null
×
tæt

Oppustelige telte

sidebjælke:

OLPRO Breeze Telte

Hvorfor vælge et oppusteligt eller lufttelt?

Vores hovedfokus hos OLPRO er at hjælpe kunder og deres familier med at nyde camping og at være udendørs, og vi gør dette ved at designe produkter med dig i tankerne. En af hovedårsagerne til, at folk bliver afskrækket af camping, er stress og frustration ved at slå teltet op. På grund af dette har vi skabt en række Oppustelige telte at fjerne presset fra denne del af din ferie.

Oppustelige telte er meget hurtige til at slå op, især hvis de har et enkelt punkts inflation som f.eks Abberley XL Breeze, hvilket betyder, at luftstrålerne alle er forbundet, og teltet pumpes helt op ved hjælp af en ventil. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler ud, er det stadig garanteret meget hurtigere end at slå et glasfiberstang af lignende størrelse op. Vi sørger også for at pakke teltet væk er så enkelt som muligt ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele tilbage indeni. Vi har også en række 'hvordan' videoer tilgængelig for alle, der har brug for hjælp til opsætning/pakning af vores telte.

Oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres glasfiberstang eller stålstangmodstykker, men denne ulempe opvejes stærkt af holdbarheden og stabiliteten af ​​telte med luftstråler i al slags vejr.

Alle vores oppustelige telte har syet i grundark, 2 mand - 4 mands soveværelse indertelte og fluenet eller skærme på de fleste døre og vinduer. Alle er fuldstændig vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåse og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pinde og fyrlinjer er inkluderet.

For alle, der leder efter en stort telt, har brug for mere lagerplads eller bare et sted i læ for at sidde eller spise, tilbyder vi en række udvidelser for nogle af vores oppustelige telte også.

Rul til toppen