Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Almindelige spørgsmål

Vi har sammensat dette afsnit for at hjælpe med almindelige problemer eller ting, som dukker op fra tid til anden og kan løses enkelt.


Det omfatter:

 • Sæt din fortelt op og får det til at se godt ud
 • Mestring af høj vind
 • Sorterer ud en knækket bjælke
 • Vand i forteltet eller teltet


Tip og tip til opsætning af en OLPRO-brise markise


Vi bliver ofte spurgt vores top tip til at sætte en af ​​vores oppustelige bobiler markiser. Vi tror, ​​det er den bedste måde at gøre det på og gøre det så stramt som muligt. Jeg håber, at disse tip fungerer for dig.


Den vigtigste ting at huske er, at alle de markiser, der er lavet, er skåret i samme størrelse og bruger de samme materialer, så vi skal være i stand til at få forteltet til at se rigtigt ud.


For det første skal du forbinde vulsten til varevognen.


Hvis du bruger stropperne over varevognen eller fastgøres til en skinne, betyder det ikke noget, men først tilsluttes varevognen.


Sørg for, at alle døre er ind og med lynlås - inklusive fronten på en kokon. Dette er et almindeligt problem, da det at lade døre være åbne kan betyde, at forteltet, når det er oppustet, ser ud, eller dørene ikke lukker.


Den næste bit er afgørende. Spænd markisens fire hjørner ud - de to bagerste hjørner og de to forreste hjørner.


Sørg for, at hjørnerne på grundarket er så firkantede med hinanden som muligt - pump det derefter op. (Hvis det ikke er en oppustelig fortelt, er det her punktet at sætte i polerne).


Når du er pumpet op, skal du gå ind og sætte stormstængerne i og sparke alle bjælker ud med din fod. Hvis noget af gulvet ser ujævnt eller skruet ud, skal du trække et hjørne ud og trække bjælken ud, indtil det er pænt og firkantet.


Ethvert problem er normalt ikke med bjælkerne, da bjælkerne er fuldt oppustet ved 7psi.
Når du først er glad for, at gulvet er et lige så muligt stik ud resten af ​​tunnelen og resten af ​​forteltet.

Du behøver ikke at hænge hver fyrlinje ud, og træk dem bestemt ikke for stram, men hvis vinden løber op, skal du vende tilbage og tappe dem ud.

 

Mestring af høje vinde

Med høj vind - hvert telt, vi producerer, testes i vindtunneler, MEN intet nogensinde tegner sig for, hvad der måtte ske derude - skiftende vindhastigheder, vindens retning, hvordan telte bliver fyret ud (eller ikke osv.).
For det meste af teamet hos OLPRO har vi været i lang tid og også arbejdet med andre mærker, så dette er taget fra hele linjen.
Bare et par tip til hjælp (ikke udtømmende):
 1. Hvis det bliver dårligt - tag det ned - i det mindste flad teltet og genoprejst, når det er sikkert - Se vejrprognosen og vide, hvad der kommer.
 2. Forsøg at ankomme på stedet (og forlade), når vinden er rolig for at gøre livet lettere.
 3. Sørg for, at det bliver fyret, hvis vinden stiger. Brug alle knudepunkter (og stik i tråd med sømmene på teltet).
 4. Stram ikke teltgutterne - lad nogle bevægelser for ikke at rippe tingene.
 5. Sæt din bil eller autocamper i vejen for vinden. Når du slår op, skal du sørge for, at du ikke er ude i det fri - brug alt hvad du kan for at blokere. Også værd at kaste i en vinkel på potentielle vindtunneler.
 6. Brug hårdt bundne knagder til at hjælpe med at forankre teltet - og læg ting i hjørnerne af teltet for at hjælpe med vægt - men læg ikke ting der, der kan vælte ved kanten af ​​teltet, da de bliver skubbet over.
 7. Selv om vinden kan være dårlig, er det de vindstød, der kan forårsage skader (der er ingen anden måde at skrive det på).
 8. Tag noget gafferbånd med dig (et vigtigt for enhver reparation), og et polreparationssæt kan også være nyttigt. Gaffer-tape kan midlertidigt reparere en stang, men du kan også reparere en stang, mens du bruger et polsegment fra et reparationssæt på stedet. Hvis vinden passerer er der aldrig behov for at gå hjem - bare dropp teltet, bloker det, vent på at det passerer - reparation hvis det er nødvendigt - og fortsæt.
Vi har overvejende tænkt på poleret produkt ovenfor, men det meste gælder for luftstråler. Med luftprodukt finder du, at de har tendens til at håndtere høj vind bedre, men de er ikke immun og kan stadig lide skade, så overvej alt. Hvad du sandsynligvis vil se, er, at luftproduktet bevæger sig mere i vinden.


Kinked Air Beams


Det er sjældent, men vi får undertiden opkald fra kunder, der siger, at deres luftstråle er knust. Det er let at afhjælpe dette problem. Kontroller for det første, at forteltet er op til højre som ovenfor, og sørg for, at der er nok luft i røret.


På hvert rør, i bunden af ​​den ene side, ser du en lille sort hængelås. Brug noget lille og tynd til at åbne dette - en trådpind er ideel. Når det åbnes, pakkes røret ud og tag det indvendige plastrør ud.


Læg dette på gulvet, og flad det ud, og sørg for, at al luften er blevet udvist.
Når det først er pænt og fladt, skal du sætte det tilbage i røret og lynlåsen op igen. Bare ved at gøre dette kan nulstilles luftstrålen, hvis den er blevet knust.

Vand i teltet eller markisen


Alle OLPRO-telte og markiser er fuldt vandtætte. Stoffet behandles så det ikke slipper vand ind (det holder op til 5 meter vand). Alle sømme er varmeforseglet, så på alle punkter har teltet været syet et tyndt lag bånd forsegler disse punkter.


Ud over dette opføres og testes alle OLPRO-telte, inden de pakkes og sendes til dig. Dette gøres på samme tid som bjælkerne testes (de står alle i en uge).

Hvis der vises vand i teltet eller markisen, er der kun et par muligheder for, hvad det kan være, der har forårsaget det.


Den første er, at den er bragt ind eller er kommet ind gennem et åbent vindue.
Den anden og mest almindelige er kondens. I 98% af tilfældene med vand i et telt eller markise er det kondens. Vi kan sige, at flertallet i alle vores år med undersøgelse af telte, der har 'lækket', endte med at blive kondenseret.


Det er let at se på en pool med vand og sige, at det ikke er kondens, ikke mindst hvis det er en stor vandpølle, men chancerne er for, at det er.


På grund af den kølige luft i selve luftstrålene får du sandsynligvis mere i et brise-telt eller markise. Er det muligt at skære ned på chancerne for kondens - vi sammensætter vores top tips nedenfor.


For det første er det nøglen at huske, at kondens øges med tilstedeværelsen af ​​mennesker - så jo flere mennesker, desto mere sandsynligt er det, at du vil støde på kondens. Faktisk er det kun en person, der producerer op til en pint kondensation pr. Nat.

Når den varme luft inde i et telt rammer det koldere teltstof, forekommer det sandsynligvis kondens. Varm lufttemperatur inde i teltet kan være forårsaget af mennesker, varmeapparater og mangel på ventilation. Større telte med flere mennesker og ekstra varmeapparater inden for skaber sandsynligvis meget mere kondens, medmindre teltet er korrekt ventileret.

Hvis du har et brise-telt eller markise, cirkulerer luft i bjælkerne. Hvis den udvendige luft er meget koldere end inden i dit telt eller markise, er afkøling af luften i bjælkerne hurtig. Den varme, fugtige luft inde i dit telt eller fortelt kondenserer på bjælkeområdet. Denne fugtighed vises som vanddråber på bjælkerne og kan skabe puljer af vand omkring bunden af ​​dem.

Du kan muligvis ikke se perlen, da den vil være inden i ærmet.Så du har den varme luft i teltet og kølig luft i bjælkerne - hvilket skaber kondens på ydersiden af ​​plastbjælken, der sidder inde i bøsningen. Dette drypper ud fra bunden omkring bunden af ​​bjælken. Du har måske set puljer af vand omkring bjælken. Dette er grunden og ikke vandindtrængning.

Hvis dette sker, skal du sørge for, at du ikke har ting omkring bjælkens baser.

På dage, hvor der er et betydeligt temperaturfald, kan det være udfordrende at forhindre dannelse af telt. Regnfulde forhold kan også øge chancerne for kondens, der ofte fører til udseendet af et lækkende telt.

Regnvand på ydersiden af ​​teltet, eller regnvand, der fordamper ud af teltets udflade, får temperaturen på stoffet til at falde, hvilket fører til hurtigere kondens, når luften inde i teltet kommer i kontakt med det.
For at læse mere om kondens og hvordan du forhindrer det, læse vores fulde artikel:


https: //www.olpro.dk / blogs / news / how-to-undgå-kondens-i-din-telt


Den tredje og sidste årsag til, at et telt eller markise muligvis oplever vandindtrængning, er, hvis en af ​​disse forseglede sømme er revnet, er blevet forpasset eller af en eller anden grund ikke er taget.


Husk, at vi sagde, at over al syning på et telt er der båndvarme forseglet på tværs af det. Dette bånd kan undertiden ikke tage ordentligt, nogle gange kan det gå glip af et lille afsnit - da det er en manuel proces, eller det kan være, at det flyttes, hvor man udsætter en del af syningen.


Hvis syningen er udsat, kan vand komme igennem, og det kan kun tage et lille punkt at skabe en masse vand - men det er hurtigt og nemt at sortere problemet.
For at løse dette leverer vi en lille pakning fugemasse med hvert telt og markise. Hvis du kan se, hvor indtrængen er, skal du kun anvende fugemassen på det punkt, og det løser problemet.


Ting at huske:


• Vand kommer ikke gennem stoffet.
• Alle telte er testet er vandtestet på vores fabrik.
• Alle telte oplever kondens, og det kan skabe meget vand
• De fleste oplevelser, vi langtfra har, af at se telte med vand inde skyldes kondens.
• I nogle tilfælde kan kondensering være overvældende, og det ser ud til, at der ikke er nogen måde, at mængden af ​​vand kan være forårsaget af bare kondens. Under de rigtige omstændigheder kan det.
• Hvis du har brug for at oprette en pletreparation af en søm, leveres pakken for at gøre det.

Hvis vi overhovedet kan hjælpe, så kontakt os ved hjælp af online-chat eller ved hjælp af kontaktformularen.

-->