Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Garanti og returnerer Betingelser og vilkår

OLPRO 30 dages returret uden retur, 365 dages garanti og 2-års lærredsgaranti detaljer

 

Vi ønsker at købe fra os skal være enkelt og let som muligt og for at sikre dig, at du er tilfreds med dit køb. For at gøre dette har vi oprettet en 30 dages returret samt vores 365 dages garanti. Fra 1st I februar 2020 tilbyder vi nu et ekstra år på toppen af ​​vores 365 dages garanti for vores OLPRO lærredsprodukt (dette inkluderer alle telte og campingvogne markiser).

Dette betyder, at alle telte og campingvogne markiser er dækket af en 2-års garanti, hvis de købes efter 1. februar 2020.

Hvis du er utilfreds med dit produkt eller ved en fejl, skal du følge nedenstående trin, så vi kan løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Det er vigtigt, at du tjekker alle produkter, før du går væk. 

Vi har også sammensat følgende, som kan hjælpe med alle spørgsmål, du har, hvis dit telt eller markise ser ud til at have et problem:

https: //www.olpro.dk / sider / fælles-spørgsmål

Og en funktion til, hvordan man undgår kondens:

https: //www.olpro.dk / blogs / news / how-to-undgå-kondens-i-din-telt

Vi har gjort dette, fordi vi anerkender, at mange mennesker ønsker mere information om, hvordan man beskytter mod kondens, og også fordi vi får nogle opkald fra folk, der er bekymrede for vand i teltet, hvilket viser sig at være kondensation - så jeg håber, at de hjælper .

  

Hvis du har købt dit produkt inden for de sidste 30 dage:

Hvis du har købt noget fra os i de sidste 30 dage, og du vil returnere det til en fuld refusion, kan du. Vi kan tilbyde fuld kredit / refusion, eller vi kan bytte produkt til en ny eller en anden farve.

 

Vi kan ikke tilbyde refusion eller udskiftning, hvis produktet er blevet beskadiget (ikke fabrikantens fejl) eller ikke er i en videresælgende stand, som f.eks. Det er blevet brugt. Dette inkluderer våde eller snavsede produkter og produkter med manglende dele. Returner aldrig et produkt, der er vådt eller snavset ind under alle omstændigheder, da det ikke refunderes og vil blive returneret tilbage til dig i samme stand.

 

For at returnere et produkt, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående link og sørge for, at du inkluderer alle dine detaljer og årsag til returnering. Hvis du ikke informerer os om en tilbagevenden, vil det medføre forsinkelser i håndteringen af ​​det.

 

Hvis du returnerer et produkt inden for 30 dage, fordi du ikke ønsker det, eller det ikke var som forventet, bliver du nødt til at betale returvognen.

Hvis du returnerer et produkt inden for 30 dage på grund af en producentfejl, har du ret til en udskiftning. Vi betaler for returomkostningerne og afsendelse af det nye produkt. Se nedenfor for flere detaljer om vores 365-dages (og 2-års lærred) garanti. 

kontakt os 

Hvis dit produkt stadig er inden for garantiperioden (2 år til campingvognes markiser og telte, 365 dage i alt andet):

Alle OLPRO produkter er designet og fremstillet til den krævende standard på vores flere fabrikker og testes under de relevante betingelser og vilkår for brug. Alle OLPRO produkter er omfattet af vores 365 dages garanti og udvidet lærred garanti. Garantien dækker produktionsfejl ved køb af produktet. Disse potentielle fejl kan være i delene, materialerne i produktet eller udførelsen. Garantien dækker også produktets funktionalitet til dets normale brug. Vi er ikke ansvarlige for yderligere omkostninger forårsaget af et garantiproblem.

 

OLPRO 365-garantien dækker dig i 12 måneder fra købsdagen, men de fleste af de potentielle garantiproblemer gælder for problemer, der vil opstå før første brug. Derudover har vi tilføjet et ekstra år til din lærredproduktgaranti. Så du kan slappe af ved at vide, at dit lærred er beskyttet i et ekstra år øverst.

 OLPRO 365 & Den udvidede lærredgaranti dækker ikke teltstænger / bjælker eller vindstænger eller funktionsfejl i noget stof eller komponent, der er forårsaget af forkert eller urimelig brug eller manglende vedligeholdelse. Ulykker som skader på grund af kraftigt vejr / vind, forkert ompakning af produkter eller naturlig nedbrydning på grund af sollys dækkes ikke.

