null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Selvoppustelige måtter

sidebjælke:

Selvoppustelige måtter

Tilføj et ekstra strejf af luksus til din campingoplevelse med en af ​​OLRPOs selvoppustelige måtter. Disse måtter, der fjerner alt besværet med at puste en luftseng op, giver komfort og stabilitet natten over - især når de er parret med en af ​​vores soveposer. At implementere; bare rul din måtte ud, Åbn mundstykket for at lukke luften ind, og de vil give et lag luft mellem dit og teltgulvet. Vi har et stort udvalg af selvoppustelige måtter til forskellige behov, lige fra billige indgangsmåtter til mere tekniske letvægtsmåtter, der er ideelle til dine rygsækture.

 

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

 

Rul til toppen