null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
teknologier

teknologier

hi-res-hive-awning.jpgHos OLPRO bruger vi vores tid på at udvikle nye teknologier og teste dem i naturen. Gennem årene har vi udviklet en række funktioner og teknologier, som dukker op på tværs af vores telte og fortelte. Denne liste er ikke udtømmende, og vi håber, du elsker alle de ekstra funktioner, vi tilføjer til alle vores produkter. Britisk designet og hjulpet dig med at udforske naturen siden 2011.

OLTech 5.000 (190t polyester eller 150d Oxford) - Alle vores telte og fortelte er lavet af et specialbehandlet stof, OLTech. Alt OLTech-stof, som kun findes i OLPRO-telte, er testet til at være 5.000 Hydrostatic Head, hvilket betyder, at stoffet vil holde 5.000 cm vand, før det bliver porøst. Det betyder, at det ville tage et stående bassin på 5m vand at trænge ind i stoffet i dit telt eller fortelt fra OLPRO.

Vores polede telte er lavet af en 190t polyester og vores oppustelige "Breeze" telte og markiser er lavet af 150d Oxford polyester.

Ripstop - De fleste af vores produkter bruger Ripstop i polyesteren, hvilket betyder, at stoffet er stærkere gennem den forstærkning, der bruges i stoffet. Dette er synligt i små rivefaste firkanter, hvilket betyder, at hvis der opstår en rivning, er spredningen minimal. Tjek venligst, at dit telt eller fortelt har Ripstop. Bemærk at Ripstop ikke bruges på den tungere 150d Oxford polyester såsom Breeze fortelte og telte.

Fuldt tapede sømme - Når stoffet i et telt eller fortelt er behandlet, er dets svageste punkt syningen. På tværs af alle OLPRO telte og fortelte er alle syede punkter fuldt tapede, hvor vi implementerer tapede sømme. Dette kan ses ved at se på et område tæt på og se den tynde tape, der sikrer produktet og holder dig tør.

Breeze luftstråler - På tværs af vores Breeze-sortiment af oppustelige telte og markiser bruger vi Breeze Air Beams. Disse er forstærkede TPU oppustelige bjælker, der sidder i OLPRO Breeze ærmer. Alle ærmer er lidt overdimensionerede for at tillade ekspansion i skiftende temperaturer, og selve bjælkerne er oppustelige i 7 eller 8 pumper ved hjælp af en pumpe (som den medfølgende), der er indstillet til 7psi. Alle bjælker pustes op og testes i to uger før installation i vores produkter.

(mips) flere inflationspunkter - Vi mener, at det for de fleste produkter er fornuftigt at have flere inflationspunkter. Det betyder, at du puster hver bjælke op separat. Den virkelige fordel er, at hvis integriteten af ​​en stråle påvirkes, forbliver de andre bjælker intakte. Det betyder, at de nemt, hurtigt og til en billigere pris kan udskiftes. Det tager heller ikke meget længere tid at puste op end et produkt med et enkelt inflationspunkt.

(slukke) enkelte inflationspoint - Nogle af vores produkter har et enkelt oppustningspunkt, hvilket betyder, at du kan puste disse produkter op via én stikkontakt. Alle de indvendige bjælker er indbyrdes forbundne, så at sætte luft ind i den ene fatning, puster hele teltet eller forteltet op.

Mørkede indre - Hvor der står, at de kommer som en del af produktet, kommer vores telte og fortelte med et mørklagt indre soveværelse. Fordi vi ved, at dagslys på ferie kan vække dig eller børnene tidligere, end du ønsker at stå ud af sengen, har vi introduceret mørkere indertelte i modsætning til hvide. Disse er ikke blackout, som kan være for undertrykkende og mørke i løbet af dagen. I stedet er de mørkegrå, så de fungerer godt til tidlige morgener, men er også flotte om dagen.

Fly Mesh på døre - Fly Mesh på døre er vigtigt for at give dig mulighed for at holde dine døre åbne og udlufte et telt i løbet af dagen, men også for at holde bugs ude af teltet. Hvor der står Fly Mesh på døre, er disse monteret på yderdøre.

Syet i bundlag - Alle OLPRO telte og fortelte har indsyet bundplader, hvilket betyder, at bunddækslet er fastgjort til hovedsejlet, hvilket skaber en forseglet enhed. Ved dørene vil der være en forbindelse. Grundlagenerne er ikke åndbare, men hvor en campingplads oplyser krav om åndbar bunddækken, omfatter dette ikke produkter med indsyet bundlag, så disse er tilladt. Den største fordel ved indsyet bundlag er, at det betyder, at du er mindre tilbøjelig til at se vand trænge ind eller insekter (eller andre dyr komme ind udefra).