Der kan ikke kræves noget følgetab under denne garanti. For at hjælpe dig med at beskytte dig mod tab anbefaler vi altid, at du tester alt, hvad du har købt i god tid, før du går væk. Denne garanti påvirker på ingen måde dine statuerede rettigheder. Se nedenfor for alle salgsbetingelser fra dette websted.

For at få et garantibevis skal du kontakte din forhandler først. Dette er den person, fra hvem du købte din vare. De vil rådgive dig om det bedste handlingsforløb.

Hvis du har købt produktet fra vores websted, bedes du kontakte os ved at klikke på Kontakt os øverst på siden.

Før du gør det, skal du kontrollere disse ofte stillede spørgsmål for at se, om de hjælper.

https: //www.olpro.dk / sider / fælles-spørgsmål

 

Hvis du er uden for garantiperioden:

Hvis du ikke ligger uden for din garantiperiode, eller hvis du har beskadiget produktet eller har brug for en udskiftningsdel, kan du kontakte os, og vi kan rådgive, hvordan du selv reparerer produktet. Du kan også købe reservedele fra vores hjemmeside.

Reservedele og reservedele

 

Bemærk venligst: Hvis et produkt returneres til os vådt, accepterer vi det ikke. Efter modtagelse af et vådt produkt bliver det fotograferet og returneret til dig uden at blive testet eller repareret.

 

Hvis du har brug for at kontakte os:

Vi vil altid hjælpe. Du kan tale med os direkte via online chat mellem 9:00 og 17:00 hver hverdag (bortset fra helligdage og helligdage). Dette findes i bunden af ​​hjemmesiden.

Du kan ringe til os 01299 896959 i de samme timer.

Hvis du ringer uden for Det Forenede Kongerige, skal du ringe 00441299 896959 eller e-mail til sales@olpro.co.uk. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Du kan også skrive til:

OLPRO
KDO Business Park
Lille Witley
Worcestershire
WR6 6LG.

Vi har også en omfattende FAQ sektion

Alle produkter inden for deres garantiperiode byttes som et lignende produkt til et nyt produkt. Hvis det kun er et lille problem, eller hvor noget kan udskiftes, kan vi vælge at sende den pågældende del i modsætning til det fulde produkt for at spare dig for at skulle returnere produktet fuldt ud. Et eksempel på dette ville være, hvis et indre telt blev beskadiget - vi ville være i stand til at sende et nyt indre telt i stedet for at bytte hele produktet.  

Det er altid nemmest, hvis du er i stand til at sende dig fotografier af potentielle problemer, så vi kan hjælpe hurtigt.

Som vejledning dækkes følgende skade ikke af din garanti for telte:

 • Generelt slid i længere tids brug.
 • Fejl i stoffet forårsaget af overdreven slid.
 • Vandindtrængning gennem stof som følge af UV-nedbrydning.
 • Vandindtrængning gennem sømme forårsaget af overdreven slidning af sømme.
 • Ødelagte lynlåse forårsaget af tvang, fastklemning eller forkert brug.
 • Over spændte / strakte sømme, der kommer fra hinanden.
 • Spænder udsat for unødig kraft eller slid.
 • Ødelagt bærepose, hvis den er overbelastet.
 • Eventuelle brud på teltstænger.
 • Eventuelle luftstråleskader eller brud
 • Sikkerhedsskader som følge af et stavbrud.
 • Sikkerhedsskader fra luftstrålebrud
 • UV-nedbrydning.
 • Kondens forårsages normalt af manglende ventilation.
 • Kommerciel brug af udlejningsfirmaer 

Hvis du returnerer et produkt, og det anses for at være et af ovenstående, er du ansvarlig for returneringsomkostningerne for det produkt.

forsendelse

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til:

OLPRO Ltd,
Enhed 6 KDO Business Park,
Lille Witley ,
WR6 6LG

Returner aldrig noget uden først at fortælle os, eller det vil forsinke behandlingen med dig.

Afhængig af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over 408,00 kr., skal du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare. Produktet forbliver din egnethed, indtil det er modtaget tilbage af os.

Du skal ikke returnere nogen vare, før du har fortalt os det via kontaktformularen, og vi har aftalt, eller du kan være ansvarlig for dets returomkostninger for dig.

