Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Picnic Club - De bedste steder at picnic

 

 

 

Avon Valley Country Park

Hvor : Bristol

Din familie vil bestemt arbejde med en appetit i Avon Valley Country Park. Denne landspark dækker 50 hektar smukt landskab ved floden Avon og har masser at tilbyde både børn og voksne. Børn vil elske eventyrparken, som har en milelang juniorkurs, og hvis du ønsker en mere afslappende dag, er der fredelige stier ved floden at gå med smukke picnicpladser undervejs.

Web : Avon Valley Country Park

 

Wellington Country Park

Hvor : Berkshire

Wellington Country Park ligger i 350 hektar smukt landskab i Hampshire, hvilket gør det til et perfekt picnicsted at nyde med din familie. Børnene vil elske miniatyrbanen, eventyrlegepladsen, gigantiske slanger og stiger, legespor og skøre golf, og de smukke naturstier og vandreture ved søen gør en perfekt afslappende dag. Der er også grillpladser og campingområder, hvis du vil forlænge dit ophold.

Web : Wellington Country Park

 

 

Beecraigs Country Park

Hvor : Vest lothian

Beecraigs Country Park i Skotland er et fantastisk sted til en familie dag ud. Beecraigs ligger i Bathgate Hills tæt på byen Linlithgow, og strækker sig over 913 hektar og er et idyllisk picnicsted samt tilbyder en lang række udendørs aktiviteter, herunder bueskydning, kano, kajak, orientering og skiløb. Der er også en smuk hjortefarme og fiskeri, samt en camping- og campingplads, så du kan blive et par dage og nyde alt, hvad parken har at byde på.

Web : Beecraigs Country Park

 

Ragley Hall

Hvor : Warwickshire

Besøg den pragtfulde Ragley Hall, hjemsted for Marquess og Marchionesse af Hertford i næsten 350 år. Ragley Hall ligger inden for 400 hektar legeplads og er det perfekte picnicsted og en familiedag. Der er en Kids Zone, legeplads med 3D-labyrint, trampolin og klatrestativer og et fredeligt picnicområde ved søen, hvor du måske kan se et par påfugle strejfe rundt.

Web : Ragley Hall

 

 

Barafundle Beach

Hvor : Pembrokeshire

Denne lidt kendte walisiske strand er blevet beskrevet som den bedst bevarede hemmelighed i Pembrokeshire og er blevet rangeret blandt de bedste strande i verden. Denne lille, rene og rolige strand har klitter, et konstant dråbe i havet og vidunderlige klippebassiner og huler, som børn kan udforske, når tidevandet er gået ud. Det er det perfekte picnicsted for hele familien, og et der får dig til at vende tilbage igen og igen.

 

Somerset House

Hvor : London

Hvis du vil undslippe travlheden i London for en picnic med din familie, er Somerset House stedet at gå. Dette neoklassiske palads fra det 18. århundrede har en enorm gårdhave, hvor du kan sidde og slappe af, og der er masser af plads til børn at løbe rundt - de vil elske at dukke ind og ud af springvandene. Når du er færdig med at spise, kan du kigge rundt i den spektakulære bygning og udstillingerne og samlingerne inde.

Web : Somerset House

 

 

Avebury Stone Circle

Hvor : Wiltshire

For mere usædvanlige picnicpladser, gå til Avebury, hvor du kan have din picnic midt i en 4.000 år gammel stencirkel - den største i Europa. Avebury Stone Circle omfatter en del af landsbyen Avebury. Besøg museet i Barnegalleriet, hvor interaktive og audiovisuelle skærme bringer liv til historien om stenene og de mennesker, der stræber efter at afsløre deres fortid - en fascinerende dag for hele familien.

Web : Avebury Stone Circle

 

Clywedog Valley & Trail

Hvor : Wrexham

Clywedog Valley & Trail er en 7-mils vandresti, oversat med picnicpladser, hvor du og din familie kan stoppe og slappe af. Stop ved Minera Lead Mines - et vidnesbyrd om områdets industrielle arv med et motorhus, overfladearbejde og et lille museum. Langs stien finder du en gigantisk genopbygning af en muldvarpstunnel, komplet med orme og et legeplads, så der er ingen fare for, at de keder sig.

 

 

 

Horniman Gardens

Hvor : London

Horniman Gardens ligger ved siden af ​​det fantastiske Horniman-museum og er et vidunderligt sted for en familiepiknik. Den 16 mål store have byder på spektakulær udsigt over London og viser gratis shows for børn på båndbånd i sommermånederne. Bagefter tager børnene med på museet, hvor en komplet vifte af begivenheder og aktiviteter finder sted for forskellige målgrupper, herunder historiefortælling og kunst- og håndværkssessioner for børn, og kurser og workshops for voksne.

Web : Horniman Museum & Gardens

 

Brownsea Island

Hvor : Dorset

Halvvejs langs Englands sydkyst, ved Poole i Dorset, er verdens næststørste naturlige havn. Lige inden for indgangen til denne havn ligger den største af dens fem øer, Brownsea Island. Dette var spejdernes fødested og er nu et smukt naturreservat. Børnene vil elske spejderudstillingerne og deltage i Smuglerens Trail til skattekisten, og der er en ny klippetop, der har skabt ideelle picnicpladser for hele familien at nyde.

Web : Brownsea Island

 

Gå tilbage til hovedsiden til OLPRO PICNIC CLUB

 

-->