Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Picnic Club - Picnics historie

Orden af ​​ordet

Ingen britisk sommer ville være komplet uden den traditionelle, forblæste picnic, med hele familien sammenkæmpet for husly på et tartan-tæppe. Men det er faktisk vores kusiner på tværs af kanalen, der kom med ideen.

Picnic stammer fra det franske ord - pique-nique, der oprindeligt betød 'en udflugt med mad'. Folk ville alle have mad sammen for alle at dele. Først i det 19. århundrede blev ideen udelukkende forbundet med at spise ude.

Pique betyder faktisk at afslappet spise eller plukke til mad, mens nique blev klæbet på simpelthen fordi det rimede af pique. Historikere har fundet henvisninger til pique-niques på andre sprog allerede i 1748 og på engelsk omkring 1800.



Historie af picnics

Udendørs højtider har været populært siden middelalderen, da der blev afholdt enorme banketter inden jagten. Men det var i den victorianske tid, at picnics virkelig blev moderigtigt - forfattere og malere hentede inspiration fra dem, og de vises i bøger af Dickens, Trollope og Jane Austen og malerier af Cezanne og Monet.

 

Før det var de udelukkende de riges rige. Men med fremkomsten af ​​dem som fru Beeton og hendes berømte bog, blev de tilgængelige for alle klasser, selvom de stadig var store anliggender.

 

 

I dag kan en picnic være så enkel som en hurtigt snappet sandwich og en pose med chips, som man kan lide al fresco ved frokosttid.

Gå tilbage til hovedsiden til OLPRO PICNIC CLUB.

 

-->