Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Lån & gå

 

Camping er fantastisk, men du behøver ikke at eje et telt for at komme derude.

Ved hjælp af OLPROs helt nye Loan & Go-system kan du nu have et telt eller en campingtelt, kun når du har brug for et - hvilket betyder at du ikke behøver at gemme et derhjemme eller passe det mellem ture, og du kan altid have rigtigt telt til hver tur.

Det betyder også, at du har den nyeste model hver gang.

Så hvad enten det drejer sig om en hurtig vandring gennem bjergene denne weekend eller to uger væk i udlandet, så gør vi alt nemt for dig.

Det er en meget enkel proces, men hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os via www.olproshop.com/pages/contact-us eller du kan ringe til os på 01299 896959 hverdage 9-17.

 

  

I øjeblikket er vores Loan & Go-service i øjeblikket kun tilgængelig for folk, der bor i England.

For at begynde at besøge vores Loan & Go-samling: 

www.olproshop.com/collections/olpro-loan-go

Her viser vi alle de tilgængelige telte og campingvogne markiser.

Med telte kan du vælge mellem vores 2 køje vandretelt, vores pop up festival telt eller større familietelt med polede eller oppustelige muligheder.

For Campervan markiser har vi et bredt udvalg i forskellige farver, der passer til din varevogn.

På hvert af produkterne er en god beskrivelse med billeder, plantegninger og videoer til at hjælpe dig med at vælge.

 

 

Når du først er sikker på det rigtige telt eller markise vælg, hvor længe du vil låne produktet til. Du har et valg på 3 dage eller 7 dage. Hvis du har brug for det længere, så kontakt os, og vi kan fortælle dig, hvordan du booker længere. Det er muligt at booke så længe du har brug for.

Når du har valgt en varighed Vælg startdatoen for din leje.

Så hvis du rejser væk fredag ​​den 7. i weekenden, skal du vælge 3 dage og fredag ​​den 7. Dette giver dig teltet til 7., 8. og 9.

Hvis du rejser væk i en uge, skal du vælge den første dag i din ferie og 7 dage.

Hvis dit lån er mere end 5 dage væk fra den dato, du foretager reservationen, får vi produktet til dig 2 dage før din ferie starter, så i tilfældet ovenfor har du dit telt onsdag den 5. december. Det vil forlade os den 4. og være med dig den 5.. Dette giver dig to dage til at sætte teltet op, kontrollere det og stille os spørgsmål, før du går væk. Vi har allerede forkontrolleret teltet, men det er altid vigtigt at tjekke det selv, før du går væk, så vi kan hjælpe med spørgsmål hurtigt.

Hvis dit lån er mindre end 5 dage væk, kan det være, at du ikke får dit produkt før dagen før du går væk. Bemærk, at du har brug for at tillade op til 2 dage til levering fra os, så hvis det er en onsdag, og du ønsker, at dit lån skal starte den følgende fredag, er det måske ikke muligt - så kontakt os først. Vi vil altid hjælpe, men det er altid bedst at opsætte dit lån i god tid, så vi kan få produktet til dig inden for masser af tid, som vi har beskrevet ovenfor.

Når du har valgt dit telt og startdatoen, vil du gennemgå den sædvanlige indkøbsvognoplevelse og blive bedt om at betale. Når du har betalt, modtager du en bekræftelse af betalingen og også en e-mail med validering af lån. 

Dette er meget vigtigt.

Når du har modtaget denne e-mail, skal du følge instruktionerne på den. Det kræver, at du validerer din identitet ved hjælp af et pas eller kørekort og et fotografi af dig selv. Dette er til forsikringsformål og bruges ikke til andet. Det betyder, at vi alle er dækkede, hvis noget går galt.

Foretag venligst dette trin med det samme, da vi ikke kan sende teltet eller forteltet, før det er gjort.

Når vi er i syne af din startdato, sender vi den til dig med det mål at være der to dage før starten på dit lånets startdato. Du modtager teltet eller markisen, du har lånt, en returpose og etiket og en kopi af disse instruktioner.

Når du har dit telt eller campingvogns fortelt, skal du tage en god tid.

Mot slutningen af ​​din pause modtager du en e-mail, der giver dig muligheder for enten at forlænge perioden eller købe produktet, hvor du angiver en pris for selve teltet eller markisen, du bruger, hvilket betyder, at du bare skal beholde det.

Hvis du ikke ønsker at forlænge eller købe, når du er hjemme, skal du bare pakke forteltet eller teltet i den medfølgende taske - anvende etiketten, vi har sendt dig (dette er meget vigtigt) - og tag det med til dit nærmeste postkontor.

