null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

4-6 personers oppustelige telte

sidebjælke:

Vi tilbyder et omfattende udvalg af telte for at hjælpe kunder og deres familier med at nyde den store udendørs. Vores produkter er alle designet til at skille sig ud. Vores 4-6 personers oppustelige telte er nemme at sætte op og vil gøre din campingtur så ligetil som muligt.

Vores oppustelige telte er meget hurtige at slå op og er garanteret meget hurtigere end at slå et stangtelt af glasfiber af en tilsvarende størrelse op. At pakke teltet væk er også så simpelt som muligt, da vi har designet en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele ind igen. Vi har også en række 'how to'-videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til at opsætte/pakke vores telte væk.

Selvom oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres modstykker af glasfiberstang eller stålstang, kompenserer de for det med større holdbarhed og stabilitet i al slags vejr.

Alle vores oppustelige telte har indsyet bundtæpper, 2 mand - 4 mand soveværelse indertelte og flyve net eller skærme på de fleste døre og vinduer. De er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De inkluderer også persienner med lynlås på vinduerne og inkluderer pløkker og fyrkanter.

Rul til toppen