null
×
tæt
Teknologier

Teknologier

hi-res-hive-awning.jpgHos OLPRO bruger vi vores tid på at udvikle nye teknologier og teste dem i naturen. I årenes løb har vi udviklet en række funktioner og teknologier, der vises på tværs af vores telte og markiser. Denne liste er ikke udtømmende, og vi håber, du elsker alle de ekstra funktioner, vi tilføjer til alle vores produkter. Britisk designede og hjalp dig med at udforske det udendørs siden 2011.

OLTech 5.000 (190t polyester eller 150d Oxford) - Alle vores telte og markiser er skabt ved hjælp af et specielt behandlet stof, OLTech. Alt OLTech-stof, som kun findes i OLPRO-telte, er testet til at være 5.000 hydrostatisk hoved, hvilket betyder, at stoffet kan rumme 5.000 cm vand, før det bliver porøst. Det betyder, at det tager en stående pool på 5 meter vand at trænge ind i stoffet i dit telt eller fortelt fra OLPRO.

Vores polede telte er lavet ved hjælp af en 190t polyester og vores oppustelige "Breeze" telte og markiser er lavet ved hjælp af 150d Oxford polyester.

Ripstop - De fleste af vores produkter bruger Ripstop i polyester, hvilket betyder, at stoffet er stærkere gennem forstærkningen, der bruges i stoffet. Dette er synligt i små rivebestandige firkanter, hvilket betyder, at spredningen er minimal, hvis der opstår en rive. Kontroller, at dit telt eller fortelt angiver Ripstop. Bemærk, at Ripstop ikke bruges på den tungere 150d Oxford polyester, såsom Breeze markiser og telte.

Fuldt tapede sømme - Når stoffet i ethvert telt eller fortelt er behandlet, er det svageste punkt syningen. På tværs af alle OLPRO-telte og markiser er alle syede punkter fuldt tapede, hvor vi implementerer tapede sømme. Dette kan ses ved at se på et område tæt på og se det tynde bånd, der fastgør produktet og holder dig tør.

Breeze Air Beams - I vores Breeze-serie af oppustelige telte og markiser bruger vi Breeze Air Beams. Disse er forstærkede TPU oppustelige bjælker, der sidder inden for OLPRO Breeze ærmer. Alle ærmer er lidt overdimensionerede for at muliggøre udvidelse i skiftende temperaturer, og bjælkerne selv er oppustelige i 7 eller 8 pumper ved hjælp af en pumpe (som den medfølgende), der er indstillet til 7psi. Alle bjælker pustes op og testes i to uger inden installation i vores produkter.

(MIPS) Flere inflationspunkter - Vi mener, at det fornuftigt er at have flere inflationspunkter for de fleste produkter. Dette betyder, at du puster hver stråle separat. Den virkelige fordel er, at hvis integriteten af ​​en bjælke påvirkes, forbliver de andre bjælker intakte. Det betyder, at de kan udskiftes let, hurtigt og til en billigere pris. Det tager heller ikke meget længere tid at puste op end et produkt med et enkelt inflationspunkt.

(SIPS) enkelte inflationspunkter - Nogle af vores produkter har et enkelt inflationspunkt, hvilket betyder, at du kan pumpe disse produkter op via en stikkontakt. Alle de indvendige bjælker er indbyrdes forbundne, så det at puste luft i den ene stikkontakt puster hele teltet eller forteltet op.

Darkened Inners - Hvor det står, at de kommer som en del af produktet, kommer vores telte og markiser med et mørkt indre soveværelse. Fordi vi ved, at dagslys på ferie kan vække dig eller børnene tidligere, end du gerne vil komme ud af sengen, har vi introduceret mørkere indvendige telte i modsætning til hvidt. Disse er ikke blackout, hvilket kan være for undertrykkende og mørkt i løbet af dagen. I stedet er de mørkegrå, så de fungerer godt tidligt om morgenen, men ser også godt ud om dagen.

Flynet på døre - Flynettet på døre er vigtigt for at give dig mulighed for at holde dine døre åbne og udlufte et telt om dagen, men også for at holde bugs ude af teltet. Hvor der står Fly Mesh on Doors, er disse installeret på yderdøre.

Syet i bundark - Alle OLPRO-telte og markiser er syet i bundark, hvilket betyder, at bundarket er fastgjort til hovedflyfoliet, hvilket skaber en forseglet enhed. Ved dørene vil der være en forbindelse. Grundlagene er ikke åndbare, men hvor en campingplads angiver et krav om åndbar grund, inkluderer dette ikke produkter, der er syet i bunden, så disse er tilladt. Den største fordel ved syet i grundark er, at det betyder, at du er mindre tilbøjelige til at se vand trænge ind eller insekter (eller andre dyr kommer ind udefra).

