null
×
tæt

Løst bordservice

sidebjælke:

Vi tilbyder 2–6-personers bordservice i melamin inklusive tallerkener og kopper og melamin krus og glas. Melamin giver mulighed for farverige produkter med stor holdbarhed. 

Vi tilbyder også campingbordservice til risskal, såsom plader, opbevaringssæt og rejsekrus med låg. Risskaleprodukterne har en neutral og naturlig farve. De er ekstremt populære på grund af at de er både lette og holdbare. 

 

Ofte stillede spørgsmål om Melamine & Husk Camping Service

Hvad er skaller?

Risskal er den beskyttende skal, der dækker riskornet, mens det vokser. Det, der engang var et landbrugsbiprodukt, er nu blevet et bæredygtigt materiale, der bruges til brændstof, byggeri og kan gøres til et alternativ til plast, perfekt til din campingbordservice.

Hvad er fordelene ved husk i campingbestik?

Risskaller er perfekte til brug i vores sortiment af campingdrink og service på grund af dets holdbarhed, isolerende egenskaber og høje tæthed, som forhindrer vækst af bakterier eller skimmelsvamp. Det er også fuldt biologisk nedbrydeligt og kan komposteres, hvilket giver miljøvenligt campingbordservice.

Hvad er melamin?

Melamin er et genanvendeligt, let og holdbart materiale, der gør det perfekt til din camping- eller campingvagtur. Det er et godt alternativ til tunge og skøre produkter og redskaber som keramik, glas eller emalje.

Hvad er forskellen mellem melamin og husk til bordservice til camping? 

Begge materialer er ekstremt holdbare og lette og er derfor velegnede til enhver form for udendørs campingtur. Den største forskel mellem dem er den måde, materialerne er fremstillet på: risskaller er en naturlig komponent, mens melamin er syntetisk. Begge er genanvendelige, så deres miljøpåvirkning i tid er lige. Du vil måske vælge en af ​​dem til din campingbordservice baseret på materialets design, farve og fornemmelse. 

 

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller efterlade et spørgsmål på produktsiden. 

Fuldfør din campingeventyrsamling med vores TelteVindskærm og campingmøblerSoveposer og mange andre.

Rul til toppen