Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere Klik og indsaml | Ingen Quibble Returns

OLPRO Garanti og returnerer Betingelser og vilkår

OLPRO 30 dage, ingen quibble returneringer og 365 daggarantioplysninger

 

Vi ønsker at købe fra os for at være en enkel og let som muligt og for at sikre, at du er tilfreds med dit køb.

For at gøre dette har vi oprettet en 30-dages returpolitik samt en 365-dages garanti fra den dag du modtager dit produkt.

Hvis du er utilfreds med dit produkt eller ved en fejl, skal du følge nedenstående trin, så vi kan løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Det er vigtigt, at du tjekker alle produkter, før du går væk.

 

Hvis du har købt dit produkt inden for de sidste 30 dage:

Hvis du har købt noget fra os i de sidste 30 dage, og du vil returnere det til en fuld refusion, kan du. Vi kan tilbyde fuld kredit / refusion, eller vi kan bytte produkt til en ny eller en anden farve.

Vi kan ikke tilbyde refusion eller udskiftning, hvis produktet er blevet beskadiget (ikke en fabrikantfejl) eller ikke i en videresalgsbetinget tilstand. Dette omfatter våd eller snavset produkter og produkter med manglende dele.

For at returnere et produkt, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående link og sørge for, at du inkluderer alle dine detaljer og årsag til returnering.

Kontakt os 

Hvis du har haft din produkt mindre end 365 dage:

Alle OLPRO produkter er designet og fremstillet til krævende standard på vores flere fabrikker og testes under de relevante vilkår og betingelser. Alle OLPRO produkter er dækket af vores OLPRO 365 garanti. Garantien dækker produktionsfejl ved køb af produktet. Disse mulige fejl kan være i delene, produktets stof eller udførelsen. Garantien dækker også produktets funktionalitet til normal brug.

OLPRO 365 Garantien dækker dig fra 12 måneders køb, men de fleste af de potentielle garantiproblemer gælder for problemer, som vil opstå før første brug.

Den OLPRO 365 Garantien dækker ikke teltstænger eller læhegn pæle eller fejlfunktion ved et stof eller komponent, der er et resultat af forkert eller urimelig brug eller manglende vedligeholdelse. Ulykker som skade på grund af overdreven vejr / vind, ukorrekt genpakning af produkter eller naturlig nedbrydning på grund af sollys dækkes ikke.

Der kan ikke påberåbes noget følgeskader under denne garanti. Denne garanti påvirker på ingen måde dine statuære rettigheder. Se nedenfor for de fulde salgsbetingelser fra denne side.

For at få et garantibevis skal du kontakte din forhandler først. Dette er den person, fra hvem du købte din vare. De vil rådgive dig om det bedste handlingsforløb.

Hvis du har købt produktet fra vores websted, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående link og følg instruktionerne for at starte vores garantikravprocedure.

Kontakt os 

 

Hvis du er uden for garantiperioden:

Hvis du er uden for de 365 dage, har du beskadiget produktet eller brug for en udskiftningsdel. Du kan kontakte os, og vi kan rådgive, hvordan du reparerer produktet selv. Du kan også købe reservedele fra vores hjemmeside.

Reservedele og reservedele

 

Bemærk venligst: Hvis et produkt returneres til os vådt, accepterer vi det ikke. Efter modtagelse af et vådt produkt bliver det fotograferet og returneret til dig uden at blive testet eller repareret.

 

Hvis du har brug for at kontakte os:

Vi vil altid hjælpe. Du kan tale med os direkte via online chat mellem 9:00 og 17:00 hver hverdag (bortset fra helligdage og helligdage). Dette findes i bunden af ​​hjemmesiden.

Du kan ringe til os på 01299 896959 i de samme timer. Hvis du ringer fra udenfor Det Forenede Kongerige, ring 00441299 896959 eller email til sales@olpro.co.uk. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Du kan også skrive til:

OLPRO
KDO Business Park
Lille Witley
Worcestershire
WR6 6LG.

