null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Risskallerservice

sidebjælke:

Alt OLPRO Rice Husk Camping Service er lavet af risskaller (den lille skalris kommer ind). De er miljøvenlige, biologisk nedbrydelige og risskaller indeholder overhovedet ingen skadelige stoffer.

Risskaller er landbrugsaffald. Årligt er verdens risproduktion cirka 500 millioner tons. Heraf er forholdet mellem risskaller og ris cirka 1:4, hvilket svarer til omkring 125 millioner tons risskaller, der produceres hvert år.

Gennem samarbejde med virksomheder i både USA og Malaysia har vi konstrueret bordserviceprodukter ved hjælp af Husk, hvilket betyder at have skabt et fantastisk grønt produkt, som slet ikke er dyrt og også kan bruges i mikroovnen (ikke længere end 3 minutter).

Sortimentet består af tallerkener, skåle, krus, bestik og opbevaring.

Husk kan blive til kompost på kun 90 dage sammenlignet med plastik, der kan tage mellem 20 og 500 år.

Når risen er høstet, tester vi skallen for eventuelle kemikalier. Alt godt Husk bliver til en råvare, som ved høje temperaturer støbes til OLPRO Husk Service.

Alt OLPRO Husk bordservice er blevet TUV testet i Tyskland og også testet for at vise, at det ikke indeholder BPA. Hos OLPRO designer og fremstiller vi alle vores produkter for at producere camping- og udendørsudstyr af høj kvalitet.

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi så sælger direkte til dig. Selvom vores produkter også er tilgængelige gennem de største forhandlere i Storbritannien, kan du direkte fra os, hvilket betyder, at du køber fra producenten, og det betyder, at vi kan tilbyde dig fantastiske priser, uanset hvordan du køber.

Fantastiske, unikt designede produkter og fantastiske, fantastiske priser med fremragende service.

Ofte stillede spørgsmål om melamin og husk campingservice

Hvad er husk?

Rice Husk er den beskyttende skal, som dækker riskornet, mens det vokser. Det, der engang var et landbrugsbiprodukt, er nu blevet et bæredygtigt materiale, der bruges til brændstof, bygning og kan gøres til et alternativ til plastik, perfekt til dit campingservice.

Hvad er fordelene ved husk i campingservice?

Risskaller er perfekt til brug til vores udvalg af campingdrik og service på grund af dets holdbarhed, isolerende egenskaber og høje tæthed, som forhindrer vækst af bakterier eller skimmelsvamp. Det er også fuldt biologisk nedbrydeligt og kan komposteres, hvilket giver miljøvenligt campingservice.

Hvad er melamin?

Melamin er et genanvendeligt, let og slidstærkt materiale, som gør det perfekt til din camping- eller campingtur. Det er et godt alternativ til tunge og sprøde tallerkenprodukter og redskaber som keramik, glas eller emalje.

Hvad er forskellen mellem melamin og skaller til campingservice? 

Begge materialer er ekstremt holdbare og lette, og derfor velegnede til enhver form for udendørs campingtur. Den største forskel mellem dem er måden, materialerne er lavet på: risskaller er en naturlig komponent, mens melamin er syntetisk. Begge kan genbruges, så deres miljøpåvirkning i tid er lige stor. Du vil måske vælge en af ​​dem til dit campingservice baseret på materialets design, farve og fornemmelse. 

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os eller stille et spørgsmål på produktsiden. 

Fuldend din campingeventyrsamling med vores TelteVindfang og campingmøblerSoveposer og mange andre.

 
 
 
 
 
Rul til toppen