null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Komfurer og grill

sidebjælke:
 • Salg
  Kun 20 tilbage
  Firepit med vagt - Black Regatta

  Regatta

  Firepit med vagt - Sort

  541 kr.
  343 kr.
  541 kr.

  Denne stærke og holdbare stålbålplads vil være den perfekte tilføjelse til dit udendørs/campingudstyr. Med et stativ, brænderist, gnistskærm, grill og poker inkluderet, vil dette sæt holde dig varm og hyggelig på de lange sommeraftener.100% stål

Campingovne, grill og tilbehør

Solen er på vej ned, luften er stille og varm - det er det perfekte tidspunkt at tænde grillen og nyde noget velsmagende grub efter en hel dags vandring! OLPRO lagerfører kun de bedste produkter, så du kan garantere et produkt og oplevelse af høj kvalitet. Vores udvalg af campingovne, grill og tilbehør har alt hvad du behøver for at være vært for det perfekte måltid på dit eventyr. Fra letvægts, sammenklappelige muligheder til mere omfattende brændeovne - sæt vores udvalg af campinggrill og brændeovne sammen med nogle af vores melamin spisestel for en stressfri madoplevelse. 

Når festen er afsluttet - fortsæt ud på aftenen ved at omforme din grill som en bålplads! En fantastisk måde at holde varmen og socialisere under stjernerne.

 

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen