null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
OLPRO I Fællesskabet

OLPRO I Fællesskabet

Hos OLPRO sigter vi efter at sikre, at folk kan bruge den dyrebare tid, de har, til at få mest muligt ud af udendørslivet og leve nu. Vi har skabt flere initiativer for at hjælpe vores lokale og globale samfund til gavn. Disse omfatter:

 

2021:

Støtte til lokale leverandører – Vi har en politik på plads, der sikrer, at vi køber fra uafhængige virksomheder og omkring indkøb lokalt, når det kommer til tjenester og varer, der ikke er på lager. Politikken siger, at 80 % af ikke-lageret skal være lokale og 50 % af alle produkter fra Independents. Selskabet som helhed har en ambition om at købe flere lagervarer i Storbritannien.

onside.jpg

På side - Vores administrerende direktør, Daniel Walton, er en tillidsmand for Onside i Worcester og benytter mange muligheder for at støtte velgørenheden, hvor det er muligt. Onside er en velgørenhedsorganisation, der arbejder på tværs af Worcestershire og Herefordshire, etableret i 1993 ud fra en tro på, at alle har ret til at være et værdsat menneske og til at blive behandlet på en retfærdig og retfærdig måde. Onside tilbyder derfor en række støtte og tjenester for at sikre retfærdighed og lighed for voksne, der kan være sårbare, dårligt stillede eller diskrimineret. Dette omfatter psykisk og fysisk dårligt helbred, sensorisk svækkelse, indlæringsvanskeligheder, stof- og alkoholmisbrug, ældre mennesker og plejere. 

make-a-wish-logo.jpg

Støtter make-a-wish - OLPRO donerede 2.322 kr. til Make-A-Wish UK-fonden gennem lanceringen af ​​vores 2021-kalender. A4-vægkalenderen byder på fotografier taget af OLPRO-kunder over hele verden, herunder en flot udsigt over de schweiziske alper, den smukke natur i tyske skove og de charmerende omgivelser i britiske landskabshaver.

Alle fotografier i kalenderen blev kåret som vindere af en konkurrence, der modtog over 2.150 stemmer fra medlemmer af OLPRO-fællesskabet. Kalenderen blev solgt for 91 kr. med alt overskud til Make-A-Wish UK.

 

træplantning.jpg

Plant et olpro-træ - Hos OLPRO er vi også på en fortsat mission om at blive en CO2-neutral virksomhed. For at kickstarte dette besluttede vi at lancere et træplantningspartnerskab med Ecologi, hvor vi vil plante et træ for hvert telt eller fortelt købt via vores hjemmeside. Træplantningsinitiativet, som vi har lanceret i samarbejde med UK-baserede, Ecologi forventes at føre til plantning af tusindvis af træer inden for det første år. Vi vil plante tusindvis af træer hvert år. Vores finansiering er allerede begyndt at sænke niveauet af CO2, 1,17 tons CO2e for at være præcis, og det er fantastisk at se, at det allerede direkte er blevet brugt på at hjælpe med at reparere vandboringer i Eritrea og på installation af solenergi i Maharashtra i Indien.

Rabatter til nøglemedarbejdere i hele Covid – Vi har lanceret 10 % rabatkoder i samarbejde med en række forskellige sundhedssektorer for at vise vores påskønnelse for alt, hvad de har gjort under Covid-19-pandemien. Dette inkluderer eksklusive rabatter til lærere, velgørenhedsarbejdere, plejere og rabatter på sundhedsvæsenet. OLPRO lancerede også en eksklusiv 25 % bluelight-rabat til nødhjælpsarbejdere.

 

2020:

2 års garanti - Det første skridt, vi tog i vores mission, var at øge vores 1 års garanti på tværs af alle stofprodukter til 2 år. Vi ønsker, at vores kunder skal være sikre på, at når de køber med OLPRO, køber de en høj kvalitetsprodukt, der er bygget til at holde. Som altid er vi fortsat kun med at bruge de bedste stoffer, vi kan få fat i.

                                                                                 2-års garanti.jpg

 

loan-go-480x480.jpg

Miljøvenlig Loan & Go - Vi besluttede at lancere vores Loan & Go-service med det formål at undgå plastikspild. Det er meget pålideligt og miljøvenligt.

'Loan & Go'-tjenesten giver kunderne mulighed for at låne et hvilket som helst af OLPROs telte eller fortelte, som kan rumme 1 til 8 personer. Teltene er stillet til rådighed for lån i blokke af tre dage, og alle kunder har mulighed for at købe deres produkter ved udløbet af deres lejeperiode, hvis de ønsker det.

 

 

 

Nhs & blåt lys rabat - På grund af pandemien har 2020 været et utroligt hårdt år for os alle at møde, især for det utroligt modige og hårdtarbejdende NHS- og blålys-personale. Det var derfor virkelig vigtigt for os at sikre, at vi gav, hvad vi kunne, tilbage til disse helte. Så vi besluttede at lancere den største rabat, vi nogensinde har haft, udelukkende for alle NHS- og blåtlyspersonale. Rabatten var 25 %, og der blev samlet set anmodet om rabatter til en værdi af 587.198 kr.).

                                                                       tak.jpg

 

2.711 kr. Giveaway - Et andet skridt, vi har taget for at give tilbage til vores fællesskab af kunder, var at lancere en månedlig 2.711 kr. giveaway til vores abonnenter. Det gav os også en god chance for at opdatere vores mailingliste, så vi kunne starte

at producere indhold, der altid er tilpasset vores læseres ønsker og behov. Som en tak til vores kunder har vi gjort det så enkelt som muligt at have en chance for at vinde 2.711 kr. OLPRO-kuponer, så alle, der har abonneret på mailinglisten, med det samme har en chance for at vinde. Nyhedsbrevet giver også tips og information om, hvordan du får det bedste ud af camping- og campingvogne, og vi vil også samarbejde med partnere for at tilbyde endnu mere.

                                                                 untitled.png

 

Genbrugsordning - Ud over vores miljøvenlige skabelse af 'Loan & Go', besluttede vi også at øge vores genbrugsevner – så vi genbruger nu absolut alt. Alle beskadigede eller 'brugte' telte og hvert stykke

stof finder et hjem – uanset om det er ved at blive brugt på skoler og gymnasier eller ved at blive genbrugt til poser.

Soveposer til hjemløse – Under rekordoversvømmelserne i februar 2020 donerede OLPRO soveposer til det lokale distriktsråd for at hjælpe med at give en mere behagelig nattesøvn til folk, der blev hjemløse efter oversvømmelser. 

 

2019:

Worcestershire handicap fodbold – OLPRO har betalt for oprettelsen af ​​fodboldsæt til Worcestershires handicapfodboldhold. Worcestershire Disability Football club (også kendt som Worcestershire All Stars) er en fodboldklub, der byder velkommen til børn, unge og unge voksne i alle aldre og evner.

Drop rådmanden for Maggs Dagcenter – OLPROs administrerende direktør, Daniel Walton, deltog i en hemmelig velgørenhedsvandring for Maggs Day Centre. Daniel blev tabt et tilfældigt ukendt sted og havde udfordringen med at gå tilbage til Malvern i de følgende 48 timer. Maggs blev grundlagt i 1984, efter at en hjemløs mand døde efter flere års søvn på gaden. Hans død fremmede medlemmer af flere lokale kirker til at gå sammen og danne en aktionsgruppe. Deres arbejde førte til, at et dagcenter blev oprettet for at hjælpe de hjemløse i Worcester. 

Rul til toppen