Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Leder du efter en robust campingvogn-markise i høj kvalitet? Gennemse vores store udvalg på OLPRO . Vi lagerfører tilbagelagte campingvogns fortelt, der tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig nok plads, når du er parkeret. Vores markiser passer til alle campingvogne under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til at bo, sove og opbevare, mens du er væk. Du kan simpelthen fjerne tilknytningen til din campingvandsmarkise og køre væk for at udforske det omkringliggende område uden at behøve at pakke alle dine ejendele væk.

 Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores sortiment af Breeze Campervan markiser. Denne serie omfatter markiser i alle størrelser: fra små rum med plads til picnic til hele opholdsrum, der sover 5.

Vores Breeze Markise-serie kan også prale af indarbejdede grundark, og fluesid eller skærme på de fleste døre og Windows . Samlingen er fuldt vandtæt, og funktioner som regnafledere sikrer komfort i alle sæsoner. Vi tilbyder også våbenudvidelser til vores brise-markiser sammen med en række tilbehør, der kan bruges med dem, såsom tæpper, fodaftryks grundplader, 2 køjer indre telte, trækropper og kørebanesæt.

Køb Campervan markiser online

Vores oppustelige campervan markiser er utroligt lette at tonehøjde, især sammenlignet med glasfiber eller stålstang markiser. Vores intervaller som COCOON BREEZE kan pumpes helt op fra et enkelt inflationspunkt. Mens oppustelige campervands markiser kan være tungere end andre former, har de den ekstra fordel at være mere stabile og holdbare i alt vejr. Vi har endda designet vores campervan forteltposer med plads til overs, så vi sørger for, at det er så let som muligt at pakke din fortelt væk.
-->