null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Løst service

sidebjælke:

Vi tilbyder 2-6 personers melaminservicesæt inklusive tallerkener og kopper og melaminkrus og -glas. Melamin giver mulighed for farverige produkter med stor holdbarhed. 

Vi tilbyder også risskaller campingservice, såsom tallerkener, opbevaringssæt og rejsekrus med låg. Risskalsprodukterne har en neutral og naturlig farve. De er ekstremt populære, fordi de er både lette og holdbare. 

 

Ofte stillede spørgsmål om melamin og husk campingservice

Hvad er husk?

Rice Husk er den beskyttende skal, som dækker riskornet, mens det vokser. Det, der engang var et landbrugsbiprodukt, er nu blevet et bæredygtigt materiale, der bruges til brændstof, bygning og kan gøres til et alternativ til plastik, perfekt til dit campingservice.

Hvad er fordelene ved husk i campingservice?

Risskaller er perfekt til brug til vores udvalg af campingdrik og service på grund af dets holdbarhed, isolerende egenskaber og høje tæthed, som forhindrer vækst af bakterier eller skimmelsvamp. Det er også fuldt biologisk nedbrydeligt og kan komposteres, hvilket giver miljøvenligt campingservice.

Hvad er melamin?

Melamin er et genanvendeligt, let og slidstærkt materiale, som gør det perfekt til din camping- eller campingtur. Det er et godt alternativ til tunge og sprøde tallerkenprodukter og redskaber som keramik, glas eller emalje.

Hvad er forskellen mellem melamin og skaller til campingservice? 

Begge materialer er ekstremt holdbare og lette, og derfor velegnede til enhver form for udendørs campingtur. Den største forskel mellem dem er måden, materialerne er lavet på: risskaller er en naturlig komponent, mens melamin er syntetisk. Begge kan genbruges, så deres miljøpåvirkning i tid er lige stor. Du vil måske vælge en af ​​dem til dit campingservice baseret på materialets design, farve og fornemmelse. 

 

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller stille et spørgsmål på produktsiden. 

Fuldend din campingeventyrsamling med vores TelteVindfang og campingmøblerSoveposer og mange andre.