Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Garanti og returnerer Betingelser og vilkår

OLPRO 30 dages returret uden retur, 365 dages garanti og 2-års lærredsgaranti detaljer

.

.

Vi ønsker at købe fra os skal være så simpelt som muligt og sikre, at du er tilfreds med dit køb. For at gøre dette har vi oprettet en 30 dages returret samt vores 365 dages garanti. Pr. 1st Februar 2020 tilbyder vi nu to års garanti på vores OLPRO lærredsproduktprogram (dette inkluderer alle telte og campingvogntelt) - Alle produkter købt inden 1. februar 2020 er stadig dækket af 12 måneders garanti. Ud over dette tilbyder vi også en udvidet garanti, der kan købes på individuelle produkter gennem vores partnere CPS, for mere information se her
.
Alle OLPRO-produkter er designet og fremstillet efter krævende standarder på vores mange fabrikker og er testet under passende betingelser og brugsvilkår. Alle OLPRO-produkter er dækket af vores 365 dages garanti og udvidede lærredgaranti i op til 2 år. Garantien dækker produktionsfejl ved køb af produktet. Disse potentielle fejl kan være i delene, produktets materialer eller udførelsen. Garantien dækker også produktets funktionalitet til normal brug. Vi er ikke ansvarlige for yderligere omkostninger forårsaget af et garantiproblem.
.

 

OLPRO 365-garantien dækker dig i 12 måneder fra købsdagen, men de fleste af de potentielle garantiproblemer gælder for problemer, der vil opstå inden første brug. Vi har tilføjet et ekstra år til din lærredsproduktgaranti. Så du kan slappe af ved at vide, at dit lærred er beskyttet i yderligere et år ovenpå.

OLPRO 365 & Den udvidede lærredgaranti dækker ikke teltstænger / bjælker eller vindstænger eller funktionsfejl i noget stof eller komponent, der er forårsaget af forkert eller urimelig brug eller manglende vedligeholdelse. Ulykker som skader på grund af kraftigt vejr / vind, forkert ompakning af produkter eller naturlig nedbrydning på grund af sollys dækkes ikke.

.

Intet følgetab kan kræves under denne garanti. For at hjælpe dig selv med at beskytte dig mod eventuelle tab Vi anbefaler altid, at du tester alt, hvad du har købt i god tid, inden du går væk - Enhver fejl skal opdages på dette tidspunkt. Denne garanti påvirker på ingen måde dine statuære rettigheder. Se nedenfor for fulde salgsbetingelser fra dette websted.

/

For at få et garantibevis skal du kontakte din forhandler først. Dette er den person, fra hvem du købte din vare. De vil rådgive dig om det bedste handlingsforløb.

.

Hvis du har købt produktet fra vores websted, bedes du kontakte os ved at klikke på Kontakt os øverst på siden. Det tilrådes, at du sender os en e-mail, før du ringer.

.

Før du gør det, skal du kontrollere disse ofte stillede spørgsmål for at se om de hjælper. Vi har sandsynligvis besvaret spørgsmålet inden for disse.

/

Vi har også en omfattende Ofte stillede spørgsmål.

.

Det er meget let at forveksle lækage med kondens. Kondens er banen i campisternes liv. Vi har sammensat følgende artikel om, hvordan man undgår kondens:

https: //www.olpro.dk / blogs / news / how-to-undgå-kondens-i-din-telt

.

Vi har gjort dette, fordi vi erkender, at mange mennesker ønsker mere information om, hvordan man kan beskytte mod kondens, og også fordi vi modtager nogle opkald fra folk, der er bekymrede for vand i teltet, der viser sig at være kondens - så jeg håber, at de hjælper .

.

Alle produkter inden for deres garantiperiode byttes som et lignende produkt til et nyt produkt. Hvis det kun er et lille problem, eller hvor noget kan udskiftes, kan vi vælge at sende den del i modsætning til det fulde produkt for at spare dig for at skulle returnere produktet fuldt ud. Et eksempel på dette ville være, hvis et indertelt blev beskadiget - vi ville være i stand til at sende et nyt indertelt i modsætning til at bytte det fulde produkt.

