null
×
tæt
Almindelige eftersalgsspørgsmål

Almindelige eftersalgsspørgsmål

Vi har samlet dette afsnit for at hjælpe med almindelige problemer eller ting, der dukker op fra tid til anden og kan løses ganske enkelt.


Det omfatter:

 • At sætte din markise op og få den til at se godt ud
 • At klare hård vind
 • Sortering af en knækket stråle
 • Vand i forteltet eller teltet


Tips og tip til opsætning af en OLPRO Breeze Markise


Vi bliver ofte spurgt om vores bedste tip til opsætning af et af vores oppustelige campingvogntelte. Det er den bedste måde, vi mener, at gøre det på og gøre det så stramt som muligt. Jeg håber, at disse tips virker for dig.


Det vigtigste at huske er, at alle de markiser, der laves, er skåret i samme størrelse og bruger de samme materialer, så vi skal kunne få markisen til at se korrekt ud.


For det første skal du slutte perlen til varevognen.


Hvis du bruger stropperne over varevognen eller fastgøres til en skinne, gør det ikke noget, men tilslut først varevognen.


Sørg for, at alle dørene er inde og lynes op - inklusive fronten på en kokon. Dette er et almindeligt problem, da lader døre stå åbne kan betyde, at markisen, når den er oppustet, ser vild ud, eller at dørene ikke lukker.


Den næste bit er afgørende. Tag de fire hjørner af markisen ud - de to bageste hjørner og de to forreste hjørner.


Sørg for, at hjørnerne på grundarket er så firkantede som muligt mod hinanden - pump det derefter op. (Hvis det ikke er en oppustelig markise, er dette punktet at sætte i stængerne).


Når du er pumpet op, skal du gå ind og sætte stormstængerne i og sparke alle bjælkerne ud med din fod. Hvis noget af gulvet ser hængende eller krøllet ud, skal du fjerne et hjørne og trække bjælken ud, indtil den er fin og firkantet.


Ethvert problem er normalt ikke med bjælkerne, da bjælkerne er fuldt oppustede ved 7psi.
Når du er glad for, at gulvet er lige som muligt, kan du stikke resten af ​​tunnelen og resten af ​​markisen ud.

Du behøver ikke at stikke hver fyrlinje ud, og bestemt ikke trække dem for stramt, men hvis vinden tager til, skal du gå tilbage og stikke dem ud.

 

Håndtering af høj vind

Med høj vind - hvert telt, vi producerer, testes i vindtunneler, men intet står nogensinde for, hvad der kan ske derude - skiftende vindhastigheder, vindens retning, hvordan telte er fyret ud (eller ej osv.).

For det meste af teamet på OLPRO har vi eksisteret i lang tid og også arbejdet med andre mærker, så dette er taget fra hele linjen.

Bare et par tips til at hjælpe (ikke udtømmende):

 1. Hvis det bliver dårligt - tag det ned - i det mindste flad teltet og genopfør det, når det er sikkert - Se vejrudsigten og vid, hvad der kommer.
 2. Prøv at ankomme til stedet (og gå) når vinden er stille for at gøre livet lettere.
 3. Sørg for, at det er skidt, hvis vinden stiger. Brug alle fastspændingspunkter (og pind på linje med sømmene på teltet).
 4. Spænd ikke teltene for meget - lad lidt bevæge sig for ikke at rive ting.
 5. Sæt din bil eller autocamper i vejen for vinden. Når du pitcher, skal du sørge for, at du ikke er ude i det fri - brug alt, hvad du kan for at blokere. Også værd at lægge på skrå til eventuelle potentielle vindtunneler.
 6. Brug hårde pinde til at forankre teltet - og læg ting i teltets hjørner for at hjælpe med vægten - men læg ikke ting der, der kan vælte i kanterne af teltet, da de bliver skubbet om.
 7. Selvom vinden kan være dårlig, er det vindstød, der kan forårsage skade (der er ingen anden måde at skrive det på).
 8. Tag noget gaffertape med dig (en nødvendighed for enhver reparation) og et stangreparationssæt kan også være nyttigt. Gaffertape kan midlertidigt reparere en stang, men du kan også reparere en stang, mens du er på stedet ved hjælp af et stangsegment fra et reparationssæt. Hvis vinden passerer, er der aldrig behov for at gå hjem - bare slip teltet, blokér det, vent på, at det skal passere - reparér om nødvendigt - og fortsæt.

Vi har hovedsagelig tænkt på polet produkt ovenfor, men det meste gælder for luftstråler. Med luftprodukt vil du opdage, at de har en tendens til at håndtere hård vind bedre, men de er ikke immune og kan stadig lide skade, så overvej alt. Det, du sandsynligvis vil se, er, at luftprodukt bevæger sig mere i vinden.


Knækkede luftstråler


Det er sjældent, men vi får nogle gange opkald fra kunder, der siger, at deres luftstråle er knækket. Det er let at afhjælpe dette problem. Kontroller først, at forteltet er rigtigt, som ovenfor, og sørg for, at der er nok luft i røret.


På hvert rør i bunden af ​​den ene side ser du en lille sort hængelås. Brug noget lille og tyndt til at åbne dette - en trådpind er ideel. Når det er åbnet, skal du pakke røret ud og tage det indvendige plastrør ud.


