null
×
tæt
Tents

Telte

sidebjælke:
 • Green POP Tent OLPRO

  OLPRO

  Grønt poptelt

  646 kr.
  1.021 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP-teltet er et af de hurtigste opstillingstelte på markedet med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage på festival, når du vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt. .

 • Orange POP Tent OLPRO

  OLPRO

  Orange poptelt

  646 kr.
  1.021 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP-teltet er et af de hurtigste opstillingstelte på markedet med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage på festival, når du vil være med til det sjove så hurtigt som muligt. Ganske enkelt...

Stand-out telte fra OLPRO

At købe et telt online kan være en svær beslutning at tage, da det er et af de vigtigste aktiver ved en campingtur. Men når du køber et telt fra OLPRO, kan du være sikker på, at du får et telt af høj kvalitet. Vi designer og laver alle vores produkter, så du altid får de bedste priser direkte fra os.

 

Hvilken slags telt skal jeg købe?

Stængede telte
Alle vores stangtelte leveres med indsyet bundlag, masser af ventilation og fluenet på alle døre og vinduer. Disse telte er nemme at sætte op, og de kommer med en overdimensioneret taske, så du ikke vil kæmpe med at få det i igen. Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 sovepladser telte i en række størrelser og former – så vi er sikre på, at du finder præcis det, du ønsker til din campingtur.
 
Oppustelige telte
Hvis du køber en af ​​vores oppustelige telte, vil du opdage, at de er nemmere at slå op sammenlignet med traditionelle telte. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end stangtelte. Hvad mere er, er holdbarheden og stabiliteten af ​​oppustelige telte uden sidestykke. Vi anbefaler at afhjælpe campingstressen ved at købe et højkvalitets, holdbart oppusteligt telt fra OLPRO.
 
Telt tilbehør
Vi er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter, så du kan være sikker på, at du får telttilbehør af bedste kvalitet online. Uanset om du har brug for OLPRO teltpløkker eller OLPRO telttæpper, vil vi altid tilbyde unikt designede produkter, gode priser og fremragende service.
Rul til toppen