Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Stand-Out Telte fra OLPRO

At købe et telt online kan være en hård beslutning at tage, da det er et af de vigtigste aktiver ved en campingtur. Når du køber et telt fra OLPRO , kan du imidlertid være sikker på, at du får et telt af god kvalitet. Vi designer og fremstiller alle vores produkter, så du altid får de bedste priser direkte fra os.

Hvilket type telt skal jeg købe?

Polerede telte
Alle vores polerede telte er udstyret med syet i grundark, masser af ventilation og flueskærme på alle døre og Windows . Disse telte er lette at montere, og de leveres med en overdimensioneret taske, så du ikke kæmper for at få det tilbage igen. Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 kajtelt i en række størrelser og former - så vi er sikre på, at du finder nøjagtigt, hvad du ønsker til din campingtur
Oppustelige telte
Hvis du køber et af vores oppustelige telte, vil du opdage, at de er lettere at slå op sammenlignet med traditionelle telte. Selv hvis du er nødt til at pumpe op 3 eller 4 luftbjælker, er det stadig garanteret at være meget hurtigere end poltelt. Desuden er holdbarhed og stabilitet i oppustelige telte uden sidestykke. Vi anbefaler at lindre noget af campingstresset ved at købe et holdbart oppusteligt telt af høj kvalitet fra OLPRO .
Telt tilbehør
Vi er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritid, så du kan være sikker på, at du får det bedste kvalitet tilbehør til telt online. Uanset om du har brug for OLPRO eller OLPRO , vil vi altid tilbyde unikt designede produkter, fantastiske priser og fremragende service.

 

 

Køb telte fra OLPRO online

Hvis du har brug for hjælp til at vælge eller købe et telt, så tøv ikke med at komme i kontakt. OLPRO teamet består af udendørs eksperter, der har designet og produceret camping- og autocampereudstyr af høj kvalitet siden 2011. Vi er bestemt eksperterne, når det kommer til telte, og vi er altid glade for at hjælpe.
Vi tilbyder et væld af telte i forskellige størrelser, former og farver, så vi er sikre på, at du finder nøjagtigt, hvad du har brug for din campingferie.
Kontakt os på +44 129 989 6959 eller e-mail sales@olpro.co.uk hvis du har brug for hjælp til at købe et telt online.
-->