Læg dette på gulvet, og flad det ud, og sørg for, at al luft er blevet udsat.
Når det er pænt og fladt, sættes det tilbage inde i røret og lynes op igen. Bare ved at gøre dette kan nulstille luftstrålen, hvis den er blevet bøjet.

Vand i teltet eller forteltet


Alle OLPRO telte og markiser er fuldt vandtætte. Stoffet behandles, så det ikke slipper vand ind (det holder op til 5 meter vand). Alle sømme er varmeforseglede, så på alle punkter har teltet syet et tyndt lag tape, der forsegler disse punkter.


Ud over dette er alle OLPRO telte rejst og testet, før de pakkes og sendes til dig. Dette gøres samtidig med at bjælkerne testes (de står alle i en uge).

Hvis der kommer vand i teltet eller forteltet, er der kun få muligheder for, hvad det kan være, der har forårsaget det.


Den første er, at den er blevet bragt indeni eller er kommet ind gennem et åbent vindue.
Den anden og mest almindelige er kondens. I 98% af tilfældene med vand i et telt eller markise er det kondens. Vi kan sige, at i alle vores år med undersøgelse af telte, der er 'lækket', er størstedelen endt med at blive kondens.


Det er let at se på en vandpulje og sige, at det ikke er kondens, ikke mindst hvis det er en stor vandpulje, men chancerne er store.


På grund af den kølige luft i selve luftstrålerne vil du sandsynligvis få mere i et Breeze -telt eller fortelt. Er det muligt at reducere chancerne for kondens - vi sammensætter vores bedste tips herunder.


For det første er det nøglen at huske, at kondens øges af tilstedeværelsen af ​​mennesker - så jo flere mennesker, jo mere sandsynligt er du for at støde på kondens. Faktisk vil kun en person producere op til en halvliter kondens pr. Nat.

Når den varme luft inde i et telt rammer det koldere teltstof, vil der sandsynligvis forekomme kondens. Varm lufttemperatur inde i et telt kan skyldes mennesker, varmeapparater og mangel på ventilation. Større telte med flere mennesker og ekstra varmeapparater inde vil sandsynligvis skabe meget mere kondens, medmindre teltet er ventileret korrekt.

Hvis du har et Breeze -telt eller markise, cirkulerer luft i bjælkerne. Hvis udeluften er meget koldere end inde i dit telt eller fortelt, er afkøling af luften i bjælkerne hurtig. Den varme, fugtige luft inde i dit telt eller fortelt vil kondensere på bjælkens område. Denne fugt vil fremstå som vanddråber på bjælkerne og kan danne vandpuljer omkring bunden af ​​dem.

Du ser muligvis ikke perlen, som den vil være inde i ærmet. Så du har den varme luft i teltet og kølig luft i bjælkerne - hvilket skaber kondens på ydersiden af ​​plaststrålen, der sidder inde i ærmet. Dette drypper ud af bunden omkring bunden af ​​bjælken. Du har muligvis set puljer af vand omkring bjælken. Dette er årsagen og ikke vandindtrængning.

Hvis dette sker, skal du sørge for, at du ikke har ting omkring bjælkernes bund.

På dage, hvor der er et betydeligt temperaturfald, kan det være udfordrende at forhindre teltkondensdannelse. Regnfulde forhold kan også øge chancerne for at der opstår kondens, hvilket ofte fører til udseendet af et utæt telt.

Regnvand på ydersiden af ​​teltet, eller regnvand, der fordamper fra teltets udvendige overflade, får stoffets temperatur til at falde, hvilket fører til hurtigere kondens, da luften inde i teltet kommer i kontakt med det.
For at læse mere om kondens og hvordan man forhindrer det, læs vores fulde artikel:


hvordan-undgå-kondens-i-dit-telt-eller-fortelt


Den tredje og sidste grund til, at et telt eller markise kan opleve vandindtrængning, er, hvis en af ​​disse forseglede sømme er revnet, er savnet eller af en eller anden grund ikke har taget.


Husk, at vi sagde, at der ved alle syninger på et telt er forseglet tape varme over det. Dette bånd kan nogle gange ikke tage ordentligt, nogle gange kan det gå glip af på et lille afsnit - da det er en manuel proces, eller det kan være, at det er flyttet og afslører en del af syningen.


Hvis syningen er udsat, kan der komme vand igennem, og det kan kun tage et lille punkt at skabe meget vand - men at sortere problemet er hurtigt og let.
For at løse dette leverer vi en lille pakning tætningsmiddel med hvert telt og markise. Hvis du kan se, hvor indtrængen er, skal du blot anvende tætningsmidlet til det punkt, og det vil løse problemet.


Ting at huske:


• Der kommer ikke vand gennem stoffet.
• Alle telte, der testes, er vandtestede på vores fabrik.
• Alle telte oplever kondens, og det kan skabe meget vand
• De fleste erfaringer, vi langt har haft med at se telte med vand indeni, skyldes kondens.
• I nogle tilfælde kan kondens være overvældende, og det ser ud til, at der ikke er nogen måde, hvor meget vand kun kan skyldes kondens. Under de rigtige omstændigheder kan det.
• Hvis du har brug for at lave en pletreparation af en søm, leveres pakken til dette.

Hvis vi overhovedet kan hjælpe, bedes du kontakte os ved hjælp af online -chatten eller ved hjælp af kontaktformularen.

Rul til toppen