Annullering af en ordre

Vi sender alle ordrer inden for 2 dage, så hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du fortælle os inden for 12 timer efter bestilling, og selv da kan vi ikke garantere, at produktet ikke er blevet sendt. 

 

Vilkår og Betingelser: 

Alle produkter er leveret af OLPRO Ltd, KDO Business Park, Little Witley , Worcestershire, WR6 6LG

Alle produkter mærket som OLPRO er designet og leveret af OLPRO og alle priser er inklusive moms. 

Disse vilkår og betingelser angiver det grundlag, hvorpå du kan bruge vores websted og placere ordrer på varer fra OLPRO Ltd. Ved at bestille varer fra OLPRO anses du for at have forstået og accepteret disse betingelser. Leverandøren af varerne featured er OLPRO , et firmanavn på OLPRO OLPRO Ltd, KDO Business Park, Little Witley , Worcestershire, WR6 6LG. Registreret nummer 07890917 (England og Wales). 

Leveringsomkostninger angives på købstidspunktet. 

Hvis du køber noget som en forudbestilling, vil prisen blive angivet som en forudbestillingspris, og resten skal betales inden levering.

Køb fra OLPRO debiteres den dag, hvor varerne købes ved check-out. Leveringsordninger foretages på samme tid. Ved eventuelle forudbestilte køb er det beløb, du bliver debiteret, dit indbetalingsbeløb. Den fulde betalingsbalance kræves inden ordrens udførelse. Hvis du betaler et depositum, vil en af ​​vores sælgere kontakte dig for at tage betalingsbalancen.

Alle datoer for genopbevaring er omtrentlige.  

Alle datoer for forudbestilling er omtrentlige, men vil altid bestræbe sig på at have dem så tæt som muligt. Generelt med alle forudbestilte datoer tillader ca. 2 ugers afdrag, da faktorer uden for vores kontrol kan påvirke den dato, hvor vi modtager containere fra vores fabrikker.

Din ordre på varer accepteres, og der oprettes en kontrakt mellem OLPRO Ltd og dig, når vi sender de varer, du har bestilt, og ikke før. En kontrakt dannes ikke på det tidspunkt, hvor betaling er overført fra dig af OLPRO , og heller ikke på det tidspunkt, hvor du modtager en e-mail fra OLPRO bekræfter modtagelse af din ordre. Indtil varerne er afsendt, kan ordren muligvis ikke accepteres af OLPRO men kan annulleres af dig. Undtagelser gælder for ordrer på personaliserede varer og varer foretaget på din ordre, som ikke kan annulleres af dig, når du har modtaget en e-mail-bekræftelse på, at din ordre er blevet modtaget; da sådanne varer og varer muligvis allerede er i produktion på grund af din ordre. Efter dannelsen af kontrakten OLPRO skal fortsat ejer alle varer bestilt før det har modtaget fuld betaling fra dig, selvom varen muligvis allerede leveret til dig.

Som virksomhed er det vores politik at tilbagebetale indskud for uafhentede eller uønskede varer eller i tilfælde af, at restbeløbet forbliver ubetalt.

Hvis du betaler fuldt ud, sender vi produktet inden for 3-4 dage, medmindre det tidligere er angivet, produktet er udsolgt og en oplagringsdato gives.

Hvis et produkt bestilles på en dag, skal du annullere inden kl. 14, den samme dag, ellers er det mere end sandsynligt, at produktet er blevet sendt. Vi vil gøre alt for at hjælpe i alle tilfælde, men når et produkt er sendt, kan vi ikke annullere ordren, uden at du sender produktet tilbage til os.

Du kan annullere din ordre op til 30 dage efter, at deres ordre er leveret, men når den er leveret, skal du returnere varen til os i samme stand, som du modtog den (se ovenfor).

Vores standard leveringstjeneste inden for Storbritannien er GRATIS. Du kan købe levering næste dag ved kassen, og alt for ordrer uden for Storbritannien bliver omkostningerne opkrævet ved kassen. Ring til os med eventuelle leveringsforespørgsler, eller hvis du har særlige krav.

I vores travle perioder kan vores standardleveringstjenester blive påvirket, specifikke leveringsoplysninger bekræftes på ordretidspunktet. Vær opmærksom på, at vejr og andre uforudsete omstændigheder altid kan have indflydelse på leveringstider, så lad os tid til at modtage en ordre, og hvis du er i tvivl, bedes du først tale med os.

