Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Vender tilbage

 

OLPRO 30 dage uden tvivl tilbage

Inden for 30 dage kan du returnere ethvert produkt til os af en eller anden grund, undtagen hvis du har beskadiget produktet.

Hvis det skyldes, at du har ændret mening, bestilt ved en fejltagelse, ikke kan lide produktet, eller det er forkert størrelse, bedes du kontakte os og derefter sende produktet tilbage og sikre dig, at du inkluderer dit navn, ordreoplysninger og grund til returnering.

Hvis du gerne vil returnere et produkt af en grund, der ikke er et garantiproblem, skal du sende det tilbage til din egen pris.

Hvis vi har sendt dig det forkerte produkt, sender vi dig en returetiket for at returnere produktet.

OLPRO 365 Garanti

Hvis produktet er ankommet defekt, vil du blive bedt om at fotografere, men når det er aftalt, at det er dækket af garantien, vil du få tilsendt en returmærke for at returnere produktet. Hvis produktet er blevet beskadiget af dig selv eller ikke er dækket af garanti, bedes du besøge vores Reservedelsafdeling for reservedele eller kontakt os på sales @ OLPRO for yderligere hjælp. Vi vil altid hjælpe.

Hvis dit OLPRO produkt ikke er mere end 365 dage gammelt og har et garantiproblem, bedes du kontakte os købe klik her. Du bliver nødt til at vedhæfte fotos for at hjælpe os. Når du har udfyldt returneringsformularen, vil vi svare dig hurtigt, og du kan spore dit afkast.

For detaljerede oplysninger om OLPRO 365 garanti klik her

-->