null
×
tæt
Melamine

Melamin

sidebjælke:

Melamin Camping krus og briller

Melamin er et genanvendeligt, let og holdbart materiale, hvilket gør det perfekt til din camping- eller campingtur. Det er et godt alternativ til tunge og sprøde fadprodukter og redskaber som keramik, glas eller emalje. OLPRO melamin campingkrus har et udendørs inspireret design, eller du kan vælgeSignatur melamin krus for et klassisk design. Dettumblere efterligne glasvarer, med melaminets uforgængelighed.

Vores melamin campingkrus og glas fås enkeltvis eller i sæt med 4. Komplet dit sæt med vores2-6 Personers Melamin Bordservice Sæt eller2-liters familie kedel i rustfrit stål og4 personers camping bestiksæt.

 

Ofte stillede spørgsmål om melamin krus og briller

Er de opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikre?

Melamin campingkrus og glas tåler opvaskemaskine. Du må dog ikke mikrobølgeovn dem, da de ikke er mikrobølgeovn sikre.

Hvad er fordelene ved melamin?

Melamin campingglas og krus er genanvendelige og giver et miljøvenligt alternativ til engangs kopper. Derudover er melaminkrusene ekstremt lette, og de vil ikke veje din rygsæk ned på din rejse. En anden fordel ved melaminglas og krus er, at de er ekstremt holdbare, overlever dråber, ridser eller pakkes sammen i en camping rygsæk. De er næsten ubrydelige.

Hvor kan jeg bruge mine melamin kopper og tumblere?

OLPRO melaminkopper og -tumblere kan bruges overalt. Du kan bruge dem derhjemme, især til en morgenmad i haven, eller du kan tage dem med på camping, campingvogn, sejlads eller til en picnic.

 

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller efterlade et spørgsmål på produktsiden.

Fuldfør din campingeventyrsamling med voresTelte,Vindafbrydelser og campingmøbler,Soveposer og mange andre.

 

Rul til toppen