null
×
tæt
Tents

Telte

sidebjælke:
 • Home 5 Berth Inflatable Family Tent

  OLPRO

  Hjem 5 Berth Oppustelige familietelt

  5.859,17 kr.
  8.690,98 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Hjemmet væk fra hjemmet. Dette prisvindende telt indeholder alt hvad du behøver for en dejlig familie campingferie. Det inkluderer et 5-kørseltelt med plads til luftsenge, et køkkenbilag med ventilation og en stor veranda ...

Udelukkende telte fra OLPRO

At købe et telt online kan være en hård beslutning at tage, da det er en af ​​de vigtigste aktiver for en campingtur. Når du køber et telt fra OLPRO, kan du være sikker på at du får et telt af høj kvalitet. Vi designer og fremstiller alle vores produkter, så du altid får de bedste priser direkte fra os.

Hvilken slags telt skal jeg købe?

Polede telte
Alle vores polte telte leveres med syet i bunddækket, masser af ventilation og myggenet på alle døre og vinduer. Disse telte er nemme at oprette, og de leveres med en overdimensioneret taske, så du vil ikke kæmpe for at få den tilbage. Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 pladser i forskellige størrelser og former - så vi er sikker på, at du finder præcis, hvad du vil have til din campingtur
Oppustelige telte
Hvis du køber et af vores oppustelige telte, vil du opdage, at de er lettere at slå op sammenlignet med traditionelle telte. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler, er det stadig garanteret at være meget hurtigere end poltelte. Hvad mere er, holdbarheden og stabiliteten af ​​oppustelige telte er uden sidestykke. Vi anbefaler at lindre noget af campingstresset ved at købe et holdbart oppusteligt telt af høj kvalitet fra OLPRO.
Telt tilbehør
Vi er etablerede producenter af kvalitets udendørs fritidsprodukter, så du kan være sikker på at du får det bedste kvalitetstelt tilbehør online. Uanset om du har brug for OLPRO teltplugger eller OLPRO telttæpper, tilbyder vi altid unikt designede produkter, gode priser og fremragende service.
Rul til toppen