Vi har også en omfattende FAQ sektion

Alle produkter inden for deres garantiperiode byttes som et lignende produkt til et nyt produkt. Hvis det kun er et lille problem, eller hvor noget kan udskiftes, kan vi vælge at sende den pågældende del i modsætning til det fulde produkt for at spare dig for at skulle returnere produktet fuldt ud. Et eksempel på dette ville være, hvis et indre telt blev beskadiget - vi ville være i stand til at sende et nyt indre telt i stedet for at bytte hele produktet.  

Som vejledning dækkes følgende skade ikke af din garanti på telt:

 • Generel slitage over længere brugstider.
 • Fejl i stoffet forårsaget af overdreven slitage.
 • Vandindtrængning gennem stof som følge af UV-nedbrydning.
 • Vandindtrængning gennem sømme forårsaget af kraftig slid af sømme.
 • Brokede lynlåse forårsaget af tvang, fastklemning eller ukorrekt brug.
 • Over spændte / strakte sømme kommer fra hinanden.
 • Spænder udsat for unødig kraft eller slid.
 • Broken taske, hvis den er overbelastet.
 • Enhver teltpolbrud.
 • Sikkerhedsskader fra stangbrud.
 • UV-nedbrydning.
 • Kondensation forårsages normalt af manglende ventilation.
 • Kommerciel brug af udlejningsfirmaer 

Forsendelse

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til:

OLPRO Ltd,
Enhed 6 KDO Business Park,
Lille Witley ,
WR6 6LG

 

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid det tager for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender et produkt over 436,16 kr., bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Venligst returner ikke nogen genstand, før du har fuldført returportalen.

 

Annullering af en ordre

Vi sender alle ordrer inden for 2 dage, så hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du fortælle os inden for 12 timer efter bestilling, og selv da kan vi ikke garantere, at varen ikke er afsendt.

 

Vilkår og Betingelser: 

Alle produkter leveres af OLPRO Ltd, Unit 6 KDO Business Park, Little Witley , Worcestershire, WR6 6LG

Alle produkter mærket som OLPRO er designet og leveret af OLPRO og alle priser er inklusive moms. 

Disse vilkår og betingelser angiver det grundlag, hvorpå du kan bruge vores hjemmeside og placere ordrer for varer fra OLPRO Ltd. Ved bestilling af varer fra OLPRO anses du for at have forstået og accepteret disse vilkår. Leverandøren af varerne er OLPRO , et handelsnavn på OLPRO Ltd. Registered office OLPRO Ltd, KDO Business Park, Little Witley , Worcestershire, WR6 6LG. Registreret nummer 07890917 (England og Wales). 

 

Leveringsomkostninger er angivet på købstidspunktet. 

Hvis du køber noget som en PRE-ORDER, vil prisen blive angivet som en forudbestillingspris, og saldoen skal betales inden levering.

Køb fra OLPRO vil blive opkrævet dagen for varen købes ved check ud. Leveringsaftaler er lavet på samme tid. Ved eventuelle forudbestillingskøb er det beløb, du vil blive opkrævet, dit indbetalingsbeløb. Den fulde betalingsbalance vil blive påkrævet forud for opfyldelsen af ordren. Hvis du betaler et depositum, vil et af vores salgsfolk kontakte dig for at tage betalingsbalancen op.

Alle re-stocking datoer er omtrentlige.  

Alle forudbestillingsdatoer er omtrentlige, men vil altid forsøge at få dem så tæt som muligt.

Din bestilling af varer er accepteret og en kontrakt er indgået mellem OLPRO Ltd og dig, når vi afsender varen du har bestilt og ikke før. En kontrakt er ikke dannet på det tidspunkt, at OLPRO har modtaget betaling fra dig, og heller ikke på det tidspunkt, hvor du modtager en email fra OLPRO anerkender kvittering for din ordre. Indtil varerne er afsendt, kan ordren ikke accepteres af OLPRO men kan aflyses af dig. Undtagelser gælder for ordrer til personlige varer og varer fremstillet i din ordre, som ikke kan annulleres af dig, når du har modtaget e-mail-bekræftelse af, at din ordre er blevet modtaget som sådanne varer og varer kan allerede være i produktion på grund af din ordre. Efter dannelsen af kontrakten OLPRO skal fortsat ejer eventuelle bestilte varer indtil den har modtaget fuld betaling fra dig, selvom varen muligvis allerede leveret til dig.

Som virksomhed er det vores politik at refundere indskud til uindsamlede eller uønskede varer eller i tilfælde, hvor saldoen forbliver ubetalt.

Hvis du betaler fuldt ud, vil vi sende produktet inden for 3-4 dage, medmindre det tidligere er angivet, produktet er udsolgt, og en genbestillingsdato gives.

Hvis et produkt bestilles på en dag, skal du annullere inden kl. 14, samme dag, ellers er det mere end sandsynligt, at produktet vil blive sendt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe i alle tilfælde, men når et produkt er blevet sendt, kan vi ikke annullere ordren uden at sende produktet tilbage til os.

Du kan annullere din ordre i op til 30 dage efter, at ordren er leveret, men når du har afleveret, skal du returnere produktet til os i samme stand, som du har modtaget det.

Vores standard kurer leveringsgebyr i Storbritannien er GRATIS. Du kan købe næste dag levering ved kassen og alt for ordrer uden for Storbritannien koster det ved kassen. Ring venligst til os med eventuelle leveringsspørgsmål eller hvis du har særlige krav.

I løbet af vores travle perioder kan vores standard leveringstjenester blive påvirket, specifikke leveringsoplysninger bekræftes på bestillingstidspunktet.

Under sædvanlige forhold vil alle ordrer, der er afgivet inden kl. 14, blive afsendt samme dag (på en hverdag eller mandag, hvis de bestilles i weekenden) på en 48 timers leveringstjeneste. For at sikre næste dag levering, vælg næste dag ved kassen. Hvis det ikke er almindeligt, vil det blive angivet på produktet, eller vi vil fortælle dig det.

For spørgsmål kan du kontakte os mellem kl. 9.00 og 17.00 mandag til fredag på 01299 896959. Opkaldsprisen er et standardprisopkald.

Alle dine varer skal ankomme i perfekt stand, men hvis du modtager varer, der ser ud til at være defekte eller beskadigede, skal virksomheden underrettes inden for 72 timer efter modtagelse. Dette gælder for alle ting, der ser ud til at mangle, medmindre det er angivet på fakturaen, at varen i øjeblikket ikke er på lager. Hvis der ikke skal bruges genstande med det samme, anbefaler vi kunderne at kontrollere, at disse er modtaget i perfekt stand og i funktionsdygtig stand. Det er vigtigt at kontrollere produkter, før de går væk. Vi påtager os ikke ansvar for yderligere afholdte udgifter. Virksomheden vil gøre alt for at sikre, at din levering ankommer til tiden og intakt, vi påtager os ikke ansvar for eventuelle yderligere udgifter, der er afholdt på grund af sene eller ufuldstændige leverancer.

Der er gjort alt for at sikre, at specifikationerne på denne hjemmeside er korrekte på tidspunktet for udskrivningen, men tekniske data, dimensioner og vægte tjener kun som vejledning. Nogle gange kan produktspecifikationerne ændre sig. I sådanne tilfælde vil vi gøre vores yderste for at informere dig, når du bestiller. Alle vores størrelser og målinger er omtrentlige, men vi forsøger at sikre, at de er så nøjagtige som muligt. Ingen garanti er givet eller underforstået, at varerne vil bekræfte i absolutte detaljer til beskrivelsen eller illustrationerne offentliggjort.

Men hvis du modtager noget, du ikke vil have, kan du returnere inden for 30 dage.

Alle vores produkter er garanteret mod produktionsfejl i 12 måneder fra købsdato med mindre andet er angivet. Hvis der opstår en fejl i denne periode, skal vi sørge for, at varen er repareret eller udskiftet, efter at den er blevet inspiceret. Eventuelle leveringsgebyrer vil blive opfyldt efter inspektion af varen. Se ovenfor for fuld garanti detaljer.

Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder som kunde.

Vores aftale med dig er baseret på engelsk lov, og de love, der gælder for denne aftale, er love i England og Wales.

 

Registreret nummer (i Storbritannien): 07890917

Momsregistreringsnummer: GB130 6769 16

-->