null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

7-8 personers oppustelige telte

Der er ingen produkter opført under denne kategori.

Hos OLPRO tilbyder vi et omfattende udvalg af telte for at hjælpe kunder og deres familier med at nyde camping og udendørs. Alle vores produkter er designet med én ting i tankerne – at skille sig ud. Vi sikrer, at vores 7-8 personers oppustelige telte er nemme at sætte op for at gøre din campingtur så ligetil som muligt.

Du kan slå oppustelige telte op utrolig hurtigt. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end at slå et stangtelt af glasfiber af en tilsvarende størrelse op. For at gøre det endnu nemmere at pakke teltet væk, har vi designet en taske, der er overdimensioneret. Vi har også en række 'how to'-videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til at opsætte/pakke vores telte væk.

Oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres modstykker af glasfiberstang eller stålstang, men i stedet får du et meget mere holdbart og stabilt telt med luftstråler i al slags vejr.

Vores oppustelige telte har indsyet bunddække, 2 mand - 4 mand soveværelse indertelte og flyve net eller skærme på de fleste døre og vinduer. De er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet.

Rul til toppen