilket fører til hurtigere kondensering, når luften inde i teltet kommer i kontakt med det.


For at læse mere om kondens og hvordan man forhindrer det, læs vores fulde artikel:

hvordan-man-undgår-kondens-i-dit-telt-eller-fortelt.

 

Den tredje og sidste grund til, at et telt eller fortelt kan opleve vandindtrængning, er, hvis en af ​​de forseglede sømme er revnet, er blevet savnet eller af en eller anden grund ikke har taget.


Husk, at vi sagde, at over al syning på et telt er der tape varme forseglet over det. Dette bånd kan nogle gange ikke tage ordentligt, nogle gange kan det gå glip af et lille stykke - da det er en manuel proces, eller det kan være, at det er flyttet, hvilket blotlægger en del af syningen.

Hvis syningen er blotlagt, kan der komme vand igennem, og det kan kun tage et lille punkt at skabe en masse vand - men at sortere problemet er hurtigt og nemt.
For at løse dette leverer vi en lille pakke fugemasse til hvert telt og fortelt. Hvis du kan se, hvor indtrængen er, skal du bare påføre tætningsmidlet til det punkt, og det vil løse problemet.


Ting at huske:


• Der kommer ikke vand gennem stoffet.
• Alle telte er testet er vandtestet på vores fabrik.
• Alle telte oplever kondens, og det kan skabe meget vand
• Langt de fleste erfaringer har vi med at se telte med vand inde er forårsaget af kondens.
• I nogle tilfælde kan kondens være overvældende og se ud til, at der ikke er nogen måde, hvorpå mængden af ​​vand kan være forårsaget af kun kondens. Under de rette omstændigheder kan det.
• Hvis du har brug for at lave en pletreparation af en søm, er pakken leveret til at gøre det.

 

Hvis vi overhovedet kan hjælpe, bedes du kontakte os via online chatten eller ved at bruge kontaktformularen.

 

Rul til toppen