Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Vores ambassadører

OLPRO Produkter ser bedst ud, når de er ude i naturen og bliver brugt til deres fulde potentiale. For at vise dig dette har vi rekrutteret en dejlig gruppe af campister, campingvogne og campingvogne til at være OLPRO brandambassadører.

Nedenfor er en lille smule om dem, og links til deres blogs og sociale medier, hvor du kan se billeder og læse om deres eventyr med deres OLPRO Telte, Markiser og tilbehør.

Spring og spring

Hej! Mit navn er Matt Thomas. Jeg er freelance fotograf og filmskaber med base i Wirral, UK.
Min familie og jeg er enormt lidenskabelige med det fri og det hjem, der kan opnås. Vi bruger det meste af vores fritid på vej mod bakker og kyster over England og Nord Wales.
Jeg deler mine udendørs oplevelser, livsstil i hjemmet og balancen som en fungerende visuel kreativitet på www.skipandjump.co.uk
        blog

Camping med stil

Shell elsker alle ting at rejse og udendørs og er en naturelskende, behagelig camping-pige. Shell startede bloggen Camping med stil efter en alvorlig snowboardulykke, som efterlod hende med en brækket ryg. På trods af dette brugte hun naturens store udendørs og helbredende kraft til at hjælpe hende med at komme sig, og hun fortsætter med at tilbringe tid udendørs, når hun kan, dele sin kærlighed til camping og tilskynde andre til at tilbringe mere tid udenfor.

Fra svømning i åbent vand, snowboarding og kajakroning til gåture på bakker og meditation deler Shell sine rejser og mikroeventyr her på bloggen, og i forskellige publikationer, hun er skrevet til, har Shell en særlig interesse i at fremme trivsel og de mange fordele ved naturterapi.
        blog

Caravanning Mummy

Vi er en familie på 4 plus hund, Rachel, Lex, Benji, Toby og Hugo mini-gravhund.

Vi er nye inden for campingvogn i 2019, efter at vi købte vores allerførste campingvogn (ved navn Bailey) og startede på et kæmpe eventyr som familie. Vi dokumenterer det gode, det dårlige og det grimme ved campingvognslivet, når det sker!

Vi startede tilfældigt vores rejse med campingvogne, efter at Lex havde en idé, da han var på ferie på en spansk campingplads i en statisk campingvogn, der indeholdt touringpladser. Vores ultimative mål er at slå op deroppe i fremtiden og se ud over havet!
Et par dage efter hjemkomsten var vi på jagt efter den perfekte campingvogn i typisk britisk vejr med hældende regn. To måneder senere var vi de stolte ejere af en helt ny Bailey-campingvogn, intet som at springe i fødderne først!

Det har været en stejl læringskurve, og vi lærer stadig hver eneste tur, men vi elsker hvert sekund og kan ikke vente med at komme ud på turné i 2021, vi har planlagt vores yderligere tur ned til Cornwall i år!
       

The Coastal Mummy

Hej, mit navn er Rebecca og jeg er en mor til 3! Vi elsker udendørs eventyr og at lave familieminder.
At bo på North Norfolk-kysten har opmuntret os til at elske det fri og nyde det, der er omkring os.
Jeg startede min blog, The Coastal Mummy i 2016, og siden da har vi haft nogle fantastiske muligheder, og vi kan ikke vente med at arbejde med OLPRO og starte vores campingfamilieeventyr!
       blog

Flashpacking familie 

Vi er en familie på 4 med to unge, eventyrlystne drenge (som for det meste kan findes i huler, klatrer i træer eller klatrer op ad klippevægge). Før vi fik børn, rejste vi verden udførligt, inklusive en 12-måneders tur, der involverede 4 måneders vild camping gennem Afrika og 8 måneders overland gennem Indien, Nepal, Tibet, Kina og Sydøstasien.

Vi ville ikke stoppe med at rejse, når børnene kom sammen, så vi fortsatte bare. De har nydt eventyr i Sri Lanka, Jordan, Sydafrika og Island samt omfattende roadtrips gennem Europa.

For nylig realiserede vi en livslang drøm og købte vores første VW-autocamper. Vi gik ud på en episk 6-ugers biltur gennem Frankrig og Spanien og har planlagt meget mere UK-baserede eventyr. Børnene er bedst, når de er vilde og frie, og vi elsker, hvordan camping med børn giver det perfekte miljø til dette.

Vi elsker også at tage billeder og give ærlige beretninger om vores rejser for at hjælpe folk med at planlægge deres egne eventyr med børn. Alle vores rejsetips og -råd kan findes på vores blog - FlashpackingFamily.com
 
      

  

 

 

Ashford-familien

        
Vi er Ashford-familien, og vi har altid elsket det fri. I august 2020 efter at have gået glip af vores sommerferie og blev låst ned, besluttede vi, at vi ønskede at sikre, at vi udnyttede alle muligheder for at udforske, at vi kunne. Derfor lavede vi, hvad der viste sig at være vores livs investering og købte vores 2008, VW T5 Campervan.
Camperen har givet os mulighed for at udforske sydkysten og bo nogle gode steder. Børnene har svømmet vildt og har en nyfundet kærlighed til paddle boarding.
I 2021 har vi besluttet at skubbe den oversøiske sommerferie til side og er begyndt at planlægge vores sommereventyr til Skotland for at køre NC500. Vi tager tre uger ud af rotterløbet for at udforske de fantastiske steder omkring det nordlige Skotland, og vi kan ikke vente.
Vores instagram er meget aktiv med masser af videoer, fotos og anmeldelser af vores eventyr i Bertha, og vi er lige ved at starte vores Youtube vlog for at fange vores NC500 eventyr.
 
     

  

  

 

Mark Macfarlane

   

Hej mit navn er Mark, jeg bor i Skotland, hvor landskabet er fantastisk. 
Jeg har været vilde camping stort set hele mit liv, begyndt at gå ud med min afdøde far, og for ca. 6 år siden blev jeg diagnosticeret med en langvarig sygdom, der førte til 4 år af den værste rejse i mit liv. Cirka 2 år ind på den rejse begyndte jeg vilde camping igen, fordi jeg fandt, at det hjalp med min sygdom, og efter 4 år af den helbredte det mig mere eller mindre! Jeg går vandreture op i Skotlands bjerge og Lochs, jeg elsker at være ude i sneen, vintercamping for mig er den bedste type camping, jeg går også på campingpladser for en afslappende lejr og laver en bilcamping.
Mine mål er at campere i polarcirklen og gå over en gletsjer, se op til nordlyset mens du sover i et vinterlandskab.
Det gear, jeg bruger, er aldrig dyrt, men altid pålideligt og at være en vild autocamper som mig selv, det er alt hvad du har brug for.

Jeg er også en ivrig fotograf og elsker en udfordring der, jeg lægger nogle af mine billeder på Instagram og videoer på YouTube, jeg er også administrator af et par Facebook websteder, hvor medlemmerne tilbyder tip og viser deres billeder og videoer.

      

 

Colin Russell

Mit navn er Colin Russell, jeg er en ivrig vild camper, der ikke kan få nok af det store udendørs. Jeg er ude på vilde camping omkring Skotland hver weekend, hovedsageligt i Galloway-skoven, men kommer til nogle fantastiske steder over hele Skotland. Der er ikke noget bedre end at komme ud i naturen i stedet for at sidde i huset, du kan bare ikke slå det, det er godt for sjælen. 

Jeg laver også en masse lejrbål madlavning, som altid er populær såvel som lidt bakkevandring / vandreture.

      
 

 

Emma Witherford

Hej, jeg hedder Emma og er vokset op på Malvern Hills, jeg bor nu i Nottingham. Jeg har altid haft vandsport, og efter at være startet med kajaksejlads på floden Severn blev min opmærksomhed hurtigt henledt til Freestyle-kajaksejlads, som i det væsentlige er akrobatik i whitewater. Nu tæt på floden Trent træner jeg de fleste dage som en del af Team GB Freestyle Kayak Team. I øjeblikket træner jeg til ICF-verdensmesterskabet i 2021, der afholdes i Nottingham!

Jeg nyder at være udendørs og de fantastiske steder, jeg kan se fra floden og mennesker, jeg møder, både i Storbritannien og i udlandet! Kombinationen af ​​sejlads og at være udendørs er noget særligt, som jeg bestemt har bygget mange minder fra, der former den jeg er nu.

Tror Kenneth Graham havde ret, “Der er intet - absolut intet - halvt så meget værd at gøre som rod i bådene.”

       blog

 

Lisa Wells

Jeg er Lisa og mine hunde; Beast og Billy og jeg lever vores liv udendørs så meget vi kan. 

