null
×
tæt

Løst service

sidebjælke:

Vi tilbyder 2–6 personers melamineservicesæt inklusive tallerkener og kopper samt melaminkrus og glas. Melamin giver mulighed for farverige produkter med stor holdbarhed. 

Vi tilbyder også campingskive med risskaller, f.eks. Tallerkener, opbevaringssæt og rejskrus med låg. Risskalleprodukterne har en neutral og naturlig farve. De er ekstremt populære, fordi de er både lette og holdbare. 

 

Ofte stillede spørgsmål om Melamin & Husk Camping Bordservice

Hvad er husk?

Rice Husk er den beskyttende skal, der dækker riskornene, mens det vokser. Det, der engang var et landbrugsbiprodukt, er nu blevet et bæredygtigt materiale, der bruges til brændstof, bygning og kan gøres til et alternativ til plast, perfekt til dit campingbordservice.

Hvad er fordelene ved husk i camping bordservice?

Risskaller er perfekte til brug i vores udvalg af camping -drikkevarer og service på grund af dets holdbarhed, isolerende egenskaber og høje densitet, der forhindrer vækst af bakterier eller skimmelsvamp. Det er også fuldt bionedbrydeligt og kan komposteres, hvilket giver miljøvenligt campingbordservice.

Hvad er melamin?

Melamin er et genanvendeligt, let og holdbart materiale, som gør det perfekt til din camping- eller campingtur. Det er et godt alternativ til tunge og sprøde fadprodukter og redskaber som keramik, glas eller emalje.

Hvad er forskellen mellem melamin og husk til camping -service? 

Begge materialer er ekstremt holdbare og lette, og derfor velegnede til enhver form for udendørs campingtur. Den største forskel mellem dem er den måde, materialerne fremstilles på: risskaller er en naturlig komponent, mens melamin er syntetisk. Begge dele kan genbruges, så deres miljøpåvirkning i tide er ens. Du vil måske vælge en af ​​dem til dit campingbordservice baseret på materialets design, farve og fornemmelse. 

 

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller efterlade et spørgsmål på produktsiden. 

Fuldfør din campingeventyrsamling med vores TelteVindafbrydelser og campingmøblerSoveposer og mange andre.

Rul til toppen