null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Service

Service

sidebjælke:

Melamin camping krus og picnicware

Melamin er et genanvendeligt, let og slidstærkt materiale, som gør det perfekt til din camping- eller campingtur. Det er et godt alternativ til tunge og sprøde tallerkenprodukter og redskaber som keramik, glas eller emalje. OLPRO melamin camping krus har et udendørs inspireret design, eller du kan vælge Signatur krus i melamin for et klassisk design. Det tumblere efterligne glasvarer, med melamins uforgængelighed.

Vores melamin camping krus og glas fås enkeltvis eller i sæt af 4. Fuldend dit sæt med vores 2-6 personers melamin service Sæt eller 2-liters familiekedel i rustfrit stål og 4 personers camping bestiksæt.

Hvad er fordelene ved melamin?

Melamin campingglas og krus kan genbruges, hvilket giver et miljøvenligere alternativ til engangskopper. Derudover er melaminkrusene ekstremt lette, og de vil ikke tynge din rygsæk ned på din rejse. En anden fordel ved melaminglas og krus er, at de er ekstremt holdbare, overlever fald, ridser eller bliver pakket sammen i en campingrygsæk. De er næsten ubrydelige.

Tåler melamin opvaskemaskine og mikroovn?  

Campingkrusene og glassene i melamin tåler opvaskemaskine. Lad være med at sætte dem i mikroovn, da de ikke er mikrobølgesikre

Hvor kan jeg bruge mine melaminkopper og tumblere?

OLPRO melaminkopperne og tumblerne kan bruges overalt. Du kan bruge dem derhjemme, især til en havemorgenmad, eller du kan tage dem med på camping, campingvogn, sejlads eller til en picnic.

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller stille et spørgsmål på produktsiden.

Bæredygtige risskalsprodukter.

Alle Olpro risskaller campingservice er lavet af risskaller (den lille skalris kommer ind). De er miljøvenlige, biologisk nedbrydelige og risskaller indeholder overhovedet ingen skadelige stoffer.

Risskaller er landbrugsaffald. Årligt er verdens risproduktion på cirka 500 millioner tons. Heraf er forholdet mellem risskaller og ris cirka 1:4, hvilket svarer til omkring 125 millioner tons risskaller, der produceres hvert år.

Leder du efter andre campingudstyr? Ikke sikker på, hvad du skal få næste gang?

Fuldend din campingeventyrsamling med vores TelteVindfang, campingmøbler og Soveposer og mange andre.

 

Rul til toppen