.

Det er altid nemmest, hvis du kan sende fotografier af eventuelle problemer, så vi kan hjælpe hurtigt.

Som vejledning dækkes følgende skade ikke af din garanti for telte:

 • Generelt slid i længere tids brug.

 • Fejl i stoffet forårsaget af overdreven slid.

 • Vandindtrængning gennem stof som følge af UV-nedbrydning.

 • Vandindtrængning gennem sømme forårsaget af overdreven slidning af sømme.

 • Ødelagte lynlåse forårsaget af tvang, fastklemning eller forkert brug.

 • Over spændte / strakte sømme, der kommer fra hinanden.

 • Spænder udsat for unødig kraft eller slid.

 • Ødelagt bærepose, hvis den er overbelastet.

 • Eventuelle brud på teltstænger.

 • Eventuelle luftstråleskader eller brud

 • Sikkerhedsskader som følge af et stavbrud.

 • Sikkerhedsskader fra brud på luftstråler

 • UV-nedbrydning.

 • Kondens (normalt forårsaget af manglende ventilation).

 • Kommerciel brug af udlejningsfirmaer

 • Stormskader

Hvis du returnerer et produkt, og det anses for at være et af ovenstående, er du ansvarlig for returneringsomkostningerne for det produkt. 

Vores garanti, som den af ​​andre teltmærker, som du ville forvente, tilbyder ikke nogen garantidækning for skader forårsaget af produkter eller sikkerhedsskader på personlige ejendele forårsaget af kraftig vind og vejrforhold.

.

Det er kundernes ansvar at kontrollere vejrudsigter og opdateringer for at sikre en sikker og problemfri ferie. Så meget som vi elsker at campere, og ferien er reserveret på forhånd, desværre er der forhold, hvor kunden skal bruge sund fornuft og træffe beslutningen om enten at fortsætte under urimelige forhold og risikere skader eller den uheldige beslutning om at afskære ferien eller søge alternativ indkvartering indtil vejret er forbedret til et passende og sikkert miljø at campere.

.

Det er ikke tilfældet, at nogen kan bruge et produkt, beskadige det og derefter forvente, at det udskiftes.

,

Nyttigt link:

https://www.campetent.com/tent-camping-grand-wind-scale.html

.

Hvis du har købt dit produkt inden for de sidste 30 dage:

,

Hvis du har købt noget fra os inden for de sidste 30 dage, og du vil returnere det til fuld refusion, kan du. Vi kan tilbyde en fuld kredit / refusion, eller vi kan bytte produktet mod en ny eller en anden farve.

Vi er ikke i stand til at tilbyde en refusion eller udskiftning, hvis produktet er blevet beskadiget (ikke producentens fejl) eller ikke er i en videresalgsbar stand, som det er blevet brugt. Dette inkluderer våde eller snavsede produkter og produkter med manglende dele. Du må aldrig returnere et produkt, der er vådt eller snavset, da det ikke refunderes og returneres til dig i samme stand.

.

For at returnere et produkt, bedes du kontakte os ved at klikke på kontakt os øverst på siden eller e-maile os ved hjælp af sales@olpro.co.uk og sørg for at medtage alle dine oplysninger, inklusive ordrenummer, eventuelle fotografier, du måtte have, og grund til returnering.Hvis vi ikke informerer os om tilbagelevering, kan det medføre forsinkelser i håndteringen af ​​det.

Hvis du returnerer et produkt inden for 30 dage, fordi du ikke ønsker det, eller det ikke var som forventet, bliver du nødt til at betale returvognen.

 
Hvis du returnerer et produkt inden for 30 dage på grund af producentens fejl, har du ret til en erstatning. Vi betaler for returomkostningerne op til det fulde beløb på 129,00 kr.. Hvis din retur er citeret mere end 129,00 kr., bedes du kontakte vores kundeserviceteam og anmode om en afhentning af den vare, som du derefter får faktureret 129,00 kr. til. Hvis dit produkt er under 2 kg, refunderer vi returforsendelsen op til 43,00 kr.. Vi anbefaler, at du sender en sporet tjeneste eller opbevarer porto, hvis sporing ikke er relevant. Vi dækker også omkostningerne ved afsendelse af det nye produkt. Se ovenfor for flere detaljer om vores 365 dages garanti (og 2 års lærred).
 

.

Hvis dit produkt stadig er inden for garantiperioden (2 år for campingtelt og telte (fra 1. februar 2020), 365 dage for alt andet):

.

For at returnere et produkt under garanti, bedes du kontakte os ved at klikke på kontakt os øverst på siden eller e-maile os ved hjælp af sales@olpro.co.uk og sørg for at medtage alle dine oplysninger, inklusive ordrenummer, eventuelle fotografier, du måtte have, og grund til returnering. Hvis vi ikke informerer os om tilbagelevering, kan det medføre forsinkelser i håndteringen af ​​det.

Desværre kan vi ikke tilbyde en refusion, da standardreturperioden nu er udløbet.

Vi tilbyder dog reparation eller udskiftning, hvilket betyder, at vi samler varen fra dig og inspicerer produktet for produktionsfejl.

Efter inspektion træffer garantiteamet beslutningen om at reparere eller udskifte produktet.

Sørg for, at alle genstande i det defekte produkt returneres. Hvis et telt eller fortelt returneres, skal du sørge for at pumpe, pinde, bjælker / stænger også er inkluderet.

**BEMÆRK VENLIGST- Vi kan ikke acceptere genstande, der er meget snavsede eller våde. Dette skyldes sundheds- og hygiejneårsager. Hvis produktet modtagesd tilbage i denne tilstand, det vil blive returneret til dig, så du kan vende tilbage senere, når det er tørt for egen regning *

.

Hvis du er uden for garantiperioden:

Hvis du er uden for din garantiperiode, eller hvis du har beskadiget produktet eller har brug for en udskiftningsdel, kan du kontakte os, og vi kan rådgive, hvordan du selv reparerer produktet. Du kan også købe reservedele fra vores hjemmeside.

Reservedele og reservedele

.

Returnering af dit produkt for egen regning

Returner aldrig noget uden først at kontakte os, ellers vil det medføre en forsinkelse i behandlingen af ​​dig.

Du kan rådgive os via kontakt os-linket øverst på siden eller via e-mail sales@olpro.co.uk. Når vi har aftalt returneringen, skal du sende produktet til;

.

OLPRO Ltd.

.

Enhed 6 KDO Business Park

.

Lille Witley

.

Worcestershire

.

WR6 6LG

 

Hvis du returnerer en vare over 429,00 kr., bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager din returnerede vare. Produktet forbliver din ejendom, indtil det er modtaget tilbage af os. Vær venlig Bevis porto.

 

Annullering af en ordre

Vi sender alle ordrer inden for 2 dage, så hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du rådgive os inden for 12 timer efter bestilling, og selv da kan vi ikke garantere, at produktet ikke er sendt.

Hvis du har brug for at kontakte os.

Vi vil altid hjælpe. Du kan tale med os direkte via online chat mellem kl. 9-17 og hver hverdag (undtagen helligdage og helligdage). Dette kan findes nederst på hjemmesiden.

Du kan ringe til os på 01299 896959 i de samme timer. Vores telefonlinjer er ofte travle, så vi anbefaler altid e-mail. Hvis du har sendt en e-mail, er det ikke nødvendigt at følge op med et opkald.

.

Du kan også e-maile til sales@olpro.co.uk og vi vil svare dig hurtigst muligt.

 

Vores adresse er:

.

Olpro Ltd.

.

KDO Business Park

.

Lille Witley

.

Worcestershire

.

WR6 6LG

 

Vilkår og Betingelser:

Alle produkter leveres af OLPRO Ltd, KDO Business Park, Little Witley, Worcestershire, WR6 6LG.

Alle produkter mærket som OLPRO er designet og leveret af OLPRO og alle priser er inklusive moms.

