null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Borde & Campbeds

sidebjælke:

Kompakte campingmøbler 

Vores lette og holdbare campingmøbler er et must til enhver tur eller campingtur. Designet perfekt til komfort, opbevaring og nem transport vil vores udendørs fritidsudstyr gøre dit hjem væk fra hjemmet mere behageligt og behageligt for alle.

Hvad skal man overveje, når man køber campingmøbler

Tænk over, hvilken slags tur du tager på. Har du brug for siddepladser, et bord eller feltseng? Når du ved, hvad du leder efter, kan du gå i gang med at finde den rigtige slags campingmøbler til dine behov.

Et andet vigtigt element at overveje at tænke på er det langsigtede såvel som det korte sigt. Hvis du som de fleste køber campingmøbler som en investering og til brug igen og igen, bør du stille dig selv spørgsmål som "Er det opbevaringsvenligt?", "Hvor tungt er det?", "Er det let at transportere" ?" eller "Er det holdbart?" Hvis du tænker over disse elementer, kan du finde fritidsudstyr, der holder dig i årevis og i fremtiden, du vil takke dig for at stille disse spørgsmål i det lange løb.

Sammenklappelige borde

Lavet af de bedste materialer til et let og robust design, vores kompakte dobbeltfoldede køkkenborde er det perfekte supplement til campingmiddage, grill og fester derhjemme. Men hvis du leder efter campingmøbler, der er lidt mere multifunktionelle, kan du tjekke vores klassiske spil klapborde! Disse er en fantastisk måde at bringe noget sjov ind i din rejse for både venner og familie og er designet med dig i tankerne til funktionalitet, bærbarhed og opbevaring.

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen