Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Picnic Club - Picnic for alle årstider

Picnics For All Seasons

Selv om picnics traditionelt handler om sommer og sandwich, er der ingen grund til, at du ikke kan ændre dem lidt. Gør din picnic mere interessant og giv det et tema - du kan tempe din mad, hvad du har på dig og endda hvor du har din picnic. Her er blot nogle ideer:

 

januar - Sund Picnic

Everyones New Year resolution er at forsøge at leve en sundere livsstil. Så hvorfor ikke sparke starten på året den rigtige vej (før det hele uundgåeligt bliver pæreformet). Basér din picnic omkring sunde fødevarer. Du kan endda integrere en træning før din picnic, så du kan retfærdiggøre en anden sandwich eller to.

 

Prøv nogle af disse sunde ideer fra Greatist - http://greatist.com/health/healthier-picnic-recipes

 

 

Hvis du har skotske rødder, kan du overveje en Burns 'Night Picnic på 25th Januar med en smule poesi læsning kastet i også.

 

februar - Valentins Picnic

Tag din partner og hovedet ned til din foretrukne romantiske stedet - hvor du først mødte eller du først kyssede, for eksempel. Vælg afrodisiaksiske fødevarer eller dem, der har en særlig betydning for parret af dig.

 

Pinterest er et godt sted for inspirerende opskrifter https: // uk.pinterest.com/lkrolison/a-valentine-picnic-to-go/

 

Alternativt, hvad med en Pandekage Picnic på Shrove Tuesday eller noget Oriental for at fejre kinesisk nytår?

 

 marts - Påske Picnic

Fingre krydsede, påske bringer solskin med det. Organiser en påske-tema picnic: kalkunsmad, varm krydseboller, simnel kage og selvfølgelig chokolade. En picnic efterfulgt af en påskeæg jagt er den perfekte måde at få børnene udenfor og nyde den friske luft.

Aussies kender en eller to ting om al fresco spise og der er nogle gode påskeopskrifter her http://www.bestrecipes.com.au/article/easter-picnic-a159.html

Mors dag falder normalt i marts i Storbritannien, så det er en god forandring at behandle din mor til en fabelagtig picnic. Alternativt, gå grøn på 17th med en St. Patrick's Day picnic.

 April - St. George's Picnic

Klæd dig og fejr alle ting britisk. Måske kan du gå for mad, der er rød eller hvid, eller vælg mad, der er iboende engelsk - asparges, svinekager, jordbær og fløde.

 

Her finder du nogle lige så mange britiske opskrifter http://www.essentially-england.com/traditional-english-recipes-picnic-food.html

Det er World Penguin Day den 25. aprilth - Prøv at gå sort og hvid sammen med en tur til den nærmeste zoo for at se disse sjove lille væsner.

 

 Kan - National Salad Month

Med to helligdage i maj er der masser af muligheder for at spise al fresco. Det er også en god tid på året, med bluebells blomstrende og lam springende overalt. Tid til at tænke på sundere spisning med høflighed af National Salad Month.

Mad og vin har nogle gode opskrifter til make-ahead salater - http://www.foodandwine.com/slideshows/make-ahead-picnic-salads

For de sci-fi fans, kunne du gå inter-galaktiske på maj 4th og har en Star Wars picnic.

 juni - BBQ Picnic

Det er kendt som flammende juni, og det er her, når Storbritannien ofte er det varmeste. Pak en grill som vores X og gå til baghaven, stranden eller hvor som helst der giver dig mulighed for at BBQ.

Vi elsker disse ideer, da de ikke kun er lækre, de er også sundere http://www.eatingwell.com/recipes_menus/recipe_slideshows/summer_bbq_picnic_foods_made_healthier

 

Der er masser af mærkelige festligheder i juni, herunder Dairy Lovers og Turkey Lovers måned. Glem ikke faderens dag også.

 

 juli - Uafhængighedsdag

Selvom de fejrer at slippe af med briterne, 4th Juli er en stor undskyldning for at få en picnic. Hotdogs, stegt kylling og corn-on-the-cob er bare nogle af de fingerslickende mad, du kan pakke eller vælge et rødt, hvidt og blåt tema i stedet.

Du vil ikke være i stand til ideer til amerikansk picnic mad her http://www.food.com/topic/independence-day-picnic

Hvis du er mere europæisk i din smag, så hvorfor ikke vælge en Bastille Day picnic på 14th Juli og gå alle franske.

 

 

august - Festival Picnic

Det Forenede Kongerige er overrasket over alle slags festivaler og udendørs koncerter i august. Du kan dog være fræk og finde et sted at nyde goings-on uden at skulle betale billetprisen. Aften picnics ser fyrværkeri er altid en godbid.

BBC har nogle gode ideer til festival picnic mad http://www.bbc.co.uk/food/collections/festival_recipes

Venstrehåndtagere kigger i denne måned med venstrehånders dag. Prøv at spise din picnic mad ved hjælp af din venstre hånd.

 

 

 

september - Bedre morgenmadsmåned

Hvorfor ikke gøre noget helt andet og have en picnic morgenmad? Stå op tidligt, se solen stå op med bacon og æg sandwich og en kolbe kaffe.

Hvis du vil gå en bedre, prøv nogle af disse muffins og smoothie opskrifter http://www.foodnetwork.co.uk/recipe/breakfast-course--picnic-occasion.html

Ostepizzadag og læse en bogdag finder sted i september. Hvorfor ikke klæde dig som din favorit bog karakter og bestille Dominos for en simpel picnic mulighed.

 

oktober - Halloween Picnic

Hvor er det skøreste sted for en picnic? Klæd dig op og lav en picnic komplet med uhyggelig mad. Afslut med trick eller behandling, og du behøver ikke tage noget sødt med dig på din picnic.

Devilishly gode ideer til Halloween picnic billetpris http://www.parenting.com/gallery/eerie-edibles-halloween-snacks

Hvis du leder efter noget, der ikke er så højt, hvorfor ikke have en pengeopkrævning picnic til Brystkræftmedvetenhedsmåned?  

 

november - Bonfire Night Picnic

Hot drinks, karamel æbler, tæpper, endeløse lag tøj, og selvfølgelig et bål. Uanset om du holder din egen fest i din have eller går til en organiseret begivenhed, er mad en vigtig del af Guy Fawkes nat.

Vi er tilbage på Beeb for disse sizzlere http://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/what-pack-bonfire-night-picnic

Det er også jordnøddesmørne måned - hvad med at finde så mange salte og søde opskrifter, kan du finde den funktion jordnøddesmør?

 

december - Boxing Day Picnic

Gå af alt det Festlige overskud og kreativt brug juledagets venstre overs til en familie picnic. Du kan organisere en skattejagt for børnene for at finde små gaver for at holde julesindet i tankerne.

Alternativt kan du rejse ned under for en vis inspiration til forskellige julegave ideer http://allrecipes.com.au/how-to/23/christmas-picnic-ideas.aspx

Før den store dag kan du tage børnene i en picnic for at fortælle dem om den rigtige historie om jul eller at skrive deres julekort. Det er også National Chocolate Covered Anything Day, så du kunne få en picnic baseret udelukkende på chokolade. Nu lyder det som en god ide til os.

 

 Gå tilbage til OLPRO PICNIC CLUBs hovedside.

 

-->