Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Way

 

OLPRO Way
Teamet hos OLPRO arbejder sammen om at designe og skabe unikke camping- og udendørs produkter og arbejder hårdt for at sikre, at disse produkter er lette at købe over hele verden, og sælges til et bredest muligt publikum. Vi var trætte af at bruge og se produkter, der så kedelige, forældede ud og gjorde intet for at få camping til at føle sig spændende eller indbydende for potentielle entusiaster, så vi besluttede at introducere produkter, der ville ændre dette og skille sig ud. OLPRO Community består af mennesker, der nyder at være udendørs af en række forskellige årsager, fra erfarne campister og dagtripere til festivalbesøgere, autocampere og folk, der besøger sportsbegivenheder. At lytte til, hvad vores samfund har at sige, er nøglen til at sikre, at vores produkter udvikles for at give kunderne det, de har brug for. Vi sigter mod at sikre, at folk kan bruge den dyrebare tid, de har til at få mest muligt ud af det udendørs og leve nu.

Skille sig ud
Vi er fed i hvad vi gør, hvad vi prøver og hvad vi tilbyder. Vi er her for at skille os ud.Vi er fokuseret på vores brand, på vores opmærksomhed om vores brand, og hvad vores brand betyder for mennesker. OLPRO betyder Stående Out, OLPRO viser Trust, OLPRO er teknisk og vidende. Vi skiller sig ud i vores design og i den måde, vi fungerer på. Vi udvikler tillid gennem kommunikation og gør det let for folk at tale med os. Vi demonstrerer de tekniske egenskaber ved, hvad vi gør, og tilbyder viden til vores samfund.

Meddelelse
Kommunikation er nøglen til at få tillid hos kunderne, både nye og vende tilbage. Som et brand stopper vi aldrig med at tale med folk, men vi lytter altid mere. Denne meddelelse fører til innovation. Vi tager risici inden for de produktområder, vi er kendt for, og eksperimenterer. Vi innoverer og skaber nye produkter. Der er et konstant ønske om innovation. Vi sigter mod at forenkle vores processer, hvilket gør alt lettere for kunder og for os.
-->