Disse vilkår og betingelser angiver det grundlag, hvorpå du kan bruge vores websted og placere ordrer på varer fra OLPRO Ltd. Ved at bestille varer fra OLPRO anses du for at have forstået og accepteret disse betingelser. Leverandøren af varerne featured er OLPRO , et firmanavn på OLPRO OLPRO Ltd, KDO Business Park, Little Witley , Worcestershire, WR6 6LG. Registreret nummer 07890917 (England og Wales).

Leveringsomkostninger angives på købstidspunktet.

Hvis du køber noget som en forudbestilling, vil prisen blive angivet som en forudbestillingspris, og resten skal betales inden levering.

Køb fra OLPRO vil blive opkrævet den dag, hvor varerne købes ved udtjekningen. Leveringsaftaler foretages på samme tid. Ved ethvert køb af forudbestilling er det beløb, du vil blive opkrævet, dit depositum. Den fulde betalingsbalance er påkrævet, inden ordren gennemføres. Hvis du betaler et depositum, vil en af ​​vores sælgere kontakte dig for at tage betalingsbalancen.

Alle datoer for genopbevaring er omtrentlige.

Alle datoer for forudbestilling er omtrentlige, men vil altid bestræbe sig på at have dem så tæt som muligt. Generelt med eventuelle forudbestillingsdatoer tillader ca. 4 ugers nåde, da faktorer uden for vores kontrol kan påvirke den dato, vi modtager containere fra vores fabrikker.

Din ordre på varer accepteres, og der oprettes en kontrakt mellem OLPRO Ltd og dig, når vi sender de varer, du har bestilt, og ikke før. En kontrakt dannes ikke på det tidspunkt, hvor betaling er overført fra dig af OLPRO , og heller ikke på det tidspunkt, hvor du modtager en e-mail fra OLPRO bekræfter modtagelse af din ordre. Indtil varerne er afsendt, kan ordren muligvis ikke accepteres af OLPRO men kan annulleres af dig. Undtagelser gælder for ordrer på personaliserede varer og varer foretaget på din ordre, som ikke kan annulleres af dig, når du har modtaget en e-mail-bekræftelse på, at din ordre er blevet modtaget; da sådanne varer og varer muligvis allerede er i produktion på grund af din ordre. Efter dannelsen af kontrakten OLPRO skal fortsat ejer alle varer bestilt før det har modtaget fuld betaling fra dig, selvom varen muligvis allerede leveret til dig.

Som virksomhed er det vores politik at tilbagebetale indskud for uafhentede eller uønskede varer eller i tilfælde af, at restbeløbet forbliver ubetalt.

 

Hvis du betaler fuldt ud, sender vi produktet inden for 3-4 dage, medmindre det tidligere er angivet, produktet er udsolgt og en oplagringsdato gives.

Hvis et produkt bestilles en dag, bedes du annullere inden kl. 14 samme dag, ellers er det mere end sandsynligt, at produktet er sendt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe i alle tilfælde, men når et produkt er sendt, kan vi ikke annullere ordren uden at du sender produktet tilbage til os.

Du kan annullere din ordre op til 30 dage efter, at deres ordre er leveret, men når den er leveret, skal du returnere varen til os i samme stand, som du modtog den (se ovenfor).

Vores standardleveringsgebyr for kurer inden for Storbritannien er GRATIS. Du kan købe levering næste dag ved kassen, og alt for ordrer uden for Storbritannien opkræves prisen ved kassen. Ring til os med eventuelle leveringsforespørgsler, eller hvis du har særlige krav.

I vores travle perioder kan vores standardleveringstjenester blive påvirket, specifikke leveringsoplysninger vil blive bekræftet på bestillingstidspunktet. Vær opmærksom på, at vejr og andre uforudsete omstændigheder altid kan påvirke leveringstiderne, så giv venligst tid til at modtage en ordre, og hvis du er i tvivl, bedes du først tale med os.