Under sædvanlige omstændigheder vil alle ordrer, der er placeret før 14:00, blive sendt samme dag (på en ugedag eller på en mandag, hvis de bestilles i weekenden) på en 48 timers leveringstjeneste. For at sikre levering næste dag skal du vælge næste dag ved kassen. Hvis det ikke er sædvanlige omstændigheder, vil det blive angivet på produktet, eller vi vil give dig besked.

For spørgsmål kan du kontakte os mellem 9 og 17 mandag - fredag ​​på 01299 896959. Opkaldsprisen er et standardopkald.

Alle dine varer skal ankomme i perfekt stand, men hvis du modtager varer, der ser ud til at være defekte eller beskadigede, skal virksomheden underrettes inden for 24 timer efter modtagelse. Dette gælder for alle ting, der ser ud til at mangle, medmindre det er angivet på fakturaen, at varen i øjeblikket ikke er på lager. Hvis der ikke skal bruges genstande med det samme, anbefaler vi kunderne at kontrollere, at disse er modtaget i perfekt stand og i funktionsdygtig stand. Det er vigtigt at kontrollere produkter, før de går væk. Vi påtager os ikke ansvar for yderligere afholdte udgifter. Virksomheden vil gøre alt for at sikre, at din levering ankommer til tiden og intakt, vi påtager os ikke ansvar for yderligere udgifter, der er afholdt på grund af sene eller ufuldstændige leverancer.

Vi bestræber os på at sikre, at specifikationerne på dette websted er korrekte på udskrivningstidspunktet, men tekniske data, dimensioner og vægt fungerer kun som en vejledning. Nogle gange kan produktspecifikationer ændres, i sådanne tilfælde gør vi vores bedste for at informere dig, når du bestiller. Alle vores størrelser og målinger er omtrentlige, men vi prøver at sikre, at de er så nøjagtige som muligt. Ingen garanti er givet eller underforstået, at varer vil bekræfte i detaljerede detaljer til den offentliggjorte beskrivelse eller illustrationer.

Men hvis du modtager noget, du ikke ønsker, kan du vende tilbage inden for 30 dage.

Alle vores produkter er garanteret mod fabrikationsfejl i 12 måneder (vores 365 dages garanti) fra købsdatoen, medmindre andet er angivet. Hvis der opstår en fejl i denne periode, aftaler vi, at varen skal repareres eller udskiftes, efter at den er blevet inspiceret. Eventuelle leveringsomkostninger vil blive afholdt efter inspektion af varen. Se ovenfor for detaljerede garantioplysninger.

Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder som kunde.

Vores aftale med dig er baseret på engelsk lov, og de love, der finder anvendelse på denne aftale, er lovene i England og Wales.

Vi tilbyder en service via Hubbox, hvor du kan vælge en alternativ leveringsdestination, normalt ved hjælp af nærliggende detaillokaler til dig. Du kan finde ud af mere om Hubbox via deres hjemmeside på https://www.hub-box.com/shoppers/

Hubbox tager ikke produkter over 20 kg.

Klarna

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, vi tilbyder dig følgende betalingsmuligheder. Betaling skal ske til Klarna:

 • Betal ind 3

 • Betal senere

Yderligere information og Klarnas brugerbetingelser kan du finde her. Generel information om Klarna kan findes her. Dine personlige data håndteres i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas privatlivserklæring.

 

Rabatter

Rabatter gælder kun for produkter, der er mærket med OLPRO, medmindre dette er specificeret og kun fungerer i vores britiske butik.

Majortiet af produkter, der tilbydes på OLPROSHOP.COM eller på nogen af ​​vores internationale sider er OLPRO-produkter - designet af os og solgt til dig. Vi leverer dog lagerbeholdninger af andre produkter fra nøje udvalgte leverandører. Du vil opdage, at de fleste produkter på OLPROSHOP.COM og vores internationale websteder altid er nedsatte.

Enhver rabatkode, du måtte have for yderligere rabat, vil kun nogensinde blive anvendt på OLPRO-produkter på webstedet og ikke på noget andet mærke.

Alle rabatter gælder kun for køb i Storbritannien fra vores britiske websted, der findes på www.olproshop.com. På grund af den måde, de arbejder på, kan vi ikke tilbyde rabatter på vores internationale websteder, jeg er bange for.

 

Registreret nummer (I England): 07890917

Momsregistreringsnummer: GB130 6769 16

-->