Kabelindgangspunkt - Vores familie camping telte, hvis det er angivet, leveres med et kabelindgangspunkt. Dette er et lille hul, normalt tæt på døren, med en lynlås, hvor du kan sætte den elektriske krog op gennem udefra og ind i teltet. Spalten kan derefter lynes tæt, hvilket betyder, at tætningen omkring kablet er så tæt som muligt, og du behøver ikke at føre kablet gennem døren.

Ved at have dette punkt kan du forbinde elektricitet til dit telt på en smart og pæn måde.

Grundtryk til fodaftryk - For størstedelen af ​​telte og campervan-markiser producerer vi en række bundplader til fodaftryk. Disse formede bundplader kan placeres på jorden, før du lægger dit telt eller fortelt op og giver dig mulighed for at beskytte bunden af ​​dit telt eller fortelt, hvilket hjælper med at holde det rent og beskytte det mod en skurksten eller ting, der kan gennembore bunden af ​​den syede i bundarket.

Tæpper - Til de fleste OLPRO-telte og campervan-markiser tilbyder vi tæpper, der er formet til at passe til teltets opholdsstue. Dette giver dig noget blødt under fødderne, og fordi det er polstret på bagsiden, giver det ekstra isolering mod jorden. Et tæppe kan virkelig udløse et boligareal i ethvert telt eller fortelt.

Sky Lights - Skylys i taget af telte og markiser er, hvor vi specifikt har lagt vinduer ind i tagene for at sikre lys i løbet af dagen og giver brugeren mulighed for at se stjernerne om natten. På nogle modeller vil du se, at disse også kan dækkes ved hjælp af den indvendige persienne.

Ventilationspunkter - Ventilation er nøglen til alle telte og markiser, og i alle OLPRO-produkter finder du ventilation over døre, bag soveværelser og i taget, hvor det er nødvendigt. Ventilationen er der, der skal bruges til at sprede kondens, såvel som håber du regulerer temperaturen.

Store tasker - Alle OLPRO-telt- og forteltposer er for store, hvilket betyder, at det er lettere at lægge dit telt eller fortelt væk efter brug. Kompressionssækkene har også stropper på, hvilket betyder, at de kan trækkes stramt, når teltet er lagt væk.

Legeringsstænger - Vores rygsæk telte med lettere vægt er pakket med ekstra letvægts teltstænger.

Baldakinestænger - De fleste af vores telte og fortelte (se individuelle beskrivelser) kommer med sæt baldakinstænger, der er monteret på dørene til forteltet eller teltet. Dette giver dig lidt ekstra plads udendørs.

Markise Beading - Alle vores markiser har 6 til 6 mm fortelt, hvilket betyder, at de kan monteres direkte på enhver autocamper, hvor der er monteret en skinne. Perlerne kan også bruges sammen med et køresæt, og enden har et øje, så det også kan bruges med magnetiske fastgørelsessæt. Vi har altid tænkt på, at et autocampertelt kan monteres på en autocamper og bruge det inden for hvert fortelt.

Tunnelstropper (til over Van-montering) - Alle vores campingvogntelt leveres med spænder og stropper, som kan placeres over autocamperen og fastgøres. Dette gør det muligt at montere alle campingvognsmarkiser på enhver autocamper.

Tunnel tilspænding - Et system, hvorved tunnellerne kan strammes ved hjælp af en elastisk rem, der løber gennem tunnelen fra forteltet til campervanen. Dette betyder, at tunnelen, når den er monteret og fastgjort, kan trækkes tæt mod varevognen for at slippe af med alt overskydende materiale.

Døre i tunneler - At have døre i tunnelen betyder, at du har adgang til autocamperen uden at skulle gå gennem forteltet.

Jordstropper - Alle vores Breeze-produkter leveres med Ground Straps, der erstatter fyrlinjer, hvilket betyder, at du har en mere sikker fastgørelse til jorden. Disse stropper forbinder to steder på teltet eller forteltet og skaber en trekant til jorden. Tykkere end fyrlinjer lå stropperne fladt over gulvet.

Dobbelt syede øjer - Alle vores øjenlåg er dobbeltstingede for at gøre dem stærkere, hvilket betyder, at du får mere brug ud af hvert telt og fortelt.

Rul til toppen