Under sædvanlige omstændigheder vil alle ordrer, der er placeret inden kl. 14, blive sendt samme dag (på en hverdag eller på en mandag, hvis de bestilles i løbet af weekenden) på en leveringstjeneste på 48 timer. For at sikre levering næste dag skal du vælge næste dag i kassen. Hvis det ikke er sædvanlige omstændigheder, vil det blive angivet på produktet, eller vi vil fortælle dig det.

 

For spørgsmål kan du kontakte os mellem 9 og 17 mandag - fredag ​​på 01299 896959. Opkaldsprisen er et standardopkald.

Alle dine varer skal ankomme i perfekt stand, men hvis du modtager varer, der ser ud til at være defekte eller beskadigede, skal virksomheden underrettes inden for 24 timer efter modtagelsen. Dette gælder for alle varer, der kan synes at mangle, medmindre det fremgår af fakturaen, at varen i øjeblikket er udsolgt. Hvis der ikke skal bruges genstande med det samme, anbefaler vi kunder at kontrollere, at disse er modtaget i perfekt stand og i funktionsdygtig stand. Det er vigtigt at kontrollere produkterne inden de går væk. Vi påtager os ikke ansvar for eventuelle yderligere udgifter. Virksomheden vil gøre alt for at sikre, at din levering ankommer til tiden og intakt, vi påtager os ikke ansvar for yderligere udgifter, der er afholdt på grund af sene eller ufuldstændige leverancer.

Der er gjort alt for at sikre, at specifikationerne på dette websted er korrekte på tidspunktet for udskrivning, men tekniske data, dimensioner og vægte tjener kun som vejledning. Nogle gange kan produktspecifikationer ændre sig, i sådanne tilfælde gør vi vores bedste for at informere dig, når du afgiver din ordre. Alle vores størrelser og mål er omtrentlige, men vi prøver at sikre, at de er så nøjagtige som muligt. Der er ikke givet eller underforstået nogen garanti for, at varer bekræfter i detaljer med beskrivelsen eller illustrationer offentliggjort.

Men hvis du modtager noget, du ikke ønsker, kan du vende tilbage inden for 30 dage.

Alle vores produkter er garanteret mod fabrikationsfejl i 12 måneder (vores 365 dages garanti) fra købsdatoen, medmindre andet er angivet. Hvis der opstår en fejl i denne periode, aftaler vi, at genstanden repareres eller udskiftes, efter at den er blevet inspiceret. Leveringsomkostninger vil blive dækket efter inspektion af varen. Se ovenfor for at få alle detaljer om garanti.

Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder som kunde.

Vores aftale med dig er baseret på engelsk lov, og de love, der finder anvendelse på denne aftale, er lovene i England og Wales.

Vi tilbyder en service via Hubbox, hvorved du kan vælge en alternativ leveringsdestination, normalt ved hjælp af nærliggende forretningslokaler til dig. Du kan finde ud af mere om Hubbox via deres hjemmeside på https://www.hub-box.com/shoppers/

Hubbox tager ikke produkter over 20 kg.

 

Rabatter

Rabatter gælder kun for produkter, der er mærket med OLPRO, medmindre dette er specificeret og kun fungerer i vores britiske butik.

De fleste produkter, der tilbydes på OLPROSHOP.COM eller et af vores internationale websteder, er OLPRO-produkter - designet af os og solgt til dig. Vi laver dog sortiment af andre produkter fra nøje udvalgte leverandører. Du finder ud af, at de fleste produkter på OLPROSHOP.COM og vores internationale websteder altid er nedsat.

Enhver rabatkode, du måtte have for yderligere rabat, vil kun nogensinde blive anvendt på OLPRO-produkter på webstedet og ikke på noget andet mærke.

Alle rabatter gælder kun for køb fra Storbritannien fra vores britiske websted, der findes på www.olproshop.com. På grund af den måde, de arbejder på, kan vi ikke tilbyde rabatter på vores internationale hjemmesider, er jeg bange for.

.

Registreret nummer (I England): 07890917

Momsregistreringsnummer: GB130 6769 16

.

-->