Kabelindgangspunkt - Vores familiecampingtelte, hvis det er angivet, kommer med et kabelindgangspunkt. Dette er et lille hul, normalt tæt på døren, med en lynlås, hvor du kan sætte el-krogen op igennem udefra og ind i teltet. Mellemrummet kan derefter lynes tæt, hvilket betyder, at tætningen omkring kablet er så tæt som muligt, og du behøver ikke at føre kablet gennem døren.

Ved at have dette punkt kan du tilslutte strøm til dit telt på en smart og ryddelig måde.

Footprint Groundsheets - Til størstedelen af ​​telte og campervan-fortelte producerer vi en række fodaftryksunderlag. Disse formede grundsejl kan placeres på jorden, før du slår dit telt eller fortelt op og giver dig mulighed for at beskytte bunden af ​​dit telt eller fortelt, hjælper med at holde det rent og beskytter det mod en slyngelsten eller ting, der kan trænge igennem bunden af ​​det syede. i grundplade.

Monterede tæpper - Til de fleste OLPRO-telte og campervan-fortelte tilbyder vi tæpper, som er formet til at passe til teltets boligareal. Dette giver dig noget blødt under fødderne, og fordi det er polstret på ryggen, giver det ekstra isolering mod jorden. Et tæppe kan virkelig sætte gang i et opholdsrum i ethvert telt eller fortelt.

Himmellys - Ovenlys i taget på telte og markiser er der, hvor vi specifikt har sat vinduer ind i tagene for at sikre lys om dagen og give brugeren mulighed for at se stjernerne om natten. På nogle modeller vil du se, at disse også kan dækkes med den indvendige rullegardin.

Ventilationspunkter - Ventilation er nøglen i alle telte og fortelte, og i hele OLPRO-produkterne finder du ventilation over døre, bag soveværelser og i taget, hvor det er nødvendigt. Ventilationen er til for at blive brugt til at sprede kondens, samt håbe på, at du kan regulere temperaturen.

Overdimensionerede tasker - Alle OLPRO-telt- og forteltbæretasker er overdimensionerede, hvilket betyder, at det er nemmere at lægge dit telt eller fortelt væk efter brug. Kompressionssækkene har også stropper på, hvilket betyder, at de kan trækkes stramt, når teltet er lagt væk.

Legeringsstænger - Vores lettere rygsæktelte er pakket med ekstra lette teltstænger i legeret.

Baldakinstænger - De fleste af vores telte og fortelte (se individuelle beskrivelser) leveres med sæt baldakinstænger, som monteres på forteltets eller teltets døre. Dette giver dig lidt ekstra plads udendørs.

Markise perler - Alle vores fortelte har 6 mm til 6 mm markiselister, hvilket betyder, at de kan monteres direkte på enhver autocamper, der har en skinne monteret. Beadingen kan også bruges sammen med et driveaway-sæt, og enden har et øje, så den også kan bruges med magnetiske fikseringssæt. Vi har tænkt på, at et camperfortelt kan monteres på en autocamper og udnyttet det i hvert fortelt.

Tunnelstropper (til over Van-beslaget) - Alle vores campervanfortelte kommer med spænder og stropper, som kan placeres over campervanen og spændes ud. Dette gør det muligt at montere alle campervan-fortelte til enhver campervan.

Tunnelstramning - Et system, hvor tunnelerne kan strammes ved hjælp af en elastisk rem, der løber gennem tunnelen fra forteltet til campingvognen. Det betyder, at tunnelen, når den er monteret og spændt ud, kan trækkes tæt mod varevognen, så alt overskydende materiale fjernes.

Døre i tunneler - At have døre i tunnelen betyder, at du har adgang til campervanen uden at skulle gennem forteltet.

Jordstropper - Alle vores Breeze-produkter kommer med Ground Straps, som erstatter fyrliner, hvilket betyder, at du har en mere sikker fastgørelse til jorden. Disse stropper forbindes på to punkter på teltet eller forteltet og danner en trekant til jorden. Tykkere end linjerne lå stropperne fladt hen over gulvet.

Dobbeltsyede øjer - Alle vores øjer er dobbeltsyede for at gøre dem stærkere, hvilket betyder, at du får mere brug af hvert telt og fortelt

Rul til toppen