null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Bagklap Markiser

sidebjælke:

Bagklap Markiser

Bagklapsmarkiser er designet til at passe på bagenden af ​​et køretøj. Dette kan være en campervan, en SUV eller en almindelig varevogn. Uanset hvilket køretøj de er til, tilbyder de den perfekte måde at tilføje ekstra plads til et køretøj.

Gennem årene er disse fortelte blevet meget populære, og der er mange muligheder hos os her hos OLPRO. De glider ganske enkelt over bagsiden af ​​dit køretøj for at tilføje valgfri plads til et soveværelse, spiseplads, opbevaring eller hvad du ellers har brug for.

Vores udvalg af fortelte passer til en række forskellige autocampere, herunder VW transportere, VW Caddys, Fiat Ducato og mange flere. Hvis du har spørgsmål vedrørende montering, er du velkommen til at kontakte os, og vores team vil mere end gerne hjælpe.

Driveaway markiser tilbyder endnu mere alsidighed ved at give dig mulighed for at køre afsted og lade dit fortelt stå fritstående, klar til når du kommer tilbage.

Vores fortelte er nemme at sætte op og tage ned, fuld vejledning følger med hver enkelt for at lette monteringen.

For et endnu nemmere at samle fortelt kan vores oppustelige sortiment være lige det, du leder efter. Det tager kun 10 minutter at rejse oppustelige markiser er meget hurtigere og nemmere at sætte op end et konventionelt fortelt.

Bagklapsmarkiser er et fantastisk sted at sove, og tilbyder masser af plads til en stor seng. Disse markiser optager også mindre plads, da de er fastgjort bag på køretøjet, så de er ideelle, hvor bredden er begrænset.

Rul til toppen