Vi bor på kysten af ​​Nord Wales og har Snowdonia Nationalpark som vores legeplads. Vi er utroligt heldige at være i stand til at kombinere vores kærlighed til det udendørs med kystvandringer, bjergvandringer og Stand Up Paddleboarding. Vi elsker også vilde camping; der er ingen pænere følelse end at blive krammet af 2 kugler af fnug i en sovepose på et bjerg summit , og udpakke døren til vores telt til en fantastisk solopgang.

      


 

Donna Van Senior

Hej, jeg er Donna Van Senior - AKA 'The Lady in the Orange Van' - Vandrer, vild camper og Crag Dancer.
I løbet af arbejdstiden er jeg en mild, men nydelig fræk cateringassistent på et nordøstligt hospice.
I min time-off bliver jeg til en Super Me...Jeg elsker at være udendørs, solo vild camping i alle vædder 12 måneder om året og begynder med et øjeblik opmærksomhed i min troværdige rustne Orange Van. Jeg laver underholdende udendørs videoer, der får folk til at smile. 
i 2019 campede jeg vilde i Lake District, Northumberland, The Cairngorms, Isle of Skye, De ydre Hebrider, Western Highlands og den østlige kyst af Skotland. Jeg elsker det, og jeg ser virkelig frem til at dele mine 2020-eventyr med OLPRO .

      

 Danielle 
Lisle

Jeg er Danielle (31), jeg bor i Newcastle upon Tyne med min mand Andy og min datter Alice, som for nylig blev to år. At bo i det nordøstlige giver os det bedste fra begge verdener; vi elsker at bo i byen, men nyder virkelig at vi kan være i et smukt landskab eller ved siden af ​​stranden på en kort køretur. At være tid sammen som familie er virkelig vigtigt for os og at komme ud og om er vores yndlings ting at gøre; vi nyder at gå, udforske nye steder og prøve nye steder til lækker mad!

Jeg arbejder næsten fuld tid som embedsmand og uden for det kan jeg godt lide at blogge; at skrive om alle aspekter af vores liv, inklusive familieliv, ting at gøre, spisesteder, DIY og interiør. Jeg har for nylig fokuseret min opmærksomhed på at renovere vores nye hjem og skabe en god plads til at opdrage min familie. Vores sommerplaner inkluderer masser af camping, at komme rundt i Storbritannien og bruge kvalitetstid som familie.

            


Zoe Turner

Vi er Zoe, Aron, Oliver, Finley og Molly. Vi er en almindelig familie, der kan lide at have ekstraordinære eventyr. Hver weekend udforsker vi det udendørs, enten vandreture, camping, vilde camping eller deltager i en aktivitet. Vi prøver os på hvad som helst, det være sig klatring, vandsport eller cykling. Vi kan bare lide at være aktive og eventyrlystne. Vores ferier består af at finde de lokale stier, og vores foretrukne måde at sove på er i et telt! Børnene elsker intet bedre end at sætte deres senge op og have en fakkel til at fortælle historier med. Du kan normalt fange os op ad et bjerg, i en skov eller omkring en sø, og 2020 er indstillet til at være et fantastisk år med eventyr for os. Vi sigter mod at gå Hadrians mur i slutningen af ​​juli og vil være op og ned i landet med vores HikerKidz-kampagne. Vi sigter mod at opmuntre børn til at komme udenfor og indstille gruppevandringer for børn til at deltage i det, vi gør bedst. Mere om dette kan findes på vores sociale kanaler.

         blog

 


Natalie Ray

Jeg er Natalie, en blogger og forfatter fra Worcestershire. Jeg er gift med to piger i alderen 5 og 7 år, en spændende hund og en fræk kat. Vi er en aktiv, udendørs familie, og jeg elsker især åbent vand svømning, selv om vinteren! Vi bruger så meget tid som muligt på at rejse rundt i Storbritannien i vores høje top Mazda Bongo varevogn med hunden på slæb.

            blog

 

Det Blackmore familie

Vi er Blackmore-familien, også kendt som "T4-familien", og vi har base i Somerset. Vi elsker at være ude og rejse over hele Det Forenede Kongerige, selvom vi ser ud til at tilbringe meget af vores tid i Cornwall og Syd-Wales.
Vi har slået lejr som en familie siden 2015 med at starte med et grundlæggende tunneltelt og derefter senere opgradere til et oppusteligt telt. I 2017 hyrede vi en campingvogn i en uge for at udforske Wales, og straks blev vi tilsluttet. Efter en masse kigge efter vores perfekte varevogn, købte vi et år senere vores campervan Gino, en Volkswagen T4 Transporter med en pop-top.
Siden da har vi udforsket så meget som muligt, ofte oprettet en "basecamp" med et drev væk markise og derefter ved hjælp af van til at komme ud og udforske det lokale område. I sommeren 2019 var vi væk i 10 ud af de 12 sommerhelger og rejste så langt som til Yorkshire i en lang weekend væk.
Vi er temmelig aktive på Instagram og har gennem det sidste år skabt et fantastisk antal kontakter med ligesindede eventyr, deling af råd og tip om de bedste steder at bo, aktiviteter at prøve, shows at deltage i og produkter at købe.

Vores planer for 2020 er at ramme veje og rejse op gennem landet og udforske ud over vores komfortzone. Vi leder altid efter forslag til, hvor vi skal hen, så kom i kontakt.

      

 

Nyomi Winters

Nomipalony.com er en etableret familie-livsstilsblog, der er vokset siden 2016. Nomipalony-blogs og vlogs indeholder mig selv - Nyomi (36), Papa Ginge (36) og vores to børn Arlo (8) og Lena (5). Vi er en lille Geordie-familie, der er kendt for at holde den reel og have en sans for humor. Hver forår og sommer kan vi godt lide at rejse rundt i det smukke UK i vores telt, og vi elsker især at campere på festivaler. Selv når vores børn (notorisk) ikke sov gennem natten (som overhovedet), sov de hele natten i et telt, hvilket sandsynligvis er en stor grund til, at vores familie elsker at campere så meget. I denne stadigt hektiske og online verden elsker vi intet bedre end at få lidt familie kvalitetstid og bremse livet ved at være udendørs og komme tilbage til det grundlæggende, alt sammen klappet sammen sovende under Stars .

               blog

Steve Stain

Jeg er amatør fotograf, der elsker vilde camping i bjergene. Jeg har også en vw camper, og de fleste weekender er jeg ude efter landskaber at fotografere. Jeg laver også en masse vild camping i camperen. 
Jeg har min egen YouTube-kanal, der registrerer mine eventyr.

Jeg har en OLPRO COCOON BREEZE Campervan Markise, windbreaks, redskabstelt, som jeg bruger i VW-weekenderne.

      

 

Caro Davies

Vi er familien Davies; Caro, Dickie og vores 6 år gamle tvillingedrenge Bertie og Cosmo. Vi har en lille campingvogn kaldet Dolly (i øjeblikket Dolly Mark III!), Som vi tager til festivaler og på campingture. Dolly har været katalysatoren for  mange fantastiske oplevelser; hun er helt sikkert mere som et familiemedlem (og et rigtigt hjem-fra-hjemmet) snarere end 'bare' en campingvogn. Jeg skriver om vores liv og eventyr på min blog 'The Twinkle Diaries'; inklusive vores campingvognsmykker, som har vist sig at være meget populære!

               blog

 

 

Lee Barton

Hej, jeg vidste ikke, at jeg var en 'udendørs person', indtil jeg var over 40 - det er bare det, jeg altid har gjort. Min barndom inkluderede masser af camping og fiskeri i Skotland, og det var min naturlige rejse, når ferien kom rundt - rejse, lejr, bakkevandring, lejr og hjemrejse. Jeg plejede at afvise overarbejde på arbejdet for at gå ind i Snowdonia og sætte pris på lyden af ​​stilhed på bakkerne, det var bare instinktivt at gøre det. Efter at have været selvstændig erhvervsdrivende i mange år sluttede jeg med at gå med min lidenskab med at sælge campingtilbehør og ekspeditions mad før jeg blev involveret i Nearly Wild Camping. Jeg tror på campingudstyr med god værdi, der er både veludviklet og overkommelig, og som min YouTube-kanal viser, har jeg gennemgået mange små telte, der er egnede til vildere camping.

    

 

Claire Hall

Vi er en familie på fire plus en hund, der har camping og campingvogne siden dagprik. Min yngste datter første tur var da hun var 13 dage gammel. Dengang havde vi en campingvogn, men vi er netop tilsluttet autocamper van samfundet med en VW T5 dags varevogn. Vi elsker friheden ved campingferier i Storbritannien og Europa og kan ikke vente med at slå af med van-livet. Min blog, Tin Box Traveller, deler alle vores tip til rejser med børn, herunder camping, campingvogn og autocampervogne samt en hel masse andre eventyr.

            blog

 
-->