For at give dig tid til at gøre dette, forventer vi, at du har sendt det tilbage til os inden for to dage efter din låneperiode. Så hvis du vender tilbage fra din pause om aftenen søndag 7., skal du ikke stresse den 8. men sørg for, at du har det til postkontoret ved udgangen af ​​arbejdsdagen den 9.

Fra dette tidspunkt kan vi spore teltet tilbage til os, og det skal være tilbage med os ikke længere end to dage senere. Dette betyder, at vi derefter kan lukke lånet, som det er afsluttet.

Det er åbenbart godt, hvis du kan rengøre og tørre teltet eller forteltet, før du sender det tilbage, men i betragtning af denne gang ved vi, at det måske ikke altid er muligt, så vær så rolig, hvis du ikke kan, da alt er renset, når det er vendt tilbage til os.

 

ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg låne?

Telte og campervanmarkiser findes på vores Loan & Go-side. Vælg blot en af ​​dem, eller hvis du går sammen med venner, kan du låne mere end et produkt.

Hvad skal jeg låne?

Hvis du ikke er sikker på, hvad der er rigtigt for dig - så kontakt os, så kan vi rådgive.  

Hvor længe kan jeg låne til?

Du kan låne ethvert produkt i en hvilken som helst periode, så længe det er i 3 eller 7 dages blokke. Du kan låne ethvert produkt, så længe du har brug for ... så længe det er dækket af det, du har betalt for at låne for.

Vælg 7 dage, hvis du har brug for at låne i 4 dage.

Kan jeg forlænge mit lån?

Du kan. Du vil modtage en e-mail under dit lån, hvor du spørger, om du ønsker at låne i længere tid.

Hvor hurtigt før jeg går væk, modtager jeg produktet?

Hvis du bestiller i god tid, har du teltet eller markisen 2 dage før du går væk. Dette er ned til kurerer og kan blive påvirket af ting, der er uden for vores kontrol, men vi vil bestræbe os på at få teltet eller forteltet til dig 2 dage før du går væk.

Bør jeg teste produktet, før jeg går væk?

Altid. Vi har kontrolleret det for dig, men vi vil have dig til at være sikker på det og hvordan det fungerer. Vi vil være der for at hjælpe, når vi kan.

Koster det mig at returnere varen?

Omkostningerne ved returnering af produktet er inkluderet i prisen, så det koster dig intet ekstra. Prisen inkluderer også omkostningerne ved at sende teltet til dig - så du har intet mere at betale.

Kan jeg købe produktet efter at have lånt det?

Når du har lånt teltet eller campervandmarkisen, vil du modtage en e-mail, der giver dig en pris for at holde teltet eller campervanmarkisen, så du kan prøve, før du køber.

Hvad sker der, hvis jeg beskadiger produktet?

Lad os vide. Du og jeg er dækket af forsikring, så du ikke behøver at bekymre dig - men det er lettere for os, hvis du fortæller os, når vi returnerer produktet. Send os bare en e-mail, der forklarer hvad der er sket.

Hvor er mit produkt - det er ikke ankommet til tiden?

Book i masser af tid, og vi vil forsøge at få produktet til dig 2 dage før du går væk. Hvis det er 2 dage, før du går væk, og du ikke har modtaget det, skal du ringe eller sende os besked med det samme, så undersøger vi det for dig.

Jeg kan ikke længere returnere produktet til tiden.

Lad os vide. Besked os, eller ring til os, så kan vi hjælpe. Vi er her for at hjælpe.

Inkluderes leveringsomkostninger?

Ja, det er de også.

Jeg kan ikke komme til et posthus - hvordan kan jeg få teltet tilbage til dig?

Hvis du ringer til os eller sender os besked, kan vi altid arrangere at hente fra dig, men du skal give os besked.

Hvor kan du levere til?

Vi kan levere til enhver britisk adresse. Angiv leveringsadressen ved udtjekning.

Kan du levere direkte til min campingplads?

Det er meget sandsynligt. Kontroller først med din campingplads, at de er i orden med at modtage leveringen, da de bliver nødt til at underskrive for det. Hvis de er det, skal du indtaste den adresse som din leveringsadresse. Du bliver nødt til at tage teltet fra campingpladsen bagefter for at returnere det til et postkontor.

Hvad hvis der ikke er noget, jeg vil låne?

Kontakt os. Hvis du ikke kan finde den rigtige ting, så kontakt os eller ring til os, så hjælper vi dog, hvad vi kan. 

 

 

 

 

-->