null
×
tæt

4-6 personers oppustelige telte

sidebjælke:

Vi tilbyder et omfattende udvalg af telte for at hjælpe kunder og deres familier med at nyde det store udendørs. Vores produkter er alle designet til at skille sig ud. Vores 4-6 personers oppustelige telte er lette

at oprette og vil gøre din campingtur så ligetil som muligt.

Vores oppustelige telte er meget hurtige til at slå op og er med garanti meget hurtigere end at slå et glasfiberstang af lignende størrelse op. At pakke teltet væk er også så enkelt som muligt, da vi har designet en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele tilbage indeni. Vi har også en række 'hvordan' -videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til opsætning/pakning af vores telte.

Selvom oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres glasfiberstang eller stålpæls modstykker, gør de op med det med større holdbarhed og stabilitet i al slags vejr.

Alle vores oppustelige telte har syet i grundark, 2 mand - 4 mands soveværelse indertelte og fluenet eller skærme på de fleste døre og vinduer. De er fuldstændig vandtætte og indeholder funktioner såsom regnafledere på lynlåse og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De inkluderer også persienner med lynlås på vinduerne og inkluderer pinde og fyrlinjer.

Rul til toppen