null
×
tæt
Klarna & 0% økonomi

Klarna & 0% økonomi

Køb nu, betal senere finansiering med OLPRO 

Vi tilbyder i øjeblikket to typer 0% -betalinger.

Den ene er hos Paypal, og du kan finde ud af mere om Paypal kredit her.

Paypal Credit bruger din PayPal-konto og kan tilbyde op til 4 måneders kredit.

Den anden er hos Klarna, en fantastisk måde at betale i tre rater.

 

   klarna-vector-logo.png                 paypal-credit.gif

 

 

Hvem er Klarna?
Klarna er en svensk udbyder af betalingstjenester, der tager det endelige ansvar for din betaling. Klarna er udbyder af glatte betalinger til mere end 190.000 onlinebutikker. Over 80 millioner forbrugere over hele verden har betroet Klarna til at håndtere deres betalinger sikkert.


Hvordan fungerer Betal senere i 3 rentefrie rater?
Betal senere i 3 rentefrie rater, så du kan sprede omkostningerne ved dit køb over 3 lige betalinger. Betalingen for hver rate vil
indsamles automatisk fra det debet- eller kreditkort, du indtastede ved kassen. Din første rate afhentes, når din ordre er bekræftet af OLPRO, og del 2 og 3 er planlagt henholdsvis 30 og 60 dage senere.


Er jeg berettiget til betaling senere i 3 rentefrie rater?
For at bruge Pay senere i 3 rentefrie rater skal du være mindst 18. Mens denne mulighed er bredt forfremmet, er Pay senere i 3 rentefrie rater underlagt dine økonomiske forhold. Når du vælger Betal senere i 3 rentefrie rater, påvirker vores vurdering ikke din kreditvurdering.


Hvordan kan jeg øge mine chancer for at blive accepteret til betaling senere i 3 rentefrie rater?
Klarna er unik og tilbyder Betal senere i 3 rentefrie rater baseret på en række faktorer såsom ordreværdi, tidligere ordrehistorik og vare
tilgængelighed. Hvis du er 18 eller derover, kan du forbedre dine chancer for at blive tilbudt Betal senere i 3 rentefrie rater ved at sikre, at du angiver dit fulde navn og nøjagtige adresseoplysninger og forsendelse til din registrerede faktureringsadresse. Alle ordrer vurderes individuelt. Bare fordi du er blevet accepteret til en Klarna-betalingsmetode før, betyder det ikke, at den vil blive tilbudt for hver ordre og til gengæld, da den nægtes, betyder det ikke, at den vil blive nægtet for alle fremtidige ordrer.


Hvad skal jeg give, når jeg foretager et køb?
Hvis du vil foretage et køb med Klarna ved hjælp af Pay senere i 3 rentefrie rater, skal du angive dit mobiltelefonnummer, e-mail-adresse, nuværende faktureringsadresse og et debet- eller kortkort. Mobilnummeret kræves, hvis vi har brug for at nå dig. Al kommunikation sendes til din e-mail-adresse. Det er meget vigtigt, at du giver os de korrekte detaljer, da du ellers ikke modtager din betalingsplan og opdaterede ordreoplysninger.


Vil der foretages en kreditsøgning mod mig?
Klarna kan køre såkaldte ikke-registrerede forespørgsler (eller bløde kreditsøgninger), der ikke påvirker kredit score og kun er synlige for dig og Klarna, men ikke synlige for
andre långivere. Hverken Klarna eller OLPRO kører kreditsøgninger mod dig, der kan påvirke din kreditvurdering.


Hvorfor er jeg ikke blevet tilbudt betaling senere i 3 rentefrie rater?
Selvom Betal senere i 3 rentefrie rater promoveres bredt, er det ikke altid universelt tilgængeligt. Betalingsmuligheden Betal senere i 3 rentefrie rater genereres automatisk af algoritmer, der afhænger af en række faktorer, herunder adresseoplysninger, kortindehaveroplysninger, ordremængde, onlinebutik, tidligere ordrehistorik og varetilgængelighed.


Hvad er mine betalingsmuligheder med Klarna?
Betaling for din betaling senere i 3 rentefrie rater bliver automatisk opkrævet fra det betalingskort eller kreditkort, du indtastede ved kassen. Den første betaling foretages, når ordren er bekræftet. Den anden og tredje rate indsamles henholdsvis 30 og 60 dage efter den første rate.


Hvad sker der, hvis jeg annullerer eller returnerer min ordre?
Så snart OLPRO har accepteret din annullering / retur, annullerer Klarna alle fremtidige planlagte betalinger samt refunderer alle skyldige beløb.


Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler for min ordre?
Klarna forsøger automatisk at indsamle din betaling for din betaling senere i 3 rentefrie afdragskøb hos OLPRO fra debet- eller kreditkortet
du kom ind ved kassen. Hvis vi ikke er i stand til at indsamle din betaling på den planlagte forfaldsdato, vil Klarna gøre endnu et forsøg på automatisk at indsamle
betaling to dage senere. Hvis dette sidste betalingsforsøg mislykkes, udsteder Klarna en erklæring for det fulde udestående ordrebeløb, der betales 15 dage senere. Klarna underretter dig, når en betaling forfalder to dage i forvejen for at forsøge at indsamle din betaling. Din kredit score påvirkes ikke af Klarnas produkt 'Betal senere i 3 rater', selvom du ikke har betalt til tiden.


Jeg er blevet bedt om at gå til Klarna-webstedet. Er dette korrekt?
Du kan se alle dine Klarna-køb og betalingsplan ved blot at logge på Klarna.com/uk.


Er mine betalingsoplysninger sikre?
Betalingsoplysninger behandles sikkert af Klarna. Ingen kortoplysninger overføres til eller gemmes af OLPRO. Alle transaktioner finder sted via forbindelser, der er sikret med de nyeste industristandard sikkerhedsprotokoller.


Kan jeg betale inden forfaldsdatoen?
Nej, dette er i øjeblikket ikke muligt for Pay senere i 3 rentefrie rater.


Har du modtaget min betaling?
Klarna giver dig besked via e-mail og push-besked, når en betaling forfalder, og når denne er blevet samlet, eller i det usandsynlige tilfælde af, at din betaling mislykkes. Hvis en betaling er blevet samlet, men du ikke har modtaget betalingsbekræftelse, kan du altid kontrollere status for din ordre og betalinger ved at logge ind på www.klarna.com/uk.


Hvad sker der med min erklæring, når jeg har returneret varerne?
Når OLPRO har modtaget returneringen (delvis eller fuld), og du har modtaget deres bekræftelse på dette, vil en opdateret opgørelse med en justeret betalingsplan blive sendt til dig af Klarna, hvis du har foretaget en delvis returnering. Med fuld retur returnerer vi alle indsamlede betalinger og annullerer fremtidige planlagte betalinger.


Jeg har modtaget en erklæring, men jeg har endnu ikke modtaget mine varer.
I tilfælde af at dine varer ikke er modtaget, bedes du ringe til OLPRO for at kontrollere din ordre og leveringsstatus. Du kan også kontakte Klarnas kundeservice, så vi kan udsætte forfaldsdatoen for din betaling.


Jeg har annulleret min ordre. Hvor lang tid tager det, indtil jeg modtager min refusion?
Så snart butikken har registreret din annullering eller din retur, behandles refusionen inden for 5-7 hverdage.


Jeg har bedt om en refusion. Hvordan refunderes jeg?
Restitutioner udstedes tilbage til det debet- eller kreditkort, der oprindeligt blev indtastet ved kassen.


Jeg har ikke modtaget en e-mail med min kontoudtog / betalingsinformation.
Du kan logge ind på www.klarna.com/uk, hvor du finder alle dine ordrer og betalingsplanoplysninger.

 

Betal senere om 30 dage Ofte stillede spørgsmål


Hvordan fungerer betaling senere på 30 dage?
Når din ordre er bekræftet, modtager du en e-mail med betalingsinstruktioner inden for to dage fra Klarna. Du har derefter 30 dage til at prøve din ordre og kun betale, når du er tilfreds. Gennemfør betalingen online, når det passer dig uden ekstra omkostninger. Du kan betale med kredit- eller betalingskort på www.klarna.com/uk.


Er jeg berettiget til betaling senere om 30 dage?
For at bruge Pay senere om 30 dage skal du være mindst 18. Selvom denne mulighed er bredt forfremmet, er Pay senere om 30 dage underlagt dine økonomiske forhold. Hvornår
Hvis du vælger Betal senere om 30 dage, påvirker vores vurdering ikke din kreditvurdering.


Hvordan kan jeg øge mine chancer for at blive accepteret til betaling senere om 30 dage?
Klarna er unik og tilbyder betaling senere på 30 dage baseret på en række faktorer som ordreværdi, tidligere ordrehistorik og varetilgængelighed. Hvis du er 18 år eller mere, kan du forbedre dine chancer for at blive tilbudt Betal senere på 30 dage ved at sikre, at du angiver dit fulde navn og nøjagtige adresseoplysninger og forsendelse til din registrerede faktureringsadresse. Alle ordrer vurderes individuelt. Bare fordi du har haft Pay senere inden for 30 dage før, betyder det ikke, at det vil blive tilbudt for hver ordre, og til gengæld, da det nægtes, betyder det ikke, at det vil blive nægtet for alle fremtidige ordrer.


Vil der foretages en kreditsøgning mod mig?
Klarna kan køre såkaldte ikke-registrerede forespørgsler (eller bløde kreditsøgninger), der ikke påvirker kredit score og kun er synlige for dig og Klarna, men ikke synlige for
andre långivere. Hverken Klarna eller OLPRO kører kreditsøgninger mod dig, der kan påvirke din kreditvurdering.


Hvorfor er jeg ikke blevet tilbudt betaling senere på 30 dage?
Selvom Pay senere på 30 dage promoveres bredt, er det ikke altid universelt tilgængeligt. Metoden Betal senere på 30 dage genereres automatisk af algoritmer, der er afhængige af en række faktorer, herunder ordremængde, onlinebutik, tidligere ordrehistorik og varetilgængelighed. Alternativt er du i stand til at gennemføre din ordre ved at betale med kredit- eller betalingskort ved kassen.


Hvad er mine betalingsmuligheder med Klarna?
Du kan betale med betalingskort eller kreditkort straks i kassen eller drage fordel af vores betaling senere på 30 dages betalingsmulighed, hvor du kan betale for varerne, når du har modtaget dem via kreditkort eller betalingskort.


Hvad sker der, hvis jeg annullerer eller returnerer min ordre?
Så snart OLPRO har accepteret din annullering / retur, annullerer Klarna kontoudtoget eller refunderer din betaling.


Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler for min ordre?
Betaling forfalder 30 dage efter varens afsendelse. For at hjælpe dig med at betale til tiden advarer vi dig to dage før betaling forfalder - du modtager e-mail-påmindelser om at betale - og hvis det er meget sent, sender vi dig også en tekst eller et brev. Din kredit score påvirkes ikke af Klarnas produkter 'Betal senere i 30 dage', selvom du ikke har betalt til tiden.


Jeg er blevet bedt om at gå til Klarna-webstedet. Er dette korrekt?
Hvis du har valgt at betale senere på 30 dage, sender Klarna dig en e-mail med yderligere detaljer om, hvordan du betaler. Din e-mail indeholder et link til Klarna, hvor du kan afvikle din betaling med dit kredit- eller betalingskort.


Hvad skal jeg give, når jeg foretager et køb?
Hvis du vil foretage et køb hos Klarna, skal du angive dit navn, adresse og e-mail-adresse. For nogle ordrer skal du muligvis også angive dit mobilnummer eller fødselsdato. Alle oplysninger sendes til din e-mail-adresse, inklusive betalingspåmindelser og links til dine online-erklæringer. Det er meget vigtigt, at du giver os de korrekte detaljer, ellers modtager du ikke betalingsoplysningerne.


Er mine betalingsoplysninger sikre?
Betalingsoplysninger behandles sikkert af Klarna. Ingen kortoplysninger overføres til eller gemmes af OLPRO. Alle transaktioner finder sted via forbindelser, der er sikret med de nyeste industristandard sikkerhedsprotokoller.


Kan jeg betale inden forfaldsdatoen?

Du kan til enhver tid betale for din ordre, efter at du har modtaget e-mailen fra Klarna med detaljerne om din betaling. Følg blot instruktionerne i denne e-mail for at betale for din ordre.


Har du modtaget min betaling?
Hvis du betaler med kort, bekræfter OLPRO din ordre med det samme. Hvis du betaler med Pay senere om 30 dage, sender Klarna dig en betalingsbekræftelse til e-mailen
adresse, som du har brugt til din ordre. Hvis du har foretaget en betaling, men ikke har modtaget betalingsbekræftelsen, kan du altid kontrollere status for din ordre og betalinger ved at logge ind på www.klarna.com.


Hvad sker der med min erklæring, når jeg har returneret varerne?
Når OLPRO har modtaget returneringen (delvis eller fuld), og du har modtaget deres bekræftelse heraf, vil en opdateret erklæring blive sendt til dig af Klarna, hvis du har afgivet en delvis returnering. Med fuld returnering lukkes din erklæring.


Jeg har modtaget en erklæring, men jeg har endnu ikke modtaget mine varer.
Du har 30 dage til at betale, så du behøver ikke betale med det samme. Hvis din forfaldsdato er nær, og der ikke er noget tegn på dine varer, bedes du ringe til OLPRO for at kontrollere
levering. Du kan også kontakte Klarnas kundeservice, så vi kan udsætte forfaldsdatoen for din betaling.


Jeg har annulleret min ordre. Hvor lang tid tager det, indtil jeg modtager min refusion?
Så snart butikken har registreret din annullering eller din retur, behandles refusionen inden for 5 hverdage.


Jeg har bedt om en refusion. Hvordan refunderes jeg?
Hvis du har betalt for din ordre med et kort, tilbagebetales tilbage til det samme kort. Hvis du endnu ikke har betalt kontoudtoget, reducerer refusionen kontoen eller annullerer den fuldstændigt.


Jeg har ikke modtaget en e-mail med min kontoudtog / betalingsinformation.
Hvis du ikke har dit opgørelsesnummer til rådighed, kan du logge ind på www.klarna.com/uk, hvor du finder alle dine ordrer og er i stand til at foretage betalinger.


Jeg har stadig spørgsmål vedrørende betaling, hvordan kan jeg kontakte?
Besøg Klarnas kundeserviceside for en komplet liste over ofte stillede spørgsmål, live chat og telefonindstillinger